World Goth Day. Strona: 3

Dodano: 2010-05-23 18:50

Przy okazji chciałbym również Bardzo podziękować Całej Ekipie (zwłaszcza Nemesis Astarotowi Zecikowi Ev i Josefine) za świetny prezent urodzinowy. Trafiliście w samo sedno:).

Keep Talking...

Dodano: 2010-05-23 19:30

Phantom napisał(a):

Randal jebnął rasowo i bez smętów! Brawo! Ah no i Stukas na sam koniec...

Zgadzam się. Zawsze byłem fanem gitarowego grania, ale nie da sie ukryć, że set Randala wypełnił parkiet i ludzie naprawde świetnie się bawili. O to chodziło w tej imprezie, przypomnieć sobie jak ten ruch ewoluował - zeszła "fala elektroniczna" i weszła "gitarowa", parkiet był pełen do 4, znaczy, było ok. I w zasadzie to jest nadrzędny cel każdych baletów - wszyscy mamy się zwyczajnie wyskakać i spocić do kawałków jakie lubimy.

www.altergothic.pl

Dodano: 2010-05-23 22:33

W koncu porzadna impreza w Bajzlu. Ostanie byly jakies kiepskie. Malo ludzi pusty parkiet i manieczki Tym razem frekwencja dopisala, muzyka roznorodna i pozytywna atmosfera. Gratulacje dla organizatorów.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-05-23 22:37

Ev napisał(a):
Towarzystwo dopisało :-) Muzyka w pewnym momencie mnie prawie wygoniła z klubu, nie moje klimaty, szczególnie w okolicy 22-23.00 była jakaś sieka techniacka, ale cóż. Kto co lubi.

W informacji o imprezie napisane było co będzie grał Randal! Nie wiem skąd ten żal... To już się pomału staje zasadą.

Swoją drogą ja przyszłam głównie posłuchać jego grania

Dodano: 2010-05-23 23:57

amorphous napisał(a):
W koncu porzadna impreza w Bajzlu. Ostanie byly jakies kiepskie. Malo ludzi pusty parkiet i manieczki Tym razem frekwencja dopisala, muzyka roznorodna i pozytywna atmosfera. Gratulacje dla organizatorów.

No podpisuje sie pod tym tez :D.. Dawno tez tak pozno nie wracalismy - nie moglismy zejsc z parkietu :D.

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

hehe Dodano: 2010-05-24 00:16

Luzik ...jeszcze troszke i faktycznie ocenie czy te wasze iprezy sa takie zaje.... Jak wroce do polski to sam ocenie...:)

Dodano: 2010-05-24 00:20 Zmieniono: 2010-05-24 00:22

No to już Was zapraszamy na 2 lipca - oficjalny Warm Up Castle Party 2010. Szykujcie gardzioła na chóralne śpiewy i kolejne sety z hitami.
Josefine - będzie więcej Mansona i wreszcie NIN :)

www.altergothic.pl

Dodano: 2010-05-24 01:03

Pinhead_ napisał(a):
i wreszcie NIN :)

o tak.

<cwaniak>

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-05-24 12:29

Pinhead_ napisał(a):
No to już Was zapraszamy na 2 lipca - oficjalny Warm Up Castle Party 2010.

A to nie jest w ramach Respect the Music?

"Tonight's the night..."

Dodano: 2010-05-24 13:08

RTM jest 19.06 @ Reset
jako warmup zatwierdzony przez E-tropolis i CP

info dzis wrzuce na DP

a wracajac na on-top
secik Randalla wypas - i gwoli poszerzania wiedzy muzycznej
to był w większości pure oldschoold EBM
za pomysł ze Stukasem to możecie mnie krzyżować

ale widziałem w koło wuchte szalejącej wiary więc mój request uważam za trafiony

Dodano: 2010-05-24 13:44

rndhcs napisał(a):
Laibach - Das Spiel Ist Aus (Remix)

Bardzo pozytywne zaskoczenie - dziękuję. :)

"Mit Worten läßt sich trefflich streiten."

Dodano: 2010-05-24 18:37

josefine napisał(a):
[quote:69d17c8ac4="amorphous"]W koncu porzadna impreza w Bajzlu. Ostanie byly jakies kiepskie. Malo ludzi pusty parkiet i manieczki Tym razem frekwencja dopisala, muzyka roznorodna i pozytywna atmosfera. Gratulacje dla organizatorów.

No podpisuje sie pod tym tez :D.. Dawno tez tak pozno nie wracalismy - nie moglismy zejsc z parkietu :D.[/quote:69d17c8ac4]

No ale skad Wy wiecie jak bywalo ostatnio na imprezach w Bazjlu, przeciez na kazdej trafiam na Was jak ja przesiadujecie przy piwie w pierwszej sali

Dodano: 2010-05-27 09:11

A jak myślisz dlaczego siedzieliście zawsze w pierwszej sali Bazyla??? Podpowiem - bo w drugiej sali zawsze była zbyt wielka łupanka. Tutaj przynajmniej przez większość czasu moszna było bez problemu wejść i się pobawić przy fajnych rytmach:).

Keep Talking...

Dodano: 2010-05-27 09:19

SzalonyKapelusznik napisał(a):
A jak myślisz dlaczego siedzieliście zawsze w pierwszej sali Bazyla??? Podpowiem - bo w drugiej sali zawsze była zbyt wielka łupanka. Tutaj przynajmniej przez większość czasu moszna było bez problemu wejść i się pobawić przy fajnych rytmach:).

'
albo może dlatego, że na sali tanecznej nie mogli kopcić tych śmierdzących petów ;>

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-05-27 10:00 Zmieniono: 2010-05-27 10:02

Mi te imprezy techno coraz mniej odpowiadają i coraz czesciej omijam salę parkietową a nawet bazyla - za duszno, za duzo hałasu, a za maloo muzyki.

Edit:

Tak, wolę posiedziec w pierwszej sali, zapalić cmika, wypic piwko i konstruktywnie pogadac :)

.

Dodano: 2010-05-27 20:07 Zmieniono: 2010-05-27 20:08

Zgadzam sie z Kapelutkiem. Gniewko - tym razem by ci sie bardziej spodobalo.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło