Gry na które czekamy :). Strona: 15

Dodano: 2012-11-17 08:23

Yngwie napisał(a):
Odbiegnę od tematu, ale mnie ostatnio przypadł do gustu fajny symulator halowego unihokeja i jestem w jeszcze gorszym położeniu: brak kasy, czasu, normalności i rozumienia czemu mało kto woli tego typu gry :-/

Jak to bywa w "zespołówkach",kontroler sprawia wiecej problemów,a poza tym bieganie w dyszlu z ekipa podczas relaksu,to juz lekka przesada.

Dodano: 2012-11-17 09:04

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Jak widzę, że ekipa coś psuje a mogę zareagować póki się da z korzyścią dla otoczenia to nic nie tracę.

Ilość relaksu w tym tygodniu u mnie w normie, sprawdziłem :-)

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2012-11-17 22:39 Zmieniono: 2012-11-18 07:32

No i cóż nas czeka w najnowszym wydaniu CD-Action 13/2012..?

Oj będzie...będzie, nie wspomniałbym słowem o tym wydaniu CD-Action, gdyby nie dwie interesujące mnie pozycje

foto: cdaction.pl

Na płytach dołączonych w najnowszym wydaniu CD-Action, znajdziemy pełne wersje gier: Painkiller Hell & Damnation PL, Wargame: Zimna Wojna PL, Jolly Rover PL) i bonus (fanowski remake HL, czyli Black Mesa)

Nowe CD-Aaction ukarze się we wtorek 20.11.2012, cena za tak atrakcyjny numer, jedyne 15,99 nareszcie zagram sobie w Black Mesa *_*

Więcej o zawartości najnowszego numeru CD-Action > TU <

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2012-11-18 00:50

Ukazał się właśnie nowy trailer GTA 5. Gierka wyjdzie na wiosne na pewno warto czekac. W cywilizowanych krajach mozan juz robic preorder. Gierka ukaze sie tylko na konsole.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2012-11-25 17:11 Zmieniono: 2012-12-05 21:06

Co prawda Grand Theft Auto V, to nie moja bajka, ale przyznać muszę że zapowiada się dość ciekawie a przy okazji troszkę nowych wiadomości na temat Xboxa nowej generacji >

Xbox 720: Garść nowych plotek > TU <

Ajajaj *_* zupełnie zapomniałem o hicie jakim będzie bez wątpienia Hitman: Absolution

Crysis 3 - Twórcy zdradzają nowe szczegóły.

Pamiętacie ten ponad 6-minutowy gameplay z trzeciego "Kryzysa", jaki pokazał się w necie niemal tydzień temu?, teraz w sieci pojawiła się jego nieco zaktualizowana wersja, która wnosi do tamtych widoczków bardzo cenny komentarz bezpośredniego twórcy gry, który zdecydował się zdradzić nam kilaka użytecznych szczegółów. Cały filmik odważył się w końcu skomentować sam Mike Reed.

Całą wypowiedź można skrócić do następujących wątków:

- Psychol od dłuższego czasu współpracuje z rebeliantami, którzy prowadzą beznadziejną walkę z naszym głównym przeciwnikiem w grze
- grupa C.E.L.L. zaskarbiła sobie wszystkie zasługi z wydarzeń z poprzednich części gry
- automatyczne wieżyczki będzie można okiełznać także poprzez zhackowanie ich systemu
- Nowy Jork w "trójce" został wybrany ze względów fabularnych
- charakteryzacja plansz w Crysis 3 ma łączyć to co kochaliśmy najbardziej w "jedynce" oraz "dwójce"
- strzały z łuku będzie można wykorzystać na przynajmniej kilka różnych sposób (np. posłanie ładunku elektrycznego w sadzawkę, w której akurat będą przeciwnicy)
- sprint w końcu przestanie pobierać energię nanokombinezonu!

BioShock Infinite - wyłącznie dla singli

Były co prawda plotki w tej sprawie, ale pomimo wagi całej wiadomości brakowało do tej pory jakiegoś konkretnego potwierdzenia. Aż do teraz. Ken Levine z zespołu Irrational Games uznał bowiem, że nie warto bawić się w kotka i myszkę ze swoimi fanami i wydał oficjalny komunikat, iż BioShock Infinite nie będzie posiadał trybu multiplayer.

