DARKPLANET-o-BUS CP 2010 Dodano: 2010-05-14 13:50
Witajcie
W zwiazku z pojawiajacymi sie pytaniami w sprawie wyjazdu na CP, doszedlem do wniosku, ze tradycja busowa w tym roku zostanie jednak podtrzymana. Zatem na tych samych zasadach jak ostatnio, tak i w tym roku wyjedzie z Poznania nasz bus do Bolkowa. Zasady mysle, ze znane sa wszystkim aczkolwiek przypomne je jeszcze w przyszlym tygodniu. Wtedy tez podam cene wyjazdu. Dla zainteresowanych - bedzie to przedzial 110pln-150pln. Zdaje sobie sprawe, ze rozpietosc jest dosc duza, no ale jeszcze nie zostalo to uzgodnione ostatecznie. Tak czy siak przynajmniej bedziecie wiedziec na co sie nastawiac. Termin wyjazdu wstepnie 28 lipca, powrot zas 2 sierpnia. Liczba miejsc: 20.
Jesli macie jakies zastrzezenia co do terminu wyjazdu, pytania, etc - piszcie tutaj. Wszystko jest jeszcze na etapie ustalania wiec wszelkie sugestie wezme pod uwage.
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2010-05-14 13:54
Dodano: 2010-05-14 15:39
No ja dwa miejsca tradycyjnie prosze 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-05-14 17:38
Wstępnie też zamawiam miejsca 2 (słownie: dwa).
Keep Talking...
Dodano: 2010-05-14 20:39
Zatem witam na pokładzie stara gwardie wyjadaczy
Coz zatem dodac... pozostaje miejsc 13 (slownie: trzynascie)
Dodano: 2010-05-15 02:00
Ja tym razem jeszcze nie zamawiam... w zeszłym roku nie wyszło :/
Jakby co to będę odzywał się
Pozdro Dottore ;]
Dodano: 2010-05-15 10:25
Interesuje mnie 1 miejsce w 1 stronę a dokładnie do Bolkowa. Jest ktoś kto chciałby po CP wrócić do poznania ?
Oczywiście jeżeli mogę tak zrobić Panie doktorze ?
Dodano: 2010-05-15 10:57
Jancio -> mozesz sie zastanawiac tak dlugo jak beda miejsca
Syotos -> owszem mozesz tak zrobic, tyle ze ja zadnych wplat polowicznych nie bede przyjmowal. W Twoim interesie pozostanie to, by kogos sobie znalezc na swoje miejsce, na droge powrotna.
:)
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2010-05-15 11:11
A niech mnie kule biją
Już się obawiałam, że historia się nie powtórzy:D Cieszę się niesamowicie, że Doktorku znów organizujesz wyjazd na CP:D Oczywiście, że zamawiam miejsce: chciałabym 2 (dwa). Pozdrawiam i ucałowania:D
Bad Girls Have More Fun ]:->
Dodano: 2010-05-18 10:16
Witajcie
Skoro nie bylo zadnych zastrzezen co do terminu przyjalem, ze zainteresowanym zaproponowany termin pasuje. Tak wiec zasady jak w zeszlym roku:
- niepelnoletni -> pozwolenie od rodzicow. Bez pozwolenia nie wpuszcze do autobusu i nie interesuja mnie zadne tlumaczenia.
- kazdy kto rezerwuje miejsce, ma 5 dni na dokonanie wplaty na konto, ktore podaje na PW. Gdy po 5 dniach nie odnotuje przelewu, rezerwacja przepada. Na PW podawajcie mi tez swoje dane: imie, nazwisko i data urodzenia.
- wplaconych pieniedzy nie zwracam. Gdy komus zmienia sie plany lub z jakichs przyczyn nie bedzie mogl jechac to w swoim interesie musi znalezc kogos na zastepstwo, podobnie jest z przejazdem w tylko jedna ze stron.
- autobus jest na 20 osob
- termin: wyjazd -> 28.07.2010 (sroda) Poznan, dworzec letni, wstepnie godzina 12.30
powrot -> 2.08.2010 (poniedzialek) godzina wyjazdu z Bolkowa zostanie ustalona w busie, przyjazd do Poznania do godziny 19.00
- cena: 135pln/osoba
- na komplet osob czekam do 1 lipca.
Na dzien dzisiejszy z tego co widze 9 miejsc juz jest zarezerwowanych:
- Narea (3miejsca)
- Kuba (2miejsca)
- Kapeluto (2miejsca)
- Zabula (2 miejsca)
Te osoby prosze o kontakt na PW :)
To chyba tyle, w razie pytan, pisac tutaj badz na PW :)
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2010-05-18 12:54
Również o x2 postuluję. :)
"Zdarza się."
Dodano: 2010-05-18 17:40
Poki co 14 miejsc zaklepanych jest. Pozostaje 6 wolnych.
Pozdrawiam
dr
Dodano: 2010-05-20 14:00
Zaraz zaraz... Termin... bo nie spojrzałam w kalendarz: 28 to jest ŚRODA chcemy jechac już tak szybko? Myslałam, że w czwartek jedziemy tak jak zawsze :D Dottore ustosunkuj się bo inaczej muszę fryzjera przemówić:D
Dodano: 2010-05-20 18:05
No włacha cuś już o tym na privie Doktorowi wspominałem. Mam nadzieję, że to mała pomyłka. Narazie nevermind, do zobaczenia Wszystkim w naszym alkobusie
.
Keep Talking...
Dodano: 2010-05-20 22:10
Witam
Juz sie ustosunkowuje. Otoz w tym roku termin festiwalu (wg strony CP oraz kalendarium tutaj) to:
START: 29 lipca (czwartek)
FINISH: 1 sierpnia (niedziela)
W czwartek jest WARM UP w Starym Kinie, gdzie zagraja RED EMPREZ I CHRISTBLOOD.
Zawsze jechalismy dzien przed pierwsza impreza, wiec skoro w tym roku juz w czwartek startuje CP to uznalem ze tak jak zawsze jedziemy dzien wczesniej czyli w tym roku wypada sroda :) Poza tym na samym poczatku tego tematu pisalem, zeby ustosunkowac sie co do terminu, ale widac zainteresowani nie czytaja ze zrozumieniem, albo nie czytaja wcale
bo nie bylo odzewu. No ale lepiej pozno niz wcale wiec uzgodnijcie to miedzy soba i dajcie mi znac TUTAJ NA FORUM czy jedziemy w srode, czy w czwartek i odpuszczamy sobie rozgrzewke w starym kinie :]
UZGODNIJCIE TO DO KONCA TYGODNIA BO POTEM JUZ NIE BEDZIE ODWROTU!!!!!!!!!!!!!!!
To tyle z mojej strony - czekam na polemike wszelkich zainteresowanych.
Dodano: 2010-05-20 23:09
jak dla mnie lepiej jechac w srode 
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2010-05-21 00:09
Ale Dottore zawsze jechaliśmy "dzień przed festiwalem" czyli przed piątkiem, zawsze była rozgrzewka w czwartek i my na czwartek wieczór przyjeżdżaliśmy prosto na ta rozgrzewkę... Szczerze - to nie zwróciłam uwagi na datę bo było dla mnie jasne, ze jedziemy w czwartek. Bo w środę wieczorem nic się nie dzieje... Ja bym wolała w czwartek bo tyle wolnego w pracy to ja nie dostanę no i to kolejny "nocleg" z środy na czwartek... A w środę wieczorem "nic specjalnego" się nie dzieje. Ja jestem za czwartkiem 29.07...
Dodano: 2010-05-21 07:17 Zmieniono: 2010-05-21 07:20
| Angelwing napisał(a): |
| zawsze była rozgrzewka w czwartek i my na czwartek wieczór przyjeżdżaliśmy prosto na ta rozgrzewkę... |
Hmm tak? :) No to widzisz Zabcia ja chyba jakos nie zarejestrowalem, ze w czwartek byla rozgrzewka
Te podroze zawsze takie meczace byly
Jak dla mnie moze byc i czwartek. Tak naprawde to Wy decydujecie. Wiec im wiecej glosow tutaj tym lepiej. Bo poki co to jest 1:1. Jesli nie dogadacie sie to bede zmuszony podjac jakas decyzje sam, wtedy juz reklamacji nie bede przyjmowal. Dodam tylko, ze urlopy Wasze beda dla mnie najwazniejszym z argumentow :)
PS. Ktos moze cos wie na temat noclegu? Ma moze jakies namiary albo cos wolnego? Bo z tego co mnie sluchy doszly - zeszloroczne mieszkanie z pewnych "nieprzytaczalnych" tutaj wzgledow jest nieaktualne. No i oczywiscie wszelkie pola namiotowe nie wchodza w gre.
Dodano: 2010-05-21 07:58
Niom, Doktorku:D Tak zawsze było :D Wiesz ja bym naprawdę była za czwartkiem. Niech się reszta osób wypowie - tylko nie studenci:D hehe bo oni to mają wolne:D wiadomix:D Po prostu czwartek zawsze był "dniem podróży" i potem te warmupy:D Miłego, znów zachmurzonego dzionka;/
Dodano: 2010-05-21 21:08
Ja i moja pani też jesteśmy za czwartkiem. Zresztą chyba jest możliwość by dotrzeć na koncercik do "Hacjendy" na czas. Oczywiście takiej wtopy z mojej strony co do godz. odjazdu w tym roku nie będzie. Będę śledził wątek na bierząco. Więc jest szansa, że dotrzemy tam na czas. No i przynajmniej na razie nie jedzie z Nami Świntuch więc postojów zbyt długich raczej nie będzie.
Keep Talking...
Dodano: 2010-05-22 13:19
Ja sie dostosuje
Life is complex: it has both real and imaginary components