Sprawa Krzyża. Strona: 4

Dodano: 2010-08-07 19:58

Krzyż miał być tylko na chwilę, symbolicznie.

To jest tak śmieszne i dziecinne, że już mnie w ogóle to nie obchodzi. A nawet się cieszę, że coś takiego się wydarzyło i to w naszym pięknym kraju.

Mogę się pośmiać, mogę wyluzować, jakieś dzieci umierają każdego dnia, globalne ocieplenie, chłopak mnie nie kocha, mam okres... Eh, są większe zmartwienia. Krzyż sprawia mi samą radość. Mogę ponarzekać na coś bez końca, mogę wchodzić sobie na różne fora i zawsze udzielać się w tym temacie, bo on będzie żywy do końca świata i jeszcze dalej! Dziękuję za ten krzyż.

Poza tym, bardzo dobre wyczucie estetyki. Na prawdę, to jest coś... Tak nowatorskiego podejścia do sztuki dawno nie widziałam. Łączy ono politykę, religię, a także kicz. Spójrzcie na kolor drewna tego krzyża, piękne kwiaty pod nim położone, plastikowe znicze...a z tyłu Poniatowski się smieje. Piękne połączenie. Nawet Lady Gaga pewnie to podziwia.

Pozdrawiam, Poniatowskiego, też lubię śliwki!

Dodano: 2010-08-07 20:17

No,no,czytam Was i przednio się bawię. Normalnie kocham ten kraj. Buka, Żydzi, Masoni, iesus, zimny Lech (live aus Posen), pomnikomania, Muminy, Gumisie, Bolek i Lolek r in da house. Fajowe źródło informacyj-są bardzo Wasze,wybrane,inne.
Kostuch-trza ino tv posiadać, aż korci,by pochylić się nad krzyżakami sprzed Pałacu Prezydenckiego, ino czy nie lepiej czystym zostać,szkoda życia na irytacje.
Pomyśleć możnaby,że przykład trzeba z katoliqw fantyqw brać-najlepiej po bandzie (z serii: go hard or go home).
Najlepiej stoicki spokój zachować,niewzruszenie. No,może z odrobiną pogardy w spojrzeniu/tudzież z lekką nutą dekadencji,hi,coby zacnie było.
Jeśli ktoś umysł ma zaćmony, nie warto wdawać się w dyskusje.Kto świadom/pewien swych poglądów, szkoda mu czasu na ekshibicjonizm światopoglądowy.’cause we stand true, that’s how we do.
But,seriously, śmiejcie się, lecz wczoraj nasz znajomy wypatrzył na filmiku z odprawiającymi gusła pod Pałacem siostrę swą...(nie, nie filmowała ufoludków). Do dziś jest w szoku. My również (także, także, to mogła być Wasza siostra/matka/córka/kochanka. Nie znacie dnia ni godziny,hi). A swoją drogą,fascynujące, co za instynkty drzemią w narodzie, tej. Strach się bać. Mimo,iż nieposłuszna i niepokornam, zawsze się bałam fanatyków, talibanów moralnych i innych nestorów. Mehr licht.

sXe piją Inkę /www.peta.org/whoseskin/index.asp

Dodano: 2010-08-08 13:07

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-08-08 13:20

Ludzie...

Paint it black

Dodano: 2010-08-08 13:31

hahaha, świetne ; D

Dodano: 2010-08-08 13:37

Beka...

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-08-08 13:54

Minawi, iście zajebiste. aż chyba rozważę włączenie kawałków bardziej electro do mojej codziennej tracklisty.

sXe piją Inkę /www.peta.org/whoseskin/index.asp

Dodano: 2010-08-14 11:39

Dodano: 2010-08-15 10:27

dobre rozwiązanie ale obawiam się, że chwilowe ;]

+Non Omnis Moriar+

Dodano: 2010-08-23 22:24

Synek, synek bo jak ja cie pier...olne to cie krew zaleje hahaha. Żydokomuna hahaha Gdzie jest krzyż!!! beke mam z nich

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-08-23 22:34

~minawi

taka techniawa nie spodziewałem się że ktokolwiek na tym portalu a jednak

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Dodano: 2010-08-23 23:09

Na Metal Time wszyscy wykrzykiwali "Gdzie jest krzyż!!!"