Ci, którzy jeszcze do niedawna mogli się łudzić dziś już muszą się pogodzić ze srogą rzeczywistością. BioShock Infinite będzie produkcją przeznaczoną wyłącznie dla "singli". Tak przynajmniej poinformował na swoim Twitterze sam Ken Levine, który wreszcie zlitował się nad ciągle pytającymi go o ten fakt fanami i udzielił im krótkiej, aczkolwiek bardzo jednoznacznej odpowiedzi.

Info: strefagier.pl

To fantastyczna dla mnie wiadomość!!! w końcu twórcy gry skupili się wyłącznie na grze w trybie dla pojedyńczego gracza!!!! nareszcie!!! jednak jak się chce, to można *_*

Znamy już wymagania sprzętowe Crysis 3

Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: dwurdzeniowy, Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) lub Athlon 64 X2 2.7 GHz (5200+)
Pamięć operacyjna: 2 GB (3 GB na Windows Vista)
Karta grafiki: 1 GB RAM + DirectX 11, GeForce GTS 450 lub Radeon HD 5770
System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8

Rekomendowane wymagania sprzętowe:

Procesor: czterordzeniowy, Core i3-530 lub Phenom II X2 565
Pamięć operacyjna: 4 GB
Karta grafiki: 1 GB RAM + DirectX 11, GeForce GTX 560 lub Radeon HD 5870

Wymagania sprzętowe – wysoka wydajność:

Procesor: najnowszy procesor czterordzeniowy, Core i7-2600k lub Bulldozer FX4150
Pamięć operacyjna: 8 GB
Karta grafiki: najnowsza karta z obsługą DirectX 11, GeForce GTX 680 lub Radeon HD 7970

Jak widać, kolejna odsłona Cysis jak można się było spodziewać, bez wsparcia dla systemu operacyjnego Windows XP, no cóż mam jeszcze Xboxa 360 hehe

Crysis 3 na PC – zaawansowane opcje graficzne dostępne w dniu premiery

Więcej na ten temat > TU <

7 cudów Crysis 3

Crysis 3 ukaże się 21 lutego 2013, gra dostępna będzie na PC, Xboksie 360 oraz PlayStation 3.

Dodano: 2012-12-06 22:20

Graliście juz w Painkiller HD? Jak wrażenia?

Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.

Dodano: 2012-12-07 00:50

Stary dobry Painkiller, tylko w nieco ładniejszej oprawie, z jedną nową bronią :). Tak w jednym zdaniu można podsumować Hell and Damnation

Wszystko się kiedyś kończy

Dodano: 2012-12-07 18:17

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

Czekam ofc na Blizzard DOtA, Warcraft 4 i Icewind dale 3. Chciałbym jeszcze z kimś sesje RPG zagrać ale jakoś na Falkonie w lublinie nie było mistrza D&D.

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Dodano: 2013-01-30 22:33 Zmieniono: 2013-01-30 22:33

Milo bedzie zagrac. Chetnie sie przylacze. Gdzie i kiedy?. : )

a Jack of all trades is master of none

Dodano: 2013-01-30 22:50

Rome II Total War.

Dodano: 2013-01-31 00:27 Zmieniono: 2013-01-31 00:28

: )

a Jack of all trades is master of none

Dodano: 2013-02-03 20:33

Wyszła beta Crysis 3 na Xboxa i mam przyjemość pograć sobie w multiplayer. Szału nie ma ale to solidna produkcja. Nie moge się doczekać singla. Jak ktoś ma live to chetnie moge pograć w drużynie

Dodano: 2013-02-03 23:19 Zmieniono: 2013-02-04 23:47

Gra w multiplayer mnie nie kręci, no i też nie moge się doczekać singla, normalnie to bym poczekał aż Crysis 3 stanieje na Xboxa, ale to trwało by zbyt długo, więc zrobię wyjątek i kupię Crysis 3 na konsole w dniu premiery, inaczej by mnie skręciło :-) hehehe

Dead Space 3 premiera w Polsce już 07 lutego 2013 *_*

Core 2 Duo 2.8 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 GS lub lepsza), 10 GB HDD, Windows XP(SP3)/Vista(SP1)/7, łącze internetowe, na moim PC pójdzie spoko ale...ale właśnie przeczytałem, że Dead Space 3, nie będzie posiadać tak jak część 2ga żadnej polskiej wersji językowej szkoda, dali by chociaż polskie napisy no nic trudno i tak to kupię, ale z braku jakiej kolwiek polskiej wersji językowej, kupię Dad Space 3 za jakiś czas jak stanieje *_* kij im w mrowisko :-) hehehe, priorytetem w tym miesiącu jest dla mnie Crysis 3 (Xbox) !

Dodano: 2013-02-06 01:10

I to chyba tyle w temacie. Po informacje zapraszam tutaj: http://www.cdaction.pl/news-30758/wiedzmin-3-dziki-gon---game-informer-zapowiada-gre-the-witcher-3-wild-hunt.html. Ja sam może jakoś specjalnie nie czekam, bo dla mnie oba Wiedźminy nie są jakimiś arcydziełami jak dla 99% naszego społeczeństwa, ale z miłą chęcią sobie zobaczę, tym bardziej, że "dwójka" była naprawdę bardzo dobrą grą:)

Dodano: 2013-02-06 22:11 Zmieniono: 2013-02-06 22:23

Sposób na nieskończone ilości przedmiotów w Dead Space 3

Podobno w Dead Space 3 w całej grze możemy używać tylko trzy rodzaje broni, czy jest sposób by zwiękrzyć tą ilość...? ano okazuje się że tak *_* jeden z nabywców wydanej przez firmę EA gry, zauwarzył pod koniec 8 rozdziału trzeciego Dead Space'a, że trafiamy do pomieszczenia z generatorem, gdzie tuż przy samym wejściu będzie czekał na nas jeden losowy przedmiot. Wskutek nie do końca przemyślanego skryptu, ów przedmiot pojawia się tam za każdym razem, gdy wejdziemy do pomieszczenia! W ten oto sposób w krótkim czasie możemy wzbogacić swój ekwipunek o tonę różnorakiego sprzętu, tudzież innych usprawnień!

Info dzięki: strefagier.pl

A oto dowód na to *_*

Czy możemy w ten sposób wzbogacić swój ekwipunek o nowe rodzaje broni...?, ktoś już grał lub gra w Dead Space 3...?, czekamy na info w tej sprawie *_*

Dodano: 2013-02-07 10:11

A tymczasem już za parę dni...

Dodano: 2013-02-07 17:12 Zmieniono: 2013-02-22 23:20

No właśnie Kuba,ACM już za parę dni, i znawu po kieszeni trzepnie kasaiorka :-) hehehe

Premiera Crysis 3 już 21go lutego *_* będzie jazda...oj będzie

Lutowe zakupy:

Dead Space 3
Aliens Colonial Marines
Crysis 3

To chyba wszystko...? :-)

Wolfenstein – trwają prace nad kolejną odsłoną serii?

Więcej na ten temat > TU <

Trzeci numer CD-Action 2013 już 12.02., a w nim międzyinnymi bonus w postaci Wreckage – niezależnej produkcji na silniku Cryteka.

Dead Space 3 (PC) jest już w domciu, na półce obok Dead Spce 1 & 2 (PC) , oczywiście już w to ataken potem kolej oczywiście na hit roku Crysis 3 (Xbox) *_*

Dodano: 2013-02-10 01:07

HardKill napisał(a):
No właśnie Kuba,ACM już za parę dni, i znawu po kieszeni trzepnie kasaiorka :-) hehehe

Zamówiłem w preorderze w Amazonie. Gierka będzie szybciej niż kupiona w Polsce i bez durnego dubbingu. Dodatkowe bronie i inne cuda w pakiecie

Dodano: 2013-02-12 20:35 Zmieniono: 2013-02-23 09:23

Dla czego nie kupię (nie zagram) w Aliens: Colonial Marines

TU > http://tvgry.pl/?ID=3142

Premiera gry Aliens: Colonial Marines w Polsce. Fatalne pierwsze recenzje, i w cale mnie to nie dziwi

Więcej na temat gry TU > http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=74747

Aliens: Colonial Marines to bardzo...ale to bardzo kiepsko zrobiona gra, szczytem jest film opublikowany przez jednego z dziennikarzy serwisu PCGamesN, na którym jeden z poziomów zostaje ukończony bez ani jednego strzału! jak to możliwe...?, a jednak *_*

