Dodano: 2010-07-21 20:42
| Ceiphied napisał(a): |
|
Na CP każdy wychodzi czysty aż się dupy świeca ;-] ? |
Na CP to dupy się od lateksów świecą haha
A co do samego Woodstocku, to nie wybieram się, bo w tym czasie akurat będę w Bolkowie.
Dodano: 2010-07-21 21:32
| Mandraghora napisał(a): |
A ma ktoś pożyczyć namiot? ![]() |
odwieczny problem xP
namiot się zawsze znajdzie, nie pękaj, jedź.
rób rzeczy
Dodano: 2010-07-21 22:20
Tutaj nie chodzi o to, że można się utytłać na woodzie i że to jest coś okropnego bo na każdym feście można dać się ponieść procentom i potem polerować chodniki - to może się zdarzyć każdemu i nie ma co nad tym deliberować. Chodzi bardziej o to, że na taki fest jak woodstock przyjeżdzają ludzie nie koniecznie dla muzy tylko po to żeby się napierdolić i zrobić trzodę bo oni tak żyją na codzień a że jest wjazd za darmochę więc czemu nie przenieść tam swoich przyzwyczajeń.
Jeśli jedziesz np na CP i musisz zapłacić za wejście na zamek żeby posłuchać muzy to już inna sprawa. Nie zapłaci za bilet ktoś kto ma w dupie to co się dzieje na scenie i dlatego dokonuje się selekcja na tych co to jeżdzą wyłącznie na trolenie i na tych co oczekują czegoś więcej. Nie oznacza to bynajmniej, że na woodzie nie spotkacie ludziusiów na poziomie.
I am me, and that's what I will be...........
Dodano: 2010-07-22 01:14
| matt_ napisał(a): |
| namiot się zawsze znajdzie, nie pękaj, jedź. |
Taa, pod koniec wooda. Jakoś nie mam ochoty na bliższą znajomość z najebanymi pancurami gdzieś na 'otwartej przestrzeni'... Wolałabym mieć swój kawałek podłogi od razu.
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-07-22 02:35
| [quote:8f2ac2455e="matt_"]namiot się zawsze znajdzie, nie pękaj, jedź. |
Taa, pod koniec wooda. Jakoś nie mam ochoty na bliższą znajomość z najebanymi pancurami gdzieś na 'otwartej przestrzeni'... Wolałabym mieć swój kawałek podłogi od razu.
[/quote:8f2ac2455e]
http://www.youtube.com/watch?v=PoDhtBqgT9k xP
a sama jedziesz czy z ze znajomymi?
rób rzeczy
Dodano: 2010-07-22 02:37
Gorgoth74, ja na wood jadę się właśnie glebić, a co? ;]
dla muzyki byłem na Jarocinie i będę na brutalu w Czechach.
rób rzeczy
Dodano: 2010-07-22 08:51
Kuźwa , może sam bym pojechał ... W przyszłym roku spróbuję , bo w tym mam lepszą imprezę ... 
Dodano: 2010-07-22 08:51
| ja jestem brudasem |
no, przynajmniej ten przyznać się potrafił !
zwracam się tu do reszty: jak jeździcie na taki bajzel nie udawajcie arystokracji hehe
Dodano: 2010-07-22 09:39
A ma ktoś pożyczyć namiot? ![]() |
pożyczyć pewnie nie ma nikt, ale za to niejeden może go postawić
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-07-22 13:06 Zmieniono: 2010-07-22 13:07
| Paskievicz napisał(a): |
[quote:2aef91870c="Benjamin_Breeg"][quote:2aef91870c="Mandraghora"]A ma ktoś pożyczyć namiot? ![]() |
pożyczyć pewnie nie ma nikt, ale za to niejeden może go postawić
[/quote:2aef91870c]
dodkładnie! tyle że wymogiem na stówkę będzie postawienie czego innego hehehe[/quote:2aef91870c]
Hmm..widzę ktoś się tu ceni ;-D ?
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-07-22 13:33
|
dodkładnie! tyle że wymogiem na stówkę będzie postawienie czego innego hehehe |
Pasek , każdy ma jakieś fantazje erotyczne , ale na forum to je ujawniać niekoniecznie trzeba ;d
Dodano: 2010-07-23 08:51
| [quote:caef38d833="matt_"]ja jestem brudasem |
no, przynajmniej ten przyznać się potrafił !
zwracam się tu do reszty: jak jeździcie na taki bajzel nie udawajcie arystokracji hehe[/quote:caef38d833]
nie ma się czego wstydzić przecież, na Jarocinie aż raz się wodą przepłukałem, hej ho, i butelka rumu ;]
rób rzeczy
Dodano: 2010-07-24 14:44
|
a sama jedziesz czy z ze znajomymi? |
Ze znajomymi, ale z najnowszych doniesień wynika, że oni też mają problemy ze skołowaniem przenośnego domu.
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-07-24 16:46
80 zł w tesco czy innej koronie, 3 osobowy, kolega kupił, mówi, że spokojnie 5 osób wejdzie. ; ]
rób rzeczy
Dodano: 2010-07-24 18:30
spałem kiedyś w podobnym, przeciekał już po 10 min deszczu hehehe ale w sumie dla niektóych tam będzie to jedyna kąpiel ;]
Dodano: 2010-07-25 00:08
1) Jakbym miała wolny hajs, to bym nie pytała ludzi o namiot, tylko go sobie kupiła.
2) Pasek - masz absolutną rację.
3) Opuszczonych namiotów z Tesco, Biedry czy innych supełmałketów z wodą po kostki jest na Woodstocku mnóstwo, ale jakoś nie reflektuję na żaden z nich. 
Dodano: 2010-07-25 09:46
Zostało mało dni , prać namioty !! :-]
Dodano: 2010-07-25 12:58
| spałem kiedyś w podobnym, przeciekał już po 10 min deszczu hehehe ale w sumie dla niektóych tam będzie to jedyna kąpiel ;] |
Większość ludzi jedzie na woodstock się wykąpać ;d
Dodano: 2010-07-25 13:39
| shagi666 napisał(a): |
| [quote:d329dd831d="Paskievicz"]spałem kiedyś w podobnym, przeciekał już po 10 min deszczu hehehe ale w sumie dla niektóych tam będzie to jedyna kąpiel ;] |
Większość ludzi jedzie na woodstock się wykąpać ;d[/quote:d329dd831d]
no, w moczu i błocie hehe
Dodano: 2010-07-25 14:08
|
no, w moczu i błocie hehe |
Kto co lubi, do błota nie wchodzę ! a o moczu nie wspomnę heh ;-] Aczkolwiek dobrze działa na włosy !
Dodano: 2010-07-25 15:13
no ja też nie mam namiotu i nie mam z kim jechać w czwartek 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-07-27 13:10
eh, już jutro, komfortowo samochodem pod samo pole namiotowe, eh, starzeje się xP
rób rzeczy
Dodano: 2010-07-27 19:18
są jakieś przewidywania ilości osób na tegorocznym PW?
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy, wino z siara naszą wiarą
Dodano: 2010-07-27 19:30
Pewnie mniej więcej tyle samo co w zeszłym roku, chociaż jak dla mnie mniej ciekawych zespołów niż rok temu :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-07-27 21:01 Zmieniono: 2010-07-27 21:02
Dokładnie, ale myślę że nie tylko zespoły są najważniejsze, grunt to dobre towarzystwo. Kto jedzie w czwartek ?