Dodano: 2010-08-24 10:39

Beznadziejne to jest ...

Dodano: 2010-08-24 11:48

Wole słuchać o tym na audycji Wojewódzkiego i Figurskiego w Eska Rock Ich teksy o Krzyży sprawiają że płakać mi się chce. Ale ze śmiechu :D

Dodano: 2010-08-24 14:24

Helllish napisał(a):
Ludzie...

I to w zasadzie wszystko co można na ten temat powiedzieć, bo na więcej szkoda słów.

Dodano: 2010-08-25 17:27 Zmieniono: 2010-08-25 17:28

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/zakopane/news/ze-szczytu-rysow-usunieto-krzyz-i-reklamy,1523062
Był tam krzyż (jeszcze 3 miesiące temu byłem osobiście i widziałem) a teraz go nie ma.

Bez demonstracji, bez szumu. Coolturka. :)

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2010-08-29 13:33

dobrze:D niech ten konflikt o krzyż trwa jak najdłużej, widać bardzo dobre skutki tej katolskiej awantury

Otacza mnie marność

Dodano: 2010-08-29 13:39

sprawa z tym krzyzem jest jakas chora -,-
u mnie nawet na kazaniu o tym gadaja ;/

śmierć nie czyni Cie smutnym.. czyni Cie pustym

Dodano: 2010-08-29 13:40

Dodano: 2010-08-29 13:40

Dodano: 2010-11-04 17:56 Zmieniono: 2010-11-04 17:57

Dziś obejrzałam to:

http://dai.ly/awQ8pN

skąd się biorą tacy porąbani i nawiedzeni ludzie jak ten Ukleja? dla takiego zacofania i buractwa tolerancyjna być nie mogę. ten dziad powinien się leczyć, choć nie wiem czy na "nawiedzenie" jest jakiś sposób.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-11-04 18:17

Żyjemy w porąbanym kraju,w którym rządzą barany,prawo kuleje a większość społeczeństwa jest nawiedzona.
A sprawę z krzyżem mogli sobie darować-gdyby debilizm umiałby latać,to wszyscy ci obrońcy zapier*alaliby z prędkością światła po kosmosie.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2010-11-04 21:58

Nawet się nie chce komentować tego co się dzieje. Chamstwo, buractwo (mogłyby paść też inne epitety). Niby żyjemy w tolerancyjnym państwie gdzie wszyscy mają równe prawa, przywileje, obowiązki. Widać że są równi i równiejsi, nawet swobodnie się wypowiedzieć nie można. I wszyscy się dziwią, że katolicy są uważani za "zacofanych i nietolerancyjnych": no cóż, niektórzy z nich usilnie pracują na taką opinię (a obrywają wszyscy).

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-11-05 08:46

Leczą swoje kompleksy! jak ktoś myśli tylko o tym że jest wydymany przez tzw. "decydentów", zamiast myśleć o tym co zrobić żeby jego własne życie było lepsze niż do tej pory, to wystarczy pretekst żeby komuś nagadać, dowalić wyżyć się a jak, pokazać że wolno mi i będę się bić "BO MNIE TO BOLI", a jeżeli jest to jeszcze pretekst o podłożu religijnym, oczywiście z umiejętnie podsyconym konfliktem przez jedynych i najmądrzejszych zazwyczaj... no to wtedy do boju narodzie, za wiarę, za kraj, za krzyż i za krzywdy wszelkie. Niestety jeszcze tak dwa pokolenia i może zacznie się u nas zmieniać, na razie trzeba się chyba do tego przyzwyczaić, niestety...

Dodano: 2010-11-05 12:40

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Obejrzałem filmik i niewiele z niego rozumiem, jakieś przekrzykiwanie się. Raz pod siedzibą władz politycznych, raz pod kurią. Akurat obejrzałem też mecz Lecha z Manchesterem i wyszło, że taki sam wynik dla gospodarzy meczów. Tylko areny zmagań zupełnie inne, inny poziom spotkań.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło