Dodano: 2013-02-23 23:06
Też nie przepadam choć są wyjątki, ale czemu nie dadzą tych cholernych napisów? Czy to takie trudne? A to ich tłumaczenie jest po prostu.... ehh
Wszystko się kiedyś kończy
Dodano: 2013-02-24 09:49 Zmieniono: 2013-02-24 09:50
Dla czego nie dają polskich napsów...? bo mają nas głęboko w dupie, polak głupi, kupi wszystko, najlepsze jest to że polak chce wydymać polaka *_* widać nie zalerzy im na sprzedaniu, jak największej ilości kopi
BioShock: Infinite kupiłbym w ciemno, w dniu premiery, a tak z braku polskich napisów gra jest u mnie skasowana, na pewno nie wydam na nią ani grosza, nawet gdyby kiedyś była za darmo nie ruszę jej
hehehe

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2013-02-25 00:20
Zawsze wypada czekać na nieoficjalne spolszczenie, jak w przypadku GTA IV czy Borderlands 2
Dodano: 2013-02-25 13:23
Odpowiedz jest prosta - dystrybutorzy wmawiaja producentom, ze jezeli gra nie bedzie spolszczona to nikt jej nie kupi. Musza jakoś uzasadniac swoje istnienie zeby ciagnac kase 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2013-03-04 13:02
GTA 5 mi przesunęli na wrzesień znów - złe wieści.
Dodano: 2013-03-04 20:18 Zmieniono: 2013-03-09 19:27
Ja na razie mam w co grać, po Dead Space 3 czas ataken w Crysis 3, potem zaległości > Gears Of War 2,Call of Duty: Black Ops II, Medal of Honor: Warfighter (wszystko na Xboxie), potem pewnie Gears of War: Judgment & Metro: Last Light , no i zaległe Gears Of War 3 & Hitman: Absolution
potem się zobaczy *_*
A tak przy okazji, Fallout 3, F.3.A.R., Deus Ex: Bunt Ludzkości i wiele innych po 19,99 zł – niebawem w Biedronce :-)
Lista tytułów oferowanych przez sieć Biedronka w cenie 19,99 zł, od 7 marca *_*
Niesamowite Maszyny – Symulator Agrar 2012
Fallout 3
Deus Ex: Bunt Ludzkości
Dungeon Siege 3
Brink
Bob Budowniczy: Budujemy Lunapark
Alan Wake
Władca Pierścieni: Wojna na Północy
Lego Harry Potter 1-4
Lazy Town Leniuchowo: Na sportowo
Król Artur 2
Hunted
Hugo Fabryka gier
F.3.A.R.
Serious Sam 3
Race Injection
Niesamowite Maszyny – Symulator Samochodów Specjalnych
Niesamowite Maszyny – Symulator Koparki
Niesamowite Maszyny – Symulator Demolki
Tomb Raider Ultimate Edition
Niesamowite Maszyny – Symulator Transportu Kolejowego
Winx (Dookoła Świata + Urodziny Bloom)
RAGE
Oferta Biedronki nie jest ograniczona czasowo
Gears of War: Judgment ma ukrytą kampanię rozgrywającą się w trakcie Gears of War 3
Więcej na ten temat >TU <
Gears of War: Judgment — Zwiastun premierowy "polskich" Gearsów :-) premiera już 22 marca *_*
Dead Space 3: Awakened , tęskniłeś za horrorem? dostaniesz go w DLC, 12 marca na PC, X360 i PS3
I to jest prawdziwy Dead Space :-) masakra!!!
A pro po Dead Space, spór między Electronic Arts a serwisem VideoGamer o zamieszanie wokół marki Dead Space...
Więcej na ten temat > TU <
Battlefield 4 – oficjalna zapowiedź i pokaz prawdopodobnie 26.03.2013 w San Francisco, podczas branżowej konferencji GDC.
No dobra...wiem, jestem graczocholikiem :-) hehehehe
Dodano: 2013-03-14 23:50
HardKill- Dead Space 3 też nie ma spolszczenia.
Bioshock Infinite kupuję od razu, kiedyś gry w ogóle nie były spolszczane i się grało, a obecnie wiele osób zna angielski na tyle dobrze, że mogą wyłapać sens z dialogów. Mnie w każdym razie to nie przeszkadza.
Za dubbingiem też nie przepadam, ale najfajniejszy dubbing, z jakim się zetknęłam, był w RAGE. :)
Chrzanić multi
Dodano: 2013-03-15 09:56 Zmieniono: 2013-03-18 19:36
Zgadza się Fejzi Dead Space 3 nie ma, ani dubbingu, ani polskich napisów, w przypadku tej gry dialogi nie są aż tak istotne, to typowa gra akcji gdzie idziemy przed siebie, rozprawiając się po drodze ze wszystkim co się rusza :-) , a w przypadku Bioshock Infinite, jak i całej serii Bioshock dialogi są jednak bardzo istotne. W polskich edycjach Bioshock 1-2 był polskie napisy które nie ukrywam bardzo były dla mnie przydatne i jakoś trudno mi sobie wyobrazić granie w Bioshock Infinite bez jakiej kolwiek polskiej wersji językowej, tak Fejzi kiedyś grało się w gierki bez jakiej kolwiek polskiej wersji językowej, ale to były czasy kiedy gry trafiały do nas z drugiej ręki (internetowe piraty głównie) w całej unii europejskiej obowiązuje regionalizacja jeśli chodzi o gry, dziwne że w polsce nie. Po co w kinach do filmów dodawać polskie napisy czy dubbing, a pószczać w kinach wszystkie filmy wyłącznie w wersji oryginalnej *_* ciekawe jak szybko by splajtowały, ciekawe jak by ludzie zareagowali na to, gdyby w TV filmy puszczane były by wyłącznie w wersji oryginalnej, ba po co polska wersja DP, a olać to, niech będzie tylko po angielsku *_* chszanić to że mieszkamy w polsce, wszystko po angielsku, a niech się ludziska uczą *_* hehehe
Czas kupić kolejną zaległą grę > Dishonored (Xbox) tu przynajmniej jest polska wersja językowa (napisy) no i gra jast zajefajna :-)
http://vine.co/v/bpeapQiWB3l

Dodano: 2013-03-18 22:52
ale podobno wersja polska Infinite jest. Tyle, że przygotowana nie przez Conegę. Info jest nieoficjalne i niepotwierdzone. Coś tam niby piszą, ale nie wiadomo do końca, kto, co i jak
Dodano: 2013-03-26 13:10 Zmieniono: 2013-03-26 13:10
A jednak niepotrzebnie martwiliśmy się Bioshockiem, gdyż polska wersja istnieje! Jak to możliwe? Przeczytajcie tutaj:
http://www.cdaction.pl/news-31670/bioshock-infinite-niespodzianka--jednak-jest-polska-wersja.html
Bardzo miła niespodzianka nie powiem
Dodano: 2013-03-26 20:49
No oki, a co z polską wersją na konsole...? he, tego to już nie piszą , a więc póki co mam głęboko, bardzo głęboko całe te Bioshock infinite, olewam tą grę jeśli nie będzie polskiej wersji gry na konsole i tu aż mnie korci o nowy wątek, w tytule "Gry na które nie czekamy" tu na pierwszym miejscu byłby Bioshock infinite *_* hehe

Dodano: 2013-03-28 19:59
W Dead Space dialogi też mają wpływ na zrozumienie fabuły, w Bioshocku przecież też się idzie i napieprza, a nie zauważyłam, żeby historia w Bioshocku była bardziej złożona niż w Dead Space, chociaż w Bioshock Infinite ma być bardziej rozbudowany scenariusz. O ile wiem, o lokalizacji decyduje producent gry i sprawa ma się jednak trochę inaczej niż w przypadku filmów w kinach.
Chrzanić multi
Dodano: 2013-04-04 09:56
Doom 4 ukaże się na nowej generacji konsol.
Pete Hines, wiceprezes ds. marketingu i PR w firmie Bethesda, w oświadczeniu przesłanym serwisowi Kotaku poinformował, że gra Doom 4 ciągle znajduje się w produkcji. Dodatkowo ujawniono, że tytuł otrzymał nową wersję, gdyż pierwotny projekt nie spełnił oczekiwań firmy. Źródła serwisu Kotaku donoszą, że gra Doom 4 otrzymała nową wersję i prawdopodobnie szykowana jest z myślą o kolejnej generacji konsol. Poprzedni build nie zadowolił id Software i Bethesdy, więc postanowiono stworzyć produkcję niemalże od nowa. Pewnym jest, że prace nad Doom 4 trwają, ale ani id, ani Bethesda nie są gotowe by o tym mówić. ”Poprzednia wersja gry Doom 4 nie spełniła oczekiwań id i Bethesdy. Nie była tym, czego oczekiwaliby fani Dooma na całym świecie. W rezultacie id skoncentrowało się na nowej wersji Dooma 4, który spełni wysokie oczekiwania. Gdy będziemy gotowi mówić na temat gry Doom 4, to damy Wam znać” – napisał Pete Hines, wiceprezes ds. marketingu i PR w firmie Bethesda, w oświadczeniu przesłanym serwisowi Kotaku. W chwili obecnej wiadomo więc, że gra powstaje i że została bardzo zmodernizowana w stosunku do pierwszej wersji.
Info: gry-online

Dodano: 2013-04-04 10:12
Bethesda lepiej zajęłaby się nowym Falloutem
Tymczasem ja czekam na czwartą odsłonę świętych:
Dodano: 2013-04-04 23:04
No i stało się Star Wars 1313 anulowano!
Co stało się z tym projektem, bo Lucas Arts nie ujawnił nic nowego od czasu prezentacji wspaniałych tech demo, przygotowanych na silniku Unreal Engine 3. Już wtedy było wiadomo, że obecna generacja nie będzie w stanie udźwignąć tej gry i trzeba będzie poczekać do kolejnej generacji konsol oraz szykować mocarnego PC.
Nie ma pewności, czy Lucas Arts miało dostęp do jakichkolwiek devkitów konsol nowej generacji. Innymi słowy, zachodzi podejrzenie, że prace nad Star Wars 1313 zostały wstrzymane jeszcze w maju zeszłego roku. Los tej gry został przesądzony, a na dokładkę Kotaku donosi, że ich źródło poinformowało, że nie ma planów odsprzedaży licencji i gra pójdzie na śmietnik.
Info: strefagier
Dodano: 2013-04-05 19:41
ja też czekam z niecierpliwością.Chodź na początku miałem obawy jak to wyjdzie ale trailer rozwiał wszelkie moje wątpliwości i obawy.Ale skoro STAG w trójce miał już taką technologię to dobrze że pociągnęli to dalej
https://t.me/pump_upp
Dodano: 2013-04-15 17:27 Zmieniono: 2013-04-17 19:22
W sieci pojawił się fanowski trailer Dead Space'a. Ostatnia część Dead Space 3 doczekała się mnóstwa trailerów, ale gdyby były one choć w połowie tak klimatyczne jak aktorski zwiastun nakręcony przez fana Erica Zaragozę, gra mogłaby osiągnąć większy sukces. Kawał świetnej roboty!
Oczywiście czekam na Dead Space 4 *_* a no byłbym zapomniał jeszcze o Survarium gra o klimatycznym i mrocznym postapokaliptycznym świecie, za którą odpowiada studio Vostok Games, założone przez współtwórców serii S.T.A.L.K.E.R.
Xbox 720: Plotki, ploteczki. Zapowiedź w maju, stałe online to nieprawda...
Jeśli to prawda, że nowy Xbox nie będzie wymagał stałego połączenia z internetem, no to git będzie
do tego możliwość wstecznej kompatybilności , no to było by rewelacyjnie, a no zobaczymy jak będzie *_*
Dodano: 2013-04-17 23:45
This game will kick ASS!:D
Dodano: 2013-04-21 11:27
The Farm 51 chce zrobić kolejnego Painkillera
Przyszłość następnego Painkillera i to na jaki sprzęt trafi gra zależy w dużej mierze od wyników wspomnianego Painkiller Hell & Damnation na konsolach. „Duży wpływ na to będzie miało to jak teraz Painkiller Hell & Damnation sprzedażowo zachowa się na konsolach obecnej generacji” – wyjaśnił Pazdur.
Dodano: 2013-04-22 23:36
Poza wspomnianym Painkillerem ta sama firma robi całkiem ciekawie zapowiadający się projekt, pod tytułem "Deadfall Adventures". Sama gra ma być połączeniem gier pokroju Tomb Raidera i Uncharted z tą różnicą, że tym razem poprowadzimy naszą postać z perpektywy pierwszej osoby
Tej przygody będziemy mogli zakosztować jeszcze w tym roku, bo oficjalna data premiery to 30 lipca, choć mogą być opóźnienia. Nie powiem, że zapowiada się ciekawie
Dodano: 2013-05-01 21:47 Zmieniono: 2013-05-01 21:49
21 maja poznamy nowego Xboxa!
Microsoft przekazał krótką, ale bardzo konkretną informację, na temat prezentacji nowego Xboxa. Odbędzie się ona 21 maja tego roku, o 4:00 naszego czasu.
Będzie to konferencja transmitowana na żywo w internecie. Właściciele Xboxów zobaczą ją za pośrednictwem Xbox Live. Cała reszta może korzystać z Xbox.com oraz całej masy serwisów retransmitujących.
No nie powiem żebym na tego nowego Bttlefilda jakoś specjalnie czekał, ale jak już się ukarze z pewnością w to ataken, z czystej ciekawości chociażby, szczerze, to tęsknię już a klimatami II wojny światowej, to było coś! mam już po woli dość tych współczesnych wojenek, no owszem grafika miodzio, ale brak tego coś, co przyciągało nas jak magnes chociażby, w dawnych grach serii CoD czy MoH.
Nie będę zakładał nowego wątku , więc wspomnę o tej grze tu Brothers in Arms Hell's Highway, jak ja mogłem to przegapić, świetna gra, świetna grafika :-) gra ukazała się w Polsce w 2008, muszę to zdobyć, nie ma to tamto *_*
wymagania sprzętowe:
Core 2 Duo 2.6 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), 8 GB HDD, Windows XP SP3/Vista SP1
Gra ukazała się na PC (pełna polska wersja), Xbox 360 (wersja językowa: angielska, Playstation 3 (wersja językowa:
angielska). Tryb gry: single / multiplayer.
Dodano: 2013-05-01 23:13
A ja już 22.05 pogram sobie w nowego Call of Juarez
. Cena jak za nowy egzemplarz jest naprawdę atrakcyjna, bo na muve.pl można go kupić już za 53 zł! Do tego gameplay zapowiada się naprawdę soczyście
Mam nadzieję, że się nie zawiodę jak na Cartelu. Jednak z tego co widzę to nie
Dodano: 2013-05-03 20:04
A ja już 17 maja ataken w Metro: Last Light, tylko jeszcze nie wiem czy na PC, czy na Xboxie *_* ale będzie mroczno :-)
Saints row 4 Dodano: 2013-05-07 16:13
7 maja pojawił się nowy trailer czwartej części świętych z więcej ukazanymi umiejętnościami postaci
http://www.youtube.com/watch?v=tzKr5zyzplE
https://t.me/pump_upp