Dodano: 2010-09-08 15:21
Co ciekwawsze obecnie funkcjonuja dwie strony castle party. Nowa i stara pod www.castleparty.info.
Tu mozna sobie poczytac opinie na temat nowej strony bez cenzury. Dluga lektura ale polecam:
http://www.castleparty.info/forum/viewtopic.php?t=5541
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-09-08 15:48
Trochę mnie przeraża to że piszą o tym że zmnieniają wszystko sugerując że to co do tej pory funkcjonowało było nie ok, śmierdzi mi to majstrowaniem przy festiwalu, jak do tej pory to czy tamto mogło się nie spodobać, ale impreza ogólnie była super, żeby czasem nie spie......lili!!!!
Dodano: 2010-09-08 16:23
| amorphous napisał(a): |
| cukierkowy wyglad przekona grube dzieci emo z kolczykami. Taka jest teraz polityka festiwalu - target sie zmienił. |
target się zmienił bo stare grono wymiera
Dodano: 2010-09-08 18:55
Nowa strona może będzie lepsza, może gorsza - zobaczymy. Dla mnie ważniejsze jest żeby sam festiwal nie podupadał. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej a ostatnie CP szybko odejdzie w zapomnienie. Tego wam i sobie życzę.
I am me, and that's what I will be...........
Dodano: 2010-09-08 19:38
A ja lubiłam starą stronę, nowa jest taka jakas za nowoczesna i mi nie pasuje do zamku.Po 50 tym wejściu pewnie się przyzwyczaję.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-09-09 22:03
kolejna potwierdzona gwiazda - Zeraphine, jest już powód do zadowolenia
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2010-09-10 11:07
Pierwszy dobry zespol ,jak na razie:)
zobaczymy dalej?
Chwytac chwile ?
Dodano: 2010-09-11 20:36
gothcure a PROJECT PITCHFORK i DIORAMA ,to złe zespoły...?

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-09-11 20:57
Wszystkie zespoły są dobre, bo większość znam <żartuje>
Ja proponuje Reaper, bo miażdżą mi bebechy ostatnio.
"To see a World in a Grain of Sand And A Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an Hour." <William Blake> , my master
Dodano: 2010-09-11 21:27 Zmieniono: 2010-09-11 21:28
Jak dla mnie srednie ,mowilem ze electronica lepiej wypada w klubach ,a na powietrzu lepiej odbiera sie prawdziwe gitary :)
Chwytac chwile ?
Dodano: 2010-09-11 21:49
fajnie że to tylko twoje zdanie :) hehehe <cwaniak>

Dodano: 2010-09-12 11:38
a kiedy to w ogóle będzie? Bardzo chciałabym pojechać, ale dokładnie nie orientuje się, bo bedę pierwszy raz 
Dodano: 2010-09-12 12:37
| gothcure napisał(a): |
| Jak dla mnie srednie ,mowilem ze electronica lepiej wypada w klubach ,a na powietrzu lepiej odbiera sie prawdziwe gitary :) |
Zgadzam się, jak dla mnie na razie nic ciekawego
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-09-12 12:49
| dziecko_mroku napisał(a): |
a kiedy to w ogóle będzie? Bardzo chciałabym pojechać, ale dokładnie nie orientuje się, bo bedę pierwszy raz ![]() |
21 - 24 lipca
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-09-12 19:45
Dodano: 2010-09-12 19:53
i to mi się podoba <brawo> kolejna osoba która nie nic przeciwko obecności Dioramy na CP <okok>

Dodano: 2010-09-12 19:53
skoro lubisz Dioramę (grają w sobotę już po zmroku) to na 100% piątkowa gwiazda tym bardziej przekona Cię do CP 2011
mimo że zaraz odezwie się x głosów 'ale to już byyyyło' hyhy :] będzie dobrze osobiście nie specjalnie przepadam za nadmiarem niszowych kapel które za 10 osob @PL - na letnim festiwalu lubię gwiazdy 1-ligi tej sceny i w 2011 na pewno tego nie zabraknie
Dodano: 2010-09-12 21:55
W sumie CP 2011 wyjątkowo wcześnie się zaczyna.
"To see a World in a Grain of Sand And A Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an Hour." <William Blake> , my master
Dodano: 2010-09-12 22:46
Ależ ja ślepa jestem!!!! Dopiero teraz zauważyłam że kilka postów wyżej mowa jest o Zeraphine i że będą na CP :) No i mam powód do zadowolenia, wreszcie coś z gitarami się pojawiło :D
Dodano: 2010-09-12 22:49
No widzisz Celinko :) a tak byłaś nie zadowolona <okok>

Dodano: 2010-09-12 22:53
Hehe no wreszcie wreszcie, jak będą jeszcze chociaż ze 2-3 gitarowe bandy to już nie będę miała żadnych oporów żeby na CP w przyszłym roku jechać :)
Dodano: 2010-09-12 23:04
Dla każdego znajdzie się coś interesującego na przyszłorocznym CP :) niema to tamto <okok>

Dodano: 2010-09-13 19:16
Ja w ogóle nie orientuję się za bardzo w muzyce z Castle Party, jak i całej imprezie i nie za bardzo chyba tam pasuję. Wyróżniałabym się spośród gothic lolit itp.
Ale wydaje mi się to fajne, ludzie się przebierają, nie łączy ich tylko muzyka, ale i pasja do gotyku, dark łejwu, czy coś tam... Jestem trochę ignorantką, jeśli o to chodzi, ale chciałabym zobaczyć jak to wszystko wygląda, klimat.
A Dioramy kiedyś słuchałam, pamiętam, że bardzo fajne. Ostatnio znowu mnie trochę naszło = patrzę a tu na Castle.
Dodano: 2010-09-13 19:48
Jeśli Cie korci to koniecznie się wybierz. Ja jestem fanem cięższego grania / doom, death / i specjalnie też się nie przebieram, ale tam jest klimat, pojechałem 2 lata temu po raz pierwszy i wiedziałem że pojadę kolejny raz i w przyszłym roku jeśli nic nie wyskoczy też na pewno pojadę, warto, zawsze jest coś ciekawego, jakieś nowa kapela, coś fajnego się wydarzy, polecam
.