Tomb Raider – wymagania sprzętowe i dodatki w wersji PC

Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Core 2 Duo 1.86 GHz (E6300) lub Athlon 64 X2 2.1 GHz (4050+)
Pamięć operacyjna: 1 GB (2 GB na Windows Vista)
Karta grafiki: GeForce 8600 lub Radeon HD 2600 XT, 512 MB pamięci, DirectX 9
System operacyjny: Windows XP Service Pack 3, Windows Vista, Windows 7 lub Windows 8

Rekomendowane wymagania sprzętowe:

Procesor: Core i5-750 lub Phenom II X2 565
Pamięć operacyjna: 4 GB
Karta grafiki: GeForce GTX 480 lub Radeon 4870, 1 GB pamięci, DirectX 11
System operacyjny: Windows Vista, Windows 7 lub Windows 8

Dodatkowe elementy na PC
Ogólne:

Pełna integracja ze Steamworkds - zapisywanie stanu gry w chmurze, system wyszukiwania meczów multiplayer, osiągnięcia, automatyczne aktualizacje i dodatkowa zawartość,
wsparcie dla Steam Big Picture Mode,
wsparcie dla myszy i klawiatury (z opcją zmiany ich ustawień),
wsparcie dla padów.

Grafika high-end

Tekstury w bardzo wysokiej rozdzielczości (ilość danych większa nawet szesnastokrotnie),
obsługa efektów teselacji dodająca detale na wielu powierzchniach,
cienie o wyższej jakości,
wyższej jakości rozmycie przy ujęciach typu bokeh,
algorytmy teselacji użyte do wygładzenia geometrii,
poprawione efekty materiałów, SSAO, wilgotności oraz filtrów specjalnych,
możliwość zmiany ustawień LOD dla uzyskania lepszych rezultatów na mocnym sprzęcie.

Grafika low-end

Crystal Dynamics chce, aby gra działała także na słabszym sprzęcie,
grę będzie można odpalić także na Windowsie XP (porzucanym przez wielu deweloperów),
produkcja oferuje szereg ustawień, które pozwolą dostosować wydajność do posiadanego sprzętu.

I jeszcze jedno, BioShock: Infinite bez jakiej kolwiek polskej wersji językowej!

Dodano: 2013-02-23 09:25

Fakt ze obcy slabo wyszedł ale pewnie i tak nie wytrzymam i zagram. Tylko poczekam az cena spadnie

Dodano: 2013-02-23 09:35

To samo ja mam zamiar zrobić Kuba, poczekam aż znacznie stanieje i za jakiś tam czas jak znajdzie się w taniej serii zobaczę co tam spieprzyli dokładnie

Dodano: 2013-02-23 09:54

Troche dziwna sprawa,GEARBOX,SEGA-uznane ekipy na rynku a firmuja szmelc?Nie wydaje mi sie,znajde troche czasu to tez sprawdze.

Dodano: 2013-02-23 13:46 Zmieniono: 2013-02-23 14:33

I mówta co chceta *_* dla mnie na razie nr.1 w tym roku jest Crysis 3 hehehe , jeszcze w to nie ataken, ale spoko już w nadniach *_* a Aliens: Colonial Marines to żenująca porażka roku :-) liczyłem bardzo na BioShock: Infinite, gra zapewne będzie zajebista, ale wobec braku jakiej kolwiek polskiej wersji językowej projekt ten został u mnie skasowany, nie każdy zna perfekt angielski, mieszkam i żyję w Polsce, jeśli mam wydać kupę kasy na gierkę, to chcę zrozumieć dialogi w niej zawarte, tym bardziej w BioShocku, Conega zrobiła spolszczecie więc nie rozumiem , w czym problem. Jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie w dupie się ma klienta. W Niemczech, Francji, Anglii nie do pomyślenia jest aby wydać coś bez lokalizacji jest to narzucone ustawowo.

Warface - pierwsza produkcją F2P z doskonale znanego studia Crytek, która już niedługo pojawi się na naszym rynku.

Dodano: 2013-02-23 16:16

HardKill napisał(a):

I jeszcze jedno, BioShock: Infinite bez jakiej kolwiek polskej wersji językowej!

A oto "oficjalne" tłumaczenie Cenegi "chcemy, by gracze mogli doświadczyć niesamowitej rozrywki na najwyższym poziomie równocześnie z innymi fanami BioShocka na całym świecie”.

Dodano: 2013-02-23 19:24

Generalnie nie specjalnie lubię w grach polski dubbing, zdecydowanie oczekuję w nich polskich napisów *_*

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło