Gry na które czekamy :). Strona: 10

Dodano: 2012-03-24 21:39

Nie oszukujmy się, Diablo 3 ... a myślałem ze zostanę dziadkiem zanim doczekam się

Żyć tak, aby niczego nie żałować. Szkoda czasu na zmartwienia. To co tu i teraz jest najważniejsze, przeszłość i przyszłość jest tylko abstrakcyjna. Każdy krok tworzy historie i otwiera nowe możliwości.

Dodano: 2012-04-01 12:29

I w co by se teraz tu popykać...? hmmm,wygląda na to że w Maxa Payne 3 też sobie nie popykam,na moim blaszaku z XP <bezradny> chyba zacznę grywać w totka :) hehe a no właśnie pamiętacie Sniper Elite: Berlin 1945,gra nie powala,ale ma momentami ciekawe rozwiązania,więc z pewnym zaciekawieniem czekam na kwietniowe demo Sniper Elite V2 i tym razem możemy spodziewać się ciekawych rozwiązań,które są całkiem spoko,zresztą sami zobaczcie :)

Sniper Elite V2 jest kontynuacją i rozwinięciem wydanego w 2005 roku Sniper Elite: Berlin 1945. Podobnie jak poprzednik, przenosi nas do 1945 roku i pozwala wcielić się w amerykańskiego snajpera, wykonującego tajne misje w zrujnowanym Berlinie.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2012-04-01 13:49

Całkiem nieźle się zapowiada. Lubie skradanki więc chętnie sobie popykam. Ten pomysł x-ray kiedy kula prechodzi przez ciało jest chyba zupełnie nowy.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2012-04-01 19:28

Tak x-ray z przechodzącą przez ciało kulą to nowy pomysł,w poprzedniej części nie było to pokazane w tak w sumie spektakularny sposób,całkiem ciekawie to wygląda :)

z ostatniej chwili,Wiedźmin będzie miał musical i ekranizacje Hollywoodzką,prawa do filmu uzyskało studio Dimension Films.Do zagrania tytułowej roli typowany jest Nicolas Cage.

Dodano: 2012-04-01 19:36

HardKill napisał(a):

z ostatniej chwili,Wiedźmin będzie miał musical i ekranizacje Hollywoodzką,prawa do filmu uzyskało studio Dimension Films.Do zagrania tytułowej roli typowany jest Nicolas Cage.

No nie gadaj, że dałeś się na to nabrać

Wszystko się kiedyś kończy

Dodano: 2012-04-04 22:33 Zmieniono: 2012-05-07 22:26

no nie a myślałem że uda mi się ten żart <radocha> hehehe

Widziałem w empiku Dead Space 2 za 39.99,no za tą cenę jutro to łykam <okok>

Dodano: 2012-04-06 03:29

HardKill napisał(a):
Widziałem w empiku Dead Space 2 za 39.99,no za tą cenę jutro to łykam <okok>

No żesz w mordę, a ja kupiłam za 119 zeta...

Chrzanić multi

Dodano: 2012-04-10 20:35

Małe sprostowanie,Dead Space 2 w empiku kosztuje 54,99,a nie jak napisałem wcześniej 39.99 :)

Dodano: 2012-04-10 21:02 Zmieniono: 2012-04-10 21:04

Ja dałem 6 funa.
Oczywiscie na Boxa.

Dodano: 2012-04-10 21:19 Zmieniono: 2012-04-10 21:37

A wiecie że nowe modele Xbox'a oraz PlayStation będą wymagały stałego łącza internetowego,czyli będzie tak jak w przypadku PC,gdzie jak wiadomo znaczna ilość gier wymaga stałego łącza internetowego.

>>> W sieci pojawiły się nowe plotki na temat następcy Xboksa 360. Wynika z nich, że nowa konsola będzie wymagała stałego połączenia z Internetem i zostanie wyposażona w napęd Blu-ray. Jej premiera miałaby się odbyć pod koniec 2013 roku.Szczególnie ta druga informacja wywołuje spore kontrowersje.Wynika z niej, że nowy Xbox musiałby być podpięty do sieci nawet w sytuacji, gdy w poszczególne produkcje gralibyśmy w trybie dla jednego gracza. Konieczność utrzymywania stałego połączenia z Internetem miałaby być związana z antypirackimi zabezpieczeniami. <<<

info: gry-online.pl

Więcej info > TU <

Dodano: 2012-04-10 21:47

Aha,czyli problem polega na tym ze trzeba wykupic abonament w usłudze XBOX LIVE zeby sobie mozna było popykac?To takimi pierdołami sie tam zajmujecie?:)Jestem ostatnio podpiety cały czas,opłata za miesiac LIVE tutaj wynosi 3 funa!

Dodano: 2012-04-10 21:54 Zmieniono: 2012-04-10 22:04

Ja się tam tym nie zajmuje, bo nie mam ani Xbox'a ani Play'a <radocha> ale są tacy co mają,albo zamierzają mieć,a do grupy chcących mieć ja się zaliczam :) i wszelkie info w tej sprawie może ich zainteresować,bo z tego co wiem to na Xbox'a,czy Play'a do tej pory nie było wymagane stałe połączenie z internetem by pograć sobie w trybie Single Player.

Dodano: 2012-04-10 22:33

HardKill napisał(a):
z tego co wiem to na Xbox'a,czy Play'a do tej pory nie było wymagane stałe połączenie z internetem by pograć sobie w trybie Single Player.

Chyba masz racje,nawet tego nie sprawdzałem bo nie mam na to czasu albo mi sie nie chciało,jedno jest pewne,tutaj za usługi tego typu płaci sie smieszne pieniadze.

Dodano: 2012-04-11 17:12

nie mam pojęcia ile u nas kosztuje ta przyjemność,ale jak znam polskie realia to zapewne nie mało,bo tu każdy chce na każdym zarobić,Kuba jak to u nas z tym jest...?

A jeśli chodzi o grę na którą czekam szczególnie to >

Tak...tak właśnie chodzi o Crysis 3 Electronic Arts oficjalnie jeszcze nie skomentował informacji na temat trzeciej odsłony Crysis.Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu usłyszymy nieco więcej o nowej produkcji studia Crytek,a to za sprawą magazynu Game Reactor w którym ma ukazać się wzmianka o kontynuacji Crysis <okok>

crissis3 Dodano: 2012-04-12 19:49 Zmieniono: 2012-04-12 19:51

Crissis3 nie bedzie zlepkiem obu części ale w dwójce to się malo popisali skok jakościowy mizerny fakt cry engine3 robiony był pod konsole .Podobno Epic coś tam majstruje fajnie jakby wypuścili nowego Unreala na śilniku unreal engine4.

Dodano: 2012-04-12 19:53 Zmieniono: 2012-04-12 21:56

quake co masz na myśli pisząc > skok jakościowy...? byłeś u mnie jak gierkowałem w Crissis 2 i byłeś zachwycony grafiką,co spowodowało że teraz śpiewasz inaczej...? :)

Dodano: 2012-04-12 19:58

chachacha wszystko lepsze jedno co w ostatniej chwili dodali to łate by chodziła ta gra w direx11 na pecetach no i wtedy faktycznie woda i pare dupereli różni się czymś od jedynki.

Dodano: 2012-04-12 20:03 Zmieniono: 2012-04-12 21:55

quake <rdocha> przecież ja grałem pod direx 9,0c w Crissis 2 i zachwycałeś się graiką jak dziecko :)

Dodano: 2012-04-12 20:03

Różnica jest między jedynką a dwójką na korzyść tej drugiej ale w małym stopniu jak na te pare latek .Ogólnie Dwie gry wymiatają graficznie

Dodano: 2012-04-12 20:17 Zmieniono: 2012-04-12 20:22

Mam tylko nadzieję że Crissis 3 będzie w pewnym stopniu podobny do jedynki,część druga całkiem fajna,jednak czułem po niej pewien niedosyt,nie jeśli chodzi o grafikę bo ta jest świetna,ale w dwójce brakowało mi tych latających milusińskich :)

Dodano: 2012-04-12 20:20 Zmieniono: 2012-04-12 20:33

Też mam takową nadzieje nie ma to jak dżungla to uaktywnia zwierzęce instynkty jak polowanie na zwierza.
Tego dodatku nie było mi dane zagrać w calości ale zapoznałem się z tą grą grając u ciebie i faktycznie jest na co popatrzeć i te latające upierdy są naprawde fajne w dwójce ich brakowało.
Na ixa wyszły silent hill2 i 3 super gry klimacik zabija

Dodano: 2012-04-12 21:22

No a jutro planuję kupić w końcu Dead Space 2,niech im będzie za te 54,99 :)

Dodano: 2012-04-12 21:23

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

Czekam na Warcraft'a 4 i na kolejne części słynnych RPG czyli Icewind dale 3 i Neverwinter Night 3.

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Dodano: 2012-04-13 14:44

Gry są dla dzieciaków!!!
... ale facet w końcu nigdy nie dorasta hehe
... tylko drożeją jego zabawki
... więc grajmy

ja czekam na każdą nową grę FPP gdzie leję się krew, trup gęsto się ściele :)

\m/ STILL HARD \m/ STILL HEAVY \m/ METAL FOREVER! \m/

Dodano: 2012-04-13 15:39

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

Uważam, ze gry są dla prawdziwych graczy z krwi i kości.:)

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło