Gry na które czekamy :). Strona: 6

Dodano: 2011-08-22 22:15

HardKill napisał(a):
Nigdy nie mów nigdy szarl , bo nigdy nie wiadomo :) ja tam liczę że za przykładem Gears of War 1 , także 2ka no i z czasem 3ka ukaże się na blaszaki <okok>

Taaa marzenia;D. Ja cały czas mam nadzieję za to, że Rayman Origins trafi jednak na PC. Ale im więcej newsów o tej grze tym bardziej jest ona nikła

Wszystko się kiedyś kończy

Dodano: 2011-08-23 16:18

Ja zaś czekam na The Elder Scrolls V: Skyrim.
Ma się ukazać 11.11.2011, ale ja i tak będę musiał chwilkę bo nie będzie mnie stać na wydanie ok. 180zł na grę. Lepiej poczekać aż stanieje...

Pośród zgiełku i chaosu, między życiem a śmiercią, Ciemność przysłania mi drogę, muszę wyjść ,uciec ,zatrzymać ten sen Niechaj stanie się dzień! I uwolni serce me...

Dodano: 2011-08-23 16:29

LordHeru napisał(a):
Ja zaś czekam na The Elder Scrolls V: Skyrim.
Ma się ukazać 11.11.2011, ale ja i tak będę musiał chwilkę bo nie będzie mnie stać na wydanie ok. 180zł na grę. Lepiej poczekać aż stanieje...

Ja zamówiłem za 119 zł na wirtus.pl:). I tylko czekam aż przyjdzie, a potem co najmniej miesiąc z życia wyciągnięty;D

Dodano: 2011-08-23 22:09

To co powstanie po Shogun II Total War.

Dodano: 2011-08-24 18:01

No i coraz bliżej do > Aliens: Colonial Marines.

Mam nadzieję że podczas gierkowania ciarki na plecach pojawią się nie raz :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-09-02 20:30

HardKill napisał(a):
Wygląda na to że po wydaniu w tym roku gry > Rage, przez firmę > id Software , przyjdzie czas na długo oczekiwaną kontynuację > Dooma.Raczej nie należy się spodziewać szybkiego wydania, bo jak wiemy, w id Software pracuje nad swoimi grami
dość długo, według mnie nie nastąpi to szybciej niż w 2012 / 2013 roku.

A i bodajże 24 Czerwca premiera F.E.A.R. 3

No nie powiem, mam poprzednie dwie części F.E.A.R.A. więc wypadało by popykać i w 3 część

No, Doomiszcze to również coś, na co czekam. Trzecia część była rewelacyjna pod względem grafiki i klimatu, a Doom I i II to klasyka. :)

O F3AR już napisałam, więc nie będę się powtarzać, że kiszka.

Chrzanić multi

Dodano: 2011-09-02 21:16

Tak jest , generalnie F3AR to KICHA , ale popykać se można , a na nowego Doomiszcza czekam oj czekam :)

a w oczekiwaniu na premierę COD Modern Warfare 3 , krótki fanowski film bazujący na motywach COD Modern Warfare 2 – Find Makarov

Dodano: 2011-09-03 10:23

A tutaj coś dla tych, którzy czekają na najnowszego Serious Sama. Gra Hard Reset premierę będzie miała już za niespełna 2 tygodnie i produkowana jest przez polaków z Flying Wild Hog. Nie zawojuje list przebojów, ba po miesiącu pewnie wszyscy o niej zapomn, ale jako przystawka do "większych" produkcji jest jak znalazł:)

A już na pewno umili czas, w oczekiwaniu na najnowszego Sama

Dodano: 2011-09-08 00:06

No w końcu Studio id Software ujawniło wymagania sprzętowe PC-towej wersji RAGE.

Minimalne:

* System operacyjny: Windows XP SP3 lub Vista albo 7
* Procesor: Intel Core 2 Duo lub odpowiednik AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 25 GB
* Karta graficzna: GeForce 8800 lub ATI Radeon HD 4200

Rozsądne:

* System operacyjny: Windows XP SP3 lub Vista albo 7
* Procesor: Intel Core 2 Quad lub odpowiednik AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 25 GB
* Karta graficzna: GeForce 9800 GTX lub ATI Radeon HD 5550

Warto powiedzieć że za Rage odpowiadają twórcy takich hitów jak Doom i Quake.

