Dodano: 2006-11-12 21:16
Dowiedziałam się, że jutro mam tylko dwie lekcje, a potem idziemy klasą do kina! I co teraz? Piszę na forum, trochę się uczę, ale nie muszę się tak śpieszyć, bo to jednak nie na jutro! :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-13 18:22
Dobrze jest wiedzieć, że ma się na co czekać... A ja sie umawiam na imprezowanie. :D Ale to nie dzisiaj... Ten wieczór poświęcam nauce... z przerwami na porozumiewanie się z ludźmi za pomoca netu - na różne sposoby. 
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-14 17:01
mam nową fryzurę. i co teraz? z tym to nie wiem jak zareagują ludzie..... :roll: :wink:
Dodano: 2006-11-14 18:47
Może zacznij od sprawdzenia jak zareagują wampiry, a w szczególności Twoja nrzeczona! Szybciutko przeslim mi zdjęcie!
Dodano: 2006-11-15 11:11
niestety nie mam aparatu, ale w Rosji na pewno ktoś będzie miał i wtedy prześlę :twisted:
Dodano: 2006-11-15 17:03
Trzymam za słowo.
A dokąd dokładniej i na ile się do tej Rosji wybierasz?
Dodano: 2006-11-16 09:24
do obwodu Kaliningrackiego dokładniej, do Pionierska, od soboty do wtorku mnie nie ma i pakak będę, bo nie będzie ze mną kompa.... 
Dodano: 2006-11-20 00:55
I co teraz?
Ile ja bym dała żeby to wiedzieć...
Dodano: 2006-11-22 11:36
Dodano: 2006-11-22 12:11
Teraz już wolisz Danielka ode mnie? <beczy>
I co teraz? I co ja mam teraz zrobić?!
<siedzi przybita na podłodze i kiwa się do przodu i do tyłu>
<chlip>
Dodano: 2006-11-22 12:13
wcale że nie... jest świetny i w ogóle ale Ciebie nic nie przebije!!! ale fajnie, poczochrałam go sobie przynajmniej :twisted:
Dodano: 2006-11-22 12:24
Taaak, jasne. :/ *sarkastycznym tonem* Teraz to się tak mówi... <naburmuszona>
Dodano: 2006-11-22 12:58
O nie nie nie nie nie! Moich włosków (których?) się nie rusza... Znaczy dotykać mogą wybrani <łaskawa>, ale czochrać to już nikomu nie dam...
<ucieka> <-nie kopie kobiet (spytajcie facetów, którzy próbowali mieżwić moje włoski, a zrozumiecie, ile płeć piękna ma pod tym wzglęgem szczęścia)
Dodano: 2006-11-24 03:23
Zależy, zależy... no jak mnie doprowadzisz do takiego stanu, że nie będę się juz przejmować większością rzeczy, na które normalnie bym zwracała uwagę, sprawisz, że będzie to rzyjemne...
Więc nie będzie, że dla Ciebie robię wyjątek. I co teraz?
Dodano: 2006-11-24 17:46
I teraz będę płakać żewnymi łzami przez resztę swego nędznego życia :wink:
nie, ale na prawdę, czuję podświadomie, że coś zaczyna się gdzieś dziać, nie wiem co to jest i po co się zaczyna.... nie wiem co teraz myśleć i robić.... jestem niespokojna, jakoś nieswojo się czuję i nie wiem dokładnie : co teraz? czekać czy wyjść na spotkanie nieznanemu?
Dodano: 2006-11-24 18:31
Radziłabym dążyć do tego, czego naprawdę pragniesz, ale zachować też zdrowy rozsądek, zastanowic się co czujesz, czego chcesz, co możesz osiągnąć... Ale "lepiej coś zrobic i załować, niż żałowac, że się tegonie zrobiło" czy jakoś tak - Sapkowski.
A jak juz musisz miećrandkę z facetem (ja nic z rzadnym nie robię!), to przynajmniej niech to będzie trójkącik, bo inaczej będę zazdrosna! No to... zapraszamy gothów? 
Dodano: 2006-11-24 19:13
no pewnie.....
a z tym zrobieniem teraz to prawda jest.... tylko, że ostatnio przez takie coś bałam się badania krwi
chciało się aż wtedy rzec "i co TERAZ?????" ale nic a nic
żyję.... i teraz dam popalić:)
Dodano: 2006-11-24 19:48
Dziołchy ale żeście zawładneły temacikiem.... 8) :lol: :twisted: :wink:
Dodano: 2006-11-24 20:02
Zawładnęłyśmy? O nie... i co teraz?
Dodano: 2006-11-24 20:16
ja Ci powiem co teraz.... wykastrują temat :D
Monka, przyłącz się.... nikt nie chce pisać.... może ty?
Dodano: 2006-11-25 03:09
Narea ale mnie musicie wdrązyc w temat... bo niestey nie chce mi sie tego czytać wszystkiego..... <leń>
a istnieje mozliwość zamknięcia temaciku... <upsss.... cicho sza... nikt nie słyszał.....> :D :wink: