Dodano: 2010-05-22 15:44
teraz oddaję kolejny głos za czwartkiem w imieniu naszej kochanej Suonetar-Kasi
dodam jeszcze, że ja mam z kilkoma osobami spanko dopiero od czwartku dostępne...
przynajmniej tak poinformowała mnie Pani Kierownieczka 
Dodano: 2010-05-23 10:26 Zmieniono: 2010-05-23 10:27
Z tego co widze tutaj oraz z tego co pisza mi ludzie na GG to zdecydowana wiekszosc jest za czwartkiem tak wiec wyjazd zostanie przelozony na CZWARTEK, godzina i miejsce pozostaja bez zmian.
DATA: 29.07.2010 (CZWARTEK)
MIEJSCE: Dworzec letni Poznań
GODZINA: 12:30
Dodano: 2010-05-25 10:17
| dr_Faustus napisał(a): |
| Z tego co widze tutaj oraz z tego co pisza mi ludzie na GG to zdecydowana wiekszosc jest za czwartkiem tak wiec wyjazd zostanie przelozony na CZWARTEK, godzina i miejsce pozostaja bez zmian.
DATA: 29.07.2010 (CZWARTEK) MIEJSCE: Dworzec letni Poznań GODZINA: 12:30 |
AMEN!
Bad Girls Have More Fun ]:->
Dodano: 2010-05-31 22:01
| Z tego co widze tutaj oraz z tego co pisza mi ludzie na GG to zdecydowana wiekszosc jest za czwartkiem tak wiec wyjazd zostanie przelozony na CZWARTEK, godzina i miejsce pozostaja bez zmian.
AMEN
Dodano: 2010-05-31 23:20
Do tych Waszych "amenów" dodam tylko, ze jest wciaz jeszcze 6 wolnych miejsc
A co do Swintucha, to wiedz Kapelut, ze ten pan wystarczajaco wyeksploatowal moje "zloza zaufania i cierpliwosci", by kiedykolwiek jeszcze z nami pojechac...
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2010-06-02 07:13
Hej wszystkim
Na dzien dzisiejszy pozostaly 4 miejsca.
I tutaj ogloszenie para-fialne
Dzisiaj popoludniu wyjezdzam na dlugi weekend. Pojawie sie w okolicach wtorku, wiec na wszelki wypadek, zeby nie bylo jakis pozniejszych pretensji:
po 1 - z racji ze malo miejsc zostalo, a ja nie bede mial okazji robic Wam rezerwacji na biezaco, o wpisaniu na liste do busa bedzie decydowala kolejnosc zgloszen TUTAJ I TYLKO TUTAJ NA FORUM w tym temacie - zadne bookowanie przez PW, ani po znajomosci, nie bedzie uwzgledniane.
po 2 - o zaksiegowaniu Waszych wplat powiadomie po powrocie, wiec prosze o cierpliwosc.
POZDRAWIAM I MILEGO WEEKENDOWANIA ZYCZE
Dottore
Dodano: 2010-06-09 06:50 Zmieniono: 2010-06-09 06:53
Wciaz sa 4 miejsca wolne.
Ponawiam prosbe do panow o nickach:
- SOMNAM
- ALKAZZ
o dane osobowe wasze i waszych osob towarzyszacych (daty urodzen) i to jest moja ostatnia prosba. Nie zamierzam za wami ganiac panowie i sie do was dobijac, wiecej privow z prosbami nie bedzie. Jesli nie dostane wymaganych danych osobowych - nie jedziecie! Macie czas do 20 czerwca!!
ps. Kuba, do jutra dam Ci znac w wiadomej sprawie.
Dodano: 2010-06-09 09:53
No nie zapomnij 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-06-14 07:30
Wciaz sa cztery miejsca wolne w busie.
Przypominam o tym, ze aby wyjechal bus z Poznania musi byc komplet.
Pozdrawiam
Dodano: 2010-06-15 08:40
MAŁY UPDATE: JEDNO WOLNE MIEJSCE :)
Pozdrawiam
p.s. dawno nie udzielalem sie tutaj, zatem pytanie -> dlaczego Kuba nie ma mozliwosci edycji swoich wczesniejszych postow, albo dlaczego nie mozna usuwac swoich postow, jesli sa ostatnimi w danym watku? Kiedys o ile mnie pamiec nie myli byla taka mozliwosc...
Dodano: 2010-06-15 18:54
Nie pamietam jak to bylo wczesniej bo napisalem nowe forum. Teraz jest tak ze mozesz edytowac albo usuwac w ciagu godziny od napisania. Usuwanie i edytowanie wczesniejszych zmienialoby sens dyskusji. Zawsze mozna napisac do moda o usuniecie czegos.
Dodano: 2010-06-15 22:57
JESZCZE JEDEN APDEJT:
DWA MIEJSCA WOLNE - zwolnila sie jedna rezerwacja.
Dodano: 2010-06-22 15:29
W busie jest jeszcze jedno wolne miejsce. Prosze o jak najszybsze zgloszenie sie, jesli sa jeszcze jacys chetni.
pozdrawiam
dr
Dodano: 2010-07-13 06:59
Dla zainteresowanych -> znowu jest jedno miejsce w busie - wiec jak ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na PW
Pozdrawiam
Dodano: 2010-07-18 21:53
a jak z dworca głównego jedzie się na dworzec letni ? :>
Carpe jugulum
Dodano: 2010-07-18 23:56
Pieszo 200m na wprost z wyjscia głownego.
Dodano: 2010-07-22 17:32
ACHTUNG ACHTUNG!!!
WAZNE WIADOMOSCI :) i chyba calkiem dobre :)
Otoz w tym roku pojedziemy na Castle Party duzym autobusem tj. nie 20osobowym, a 30osobowym w tej samej cenie :) zatem jesli liczba chetnych sie zwiekszy to wiadomo, ze koszt wyprawy bedzie odpowiednio mniejszy. Przypomne, ze w tamtym busie bylo zapelnionych miejsc 19 z 20mozliwych.
Od tej pory gdy liczba chetnych przekroczy 20 osob, bede wyplacal zwroty nadplat.
Przypomne, ze wyjazd autobusu z dworca letniego w Poznaniu jest 29 lipca (czwartek) o godzinie 12.30 :)
Pozdrawiam i do zobaczenia
Dottore
Dodano: 2010-07-22 18:06
Wiedziałem, że to dobra inwestycja. MAm nadzieje ze ty tym autku tez bedzie klima?
Dodano: 2010-07-22 21:20
| amorphous napisał(a): |
| Wiedziałem, że to dobra inwestycja. MAm nadzieje ze ty tym autku tez bedzie klima? |
Z tego co pamietam to chyba byla klimatyzacja w tym autobusie, aczkolwiek niczego sobie uciac za to nie dam
Z reszta jak nie bedzie wiecej ochotnikow mocnych wrazen to i tak bedzie tyle miejsca w busie ze nawet bedzie mozna pomyslec o jakims danceflorze
ps. i niech ktorys z moderatorow poprawi tytul tematu bo poki co widze busa na zjazd jakis mrocznych plantatorow blizej nieokreslonej roslinnosci
No chyba ze o czyms nie wiem
Dodano: 2010-07-23 09:01
I jescze pytanie o muze. W poprzednim autobusie byl sprzet, ktory obslugiwal tylko cd audio a jak w nowym pojezdzie?
Dodano: 2010-07-23 12:59
| amorphous napisał(a): |
| I jescze pytanie o muze. W poprzednim autobusie byl sprzet, ktory obslugiwal tylko cd audio a jak w nowym pojezdzie? |
W nowym pojezdzie jest TV, video oraz CD-audio na wyposazeniu. Klima rowniez. Zatem chyba mozna rzec full-service
Przypomne tylko, ze poki co 19 osob jedzie z nami - 11 miejsc wolnych pozostaje.
Zeby uzmyslowic zmiane ceny gdy wypelni sie autobus czyli bedziemy mieli 30 osob, dodam ze w takim przypadku przejazd w dwie strony wyniesie 90pln/osobe wiec w Waszym interesie jest by znalezc komplet i po 45pln na glowe bedzie zwrotu :)
Pozdrawiam
Dodano: 2010-07-24 15:46
UWAGA: Mam wykupiony przejazd Wesołym Busem w obie strony, ale nie jestem pewna, czy będę nim wracać. Jeśli ktoś nie ma jak wrócić z Bolkowa do Poznania i chciałby się ze mną podzielić opłatami, proszę o kontakt
(GG: dziewięć cztery dziewięć trzy zero siedem).
Dodano: 2010-07-27 13:33
Mam jedną osobę zainteresowaną przejazdem busem, w obydwie strony naturalnie.
Gdzie miałaby dokonać wpłaty?
Only the shallow know themselves.