<okok>

Dodano: 2011-09-10 16:37

Niezły ten gameplay Rage. :) Fajne rodzaje broni. Wygląda nawet trochę halflife'owo albo jak Bioshock na lądzie. :)

25 giga na dysku do tej gry- dobre.

Chrzanić multi

Dodano: 2011-10-01 16:26 Zmieniono: 2011-10-05 20:13

Aliens: Colonial Marines i 11 minut gameplay'a <okok>

Premiera Aliens: Colonial Marines wiosną przyszłego roku :) a Seroius Sam 3: BFE nie pojawi się w sklepach 18 października. Tytuł zaliczy miesięczne opóźnienie i zadebiutuje dopiero w połowie listopada <bezradny>

Ostatnio widziałem w Empiku , w nieco tańszej cenie Dead Space 2 , w przyszłym tygodniu wobec tego trzeba będzie nabyć <radocha> no i radość z mojego zakupu Dead Space 2 szybko prysła a to dla tego że gra ta w Polsce ukazała się tylko w Angielskiej wersji językowej , jak stwierdził wydawca gry jej Polska wersja im się po prostu nie opłaca <bezradny> no i uj im w dupę w takim razie.Dziwne to podejście do sprawy , wielu graczy w Polsce wycofało się z zakupu tej gry z powodu właśnie braku Polskiej wersji językowej , jaka była w pierwszej części Dead Space , widać wydawca zarobi tyle kasy na świecie ze sprzedaży Dead Space 2 , że małe zyski ze sprzedaży tej gry w Polsce bez rodzimej wersji językowej nie wyjdzie firmie na złe , ano zobaczymy w przyszłości. Tak więc zapowiadana już trzecia odsłona Dead Space 3 stoi u mnie pod znakiem..? jeśli chodzi o jej zakup , bez Polskiej wersji językowej , ano poczekamy zobaczymy , a póki co , będzie sobie trzeba popykać w RAGE :)

Więcej o RAGE > TU <

Zapowiada się dobrze :) Jest klimat, gra świetna , to usłyszymy od panów z gry-online , więc chyba jest oky <cwaniak>

Dodano: 2011-10-10 18:18

HardKill napisał(a):
Ostatnio widziałem w Empiku , w nieco tańszej cenie Dead Space 2 , w przyszłym tygodniu wobec tego trzeba będzie nabyć <radocha> no i radość z mojego zakupu Dead Space 2 szybko prysła a to dla tego że gra ta w Polsce ukazała się tylko w Angielskiej wersji językowej , jak stwierdził wydawca gry jej Polska wersja im się po prostu nie opłaca <bezradny> no i uj im w dupę w takim razie.Dziwne to podejście do sprawy , wielu graczy w Polsce wycofało się z zakupu tej gry z powodu właśnie braku Polskiej wersji językowej , jaka była w pierwszej części Dead Space , widać wydawca zarobi tyle kasy na świecie ze sprzedaży Dead Space 2 , że małe zyski ze sprzedaży tej gry w Polsce bez rodzimej wersji językowej nie wyjdzie firmie na złe , ano zobaczymy w przyszłości. Tak więc zapowiadana już trzecia odsłona Dead Space 3 stoi u mnie pod znakiem..? jeśli chodzi o jej zakup , bez Polskiej wersji językowej , ano poczekamy zobaczymy , a póki co , będzie sobie trzeba popykać w RAGE :)

Ja też mam zamiar teraz kupić Dead Space 2, czekałam aż stanieje. :)Szkoda, że bez spolszczenia, badziewny FEAR 3 po premierze spolszczenie miał, do Bioshocka 2 dodali krótko po premierze... Dla mnie jednak nie jest to przeszkodą. Cena jest nadal zaporowa- 114 zeta po pół roku od premiery to lekkie przegięcie, taniej jest w muve- chyba niecałe 70 zeta.

Planuję też zakup Hard Reset- podobno niezła i nie aż tak droga.

HardKill napisał(a):
Zapowiada się dobrze :) Jest klimat, gra świetna , to usłyszymy od panów z gry-online , więc chyba jest oky <cwaniak>

Z Rage też na razie poczekam, bo na PC jest kiepskie wydanie z błędami. Czekam, aż te problemy rozwiążą. Nie lubię też dubbingów gier, lepsze są z napisami.

Chrzanić multi

Dodano: 2011-10-10 20:22 Zmieniono: 2011-10-11 20:03

O wersje z polskimi napisami głównie mi chodzi,być może skuszę się jednak na zakup Dead Space 2 bez polskiej wersji, ale poczekam jeszcze aż stanieje jeszcze bardziej :) a co do Rage i tu także poczekam troszkę z jej zakupem pewien czas,aż troszku stanieje i ukażą się wszystkie łatki poprawiające grę.W tej chwili priorytetem jest dla mnie ukazująca się na początku przyszłego miesiąca gra > COD:Modern Warfare 3 to wciągam od razu w dniu Polskiej premiery <cwaniak>

Hitman: Absolution,czyli Agent 47 nadchodzi :)

Premiera gry zapowiadana jest na 2012 rok.No to w zasadzie już prawie tusz...tusz...fajnie,nie zapomnę jak zjarałem się kiedyś tam,pierwszym Hitmanem <radocha>

Dodano: 2011-10-11 20:17

Gwoli ścisłości - tutaj jest dłuższy gameplay do nowego Hitmana

I prezentuje się zacnie, zajebiaszczo zacnie

Dodano: 2011-10-11 20:21 Zmieniono: 2011-10-11 20:29

O tak widziałem to w necie <brawo> świetne,zapowiada się rewelacyjnie <okok> to duszenie od tyłu rewelka.uwielbiam to w Hitmanie <cwaniak>

Dodano: 2011-10-11 22:47

HardKill napisał(a):
O tak widziałem to w necie <brawo> świetne,zapowiada się rewelacyjnie <okok> to duszenie od tyłu rewelka.uwielbiam to w Hitmanie <cwaniak>

No, podobnie jak w Manhuncie. :)

A co myślicie o Hard Reset?

Chrzanić multi

Dodano: 2011-10-11 23:16

Dla mnie zwyczajny, niewyróżniający się niczym FPS, o którym ludzie zapomną jeszcze szybciej niż go przejdą, gdyż brak multiplaya to samobójstwo dla tej gry. Zapewne kupię ją jak stanieje do 20 zł, gdyż 8 dych za taką gierę to zdecydowanie za dużo

Dodano: 2011-10-11 23:24

No jeśli nie będzie w co zagrać ciekawszego,można wtedy ewentualnie popykać w Hard Reset,gra w zasadzie bez rewelacji :)

Dodano: 2011-10-11 23:44

E tam, chrzanić multi.
Też chyba poczekam, bo z gameplaya nie wygląda to jakoś rewelacyjnie.

Chrzanić multi

Dodano: 2011-10-18 15:41

Jestem ciekaw co takiego przyniesie Valve wraz z produkcją "Counter-Strike: Global Offensive" ^^

Dodano: 2011-10-19 19:46 Zmieniono: 2011-10-19 19:48

Dla zainteresowanych > wymagania sprzętowe pecetowej edycji Batman: Arkham City

Wymagania sprzętowe:

* Procesor: Core 2 Duo 2,4 GHz lub Athlon X2 4800+
* Pamięć operacyjna: 2 GB
* Karta grafiki: GeForce 8800 GT lub Radeon HD3850, 512 MB pamięci
* Dysk twardy: 17 GB
* System operacyjny: Windows XP/Vista/7 (DirectX 9.0c)

Na konsolach PlayStation 3 i Xbox 360 Batman: Arkham City ukaże się w Polsce w tym tygodniu – 21 października.Posiadacze blaszaków PC będą musieli poczekać do 18 listopada.

Dodano: 2011-10-19 23:43

Wie ktoś może w jakiej cenie stoi teraz "Dead Space 2" ?

Dodano: 2011-10-20 07:04

w Szczecińskim empiku "Dead Space 2" było ostatnio po 69.99 na pc,podejrzewam,że w media będzie jeszcze taniej :)

Dodano: 2011-10-21 15:46 Zmieniono: 2011-10-21 15:48

Za biednam na pc
Podobno w poznańskim Empiku jest powyżej stówy, więc trza poczekać aż stanieje - niestety
A jedynka jest już w "klasyku" :-)

Dodano: 2011-10-21 23:10

Nie wiem jak dla was,ale dla mnie ta informacja
to cios w plecy <bezradny>

Prace nad grą Doom 4 zawieszone do odwołania?

Doom 4? Więcej na temat > TU <

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło