i co teraz?. Strona: 3

Dodano: 2006-10-25 14:05

a później.... z górki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-10-31 20:45

Ech... znowu samotny wieczór przy piwie przed kompem :/

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-10-31 22:52

To się ubieraj i na łowy!

Dodano: 2006-11-01 11:09

słodka dupeczka w garść i kotek biegnie na polowanko! :wink:

Dodano: 2006-11-02 00:45

no ja też samotna kolejna noc spędzona z alkoholem w szklaneczce w ręku...
nic mi innego nie pozostalo.... chyba tylko dołek...
ja i moj dołek... naprawde świetnie sie bawimy :cry: :cry:

Dodano: 2006-11-02 15:00

nie no kochana.... ja też tak ostatnio spędzam większość wieczorów ale do góry główka...! jest tu tyle osób, że nie masz mi się tu dołować! my Ci nie damy!

Dodano: 2006-11-02 19:57

kobietki kochane - ja tak spędzam KAŻDY WIECZÓR....... picie do lustra, albo przed kompem..... witajcie w klubie......
no i nie chcę Was martwić, ale teraz będzie tylko gorzej...... te paskudne, długie, ciemne i zimne wieczory, do tego samotne........ kurwa..... :evil: :cry:

Dodano: 2006-11-03 00:41

no właśnie SAMOTNE..... DŁUGIE ..... SMĘTNE..... PONURE..... wieczory...
hlip hlip hlip... aż człowiekowi sie nic nie chce......
nawet wychodzić z łóżeczka....

Narea'ko.... dziękuje Ci... na Tobie zawsze można polegać :roll: :roll:

Dodano: 2006-11-03 00:49

Mi tak ta samotnośc nie dokucza choć fajnie byłoby mieć kogos jeszcze przy boku. Zimowie wieczory to jest coś niesamowicie pięknego...ale letnie noce na balkonie, pod gołym niebem tez nie są wcale gorsze. Człek już nie wie o jakim czasie piękno mierzyć, gdyby mógł; robiłby to cały czas, a tak nie jest mu to wskazane albo i pozwolone...rzecz istotnie trudna jak i ciekawa zarazem. Dobranoc.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-11-03 16:13

DarkMona napisał(a):
no właśnie SAMOTNE..... DŁUGIE ..... SMĘTNE..... PONURE..... wieczory...
hlip hlip hlip... aż człowiekowi sie nic nie chce......
nawet wychodzić z łóżeczka....

Narea'ko.... dziękuje Ci... na Tobie zawsze można polegać :roll: :roll:

szczególnie te SAMOTNE.... jak ja bym chciała się wtulić i pomęczyć kogoś.... :roll: i się nie martwij tylko główeczka do górki raz jeszcze! dawaj, przytulę, może lepiej Ci będzie...!

Dodano: 2006-11-03 17:29

Oj Narea Tobie to sie buziaczki wielkie należą za te skrzydełka, ktore mi przyprawiasz... :*:*:*:*:*:*:*:*

Dodano: 2006-11-03 17:41

a tam zaraz....:) ale za buziaczki serdecznie dziękuję:] i Tobie też ogromne przesyłam...:*:*:*

Dodano: 2006-11-03 17:46

a tam zaraz, a tam zaraz... pewno że się należą... zawsze wszystkich pocieszasz... dobra duszyczka z Ciebie

Dodano: 2006-11-03 17:50

a się jeno zdarzyło.... ale od tego w końcu jestem, nie? :wink: to co, już się nie smutasz? ja Ci nie pozwolę....! :D

Dodano: 2006-11-03 19:45

DarkMono moja kochana ja Cię zawsze I love You nie smuć się :cry: bo mi też jest wtedy smutno :cry:
TUUUUUUUUUUUUUUULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi

Dodano: 2006-11-03 23:16

Kochana Kasieńko już sie nie smutam na samą myśl że jutro robimy wypad na browarka same..... bedziemy miały czas na wielkie pogaduchy....
Narea... możemy Cie zabrać ze sobą..... bo taka osoba jak ty zawsze w naszym w towarzystwie bedzie mile widziana i chciana :*:*:*:*:*:*

Dodano: 2006-11-04 10:03

aj, dziękuję dziękuję :D nareszcie któś cóś takiego powiedział :wink: tylko powiedzcie kiedy i jak :wink: :*:*:*:*:*
a z tym browarkiem to prawda, przydałby się, za tydzień już wraca moja koleżanka z sanatorium to wtedy sobie pogadamy co przez miesiąc ją ominęło.... będą ciężkie rozmowy na szczycie.... kapsli :wink:

Dodano: 2006-11-04 14:51

Tez samotna sie czuje Ale tak wewnatrz bo wiem ze jak cos to moge isc do znajomych ale to nie bedzie to.. ehh

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Dodano: 2006-11-04 19:38

oj cicho, cicho, przytulę, może to coś zmieni? w końcu ja tu od przytulańska jestem....... :D

Dodano: 2006-11-09 03:49

Mogę się dołączyć?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-09 17:35

to ja też..... tulę bardzo mocno.... Narea to sie musimy kiedys umowić..... tylko jak moj harmonogram troszeczke sie wyluzuje....

Dodano: 2006-11-09 17:41

A ja chcę się teraz tak na prawdę do kogoś przytulić... Fizycznie, cipło, długo...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-09 18:10

Morganko gdyby tylko byla taka mozliwość jestem, Tule, i słucham co tam w Twojej Duszyczce Gra.. bo cos chyba nie bardzo...

Dodano: 2006-11-09 18:38

Heh... Dziękuję Ci bardzo! &ltrzytul> chyba masz rację... Może to dlatego też, że w szkole nie byłam i z nikim sie nie widziałam dzisiaj... Ale problem jest klikaset kilosów ode mnie i nie daje znaju życia. Ale nie skupiam się na tym, potrzebuję bliskości i nawet, jeśli tylko słowa tu padają, to i tak jestem za nie wdzięczna.

Dodano: 2006-11-09 18:43

no właśnie wiesz... denerwuje mnie to że najczęstszym powodem dla którego sie smucimy to FACET.....
masz racje nie rozmyślaj za bardzo o nim bo to nic nie pomoże.... a tylko pogłębi Twój smutek
no ale z drugiej strony łatwo powiedzieć "nie myśl o tym... " jezeli w główce ciągle krążą myśli a serduszko boli...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło