Dodano: 2010-05-23 18:50
Przy okazji chciałbym również Bardzo podziękować Całej Ekipie (zwłaszcza Nemesis Astarotowi Zecikowi Ev i Josefine) za świetny prezent urodzinowy. Trafiliście w samo sedno:).
Keep Talking...
Dodano: 2010-05-23 19:30
| Phantom napisał(a): |
|
Randal jebnął rasowo i bez smętów! Brawo! Ah no i Stukas na sam koniec... |
Zgadzam się. Zawsze byłem fanem gitarowego grania, ale nie da sie ukryć, że set Randala wypełnił parkiet i ludzie naprawde świetnie się bawili. O to chodziło w tej imprezie, przypomnieć sobie jak ten ruch ewoluował - zeszła "fala elektroniczna" i weszła "gitarowa", parkiet był pełen do 4, znaczy, było ok. I w zasadzie to jest nadrzędny cel każdych baletów - wszyscy mamy się zwyczajnie wyskakać i spocić do kawałków jakie lubimy.
www.altergothic.pl
Dodano: 2010-05-23 22:33
W koncu porzadna impreza w Bajzlu. Ostanie byly jakies kiepskie. Malo ludzi pusty parkiet i manieczki
Tym razem frekwencja dopisala, muzyka roznorodna i pozytywna atmosfera. Gratulacje dla organizatorów.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-05-23 22:37
| Ev napisał(a): |
| Towarzystwo dopisało :-) Muzyka w pewnym momencie mnie prawie wygoniła z klubu, nie moje klimaty, szczególnie w okolicy 22-23.00 była jakaś sieka techniacka, ale cóż. Kto co lubi. |
W informacji o imprezie napisane było co będzie grał Randal! Nie wiem skąd ten żal... To już się pomału staje zasadą.
Swoją drogą ja przyszłam głównie posłuchać jego grania
Dodano: 2010-05-23 23:57
| amorphous napisał(a): |
W koncu porzadna impreza w Bajzlu. Ostanie byly jakies kiepskie. Malo ludzi pusty parkiet i manieczki Tym razem frekwencja dopisala, muzyka roznorodna i pozytywna atmosfera. Gratulacje dla organizatorów. |
No podpisuje sie pod tym tez :D.. Dawno tez tak pozno nie wracalismy - nie moglismy zejsc z parkietu :D.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
hehe Dodano: 2010-05-24 00:16
Luzik ...jeszcze troszke i faktycznie ocenie czy te wasze iprezy sa takie zaje.... Jak wroce do polski to sam ocenie...:)
Dodano: 2010-05-24 00:20 Zmieniono: 2010-05-24 00:22
No to już Was zapraszamy na 2 lipca - oficjalny Warm Up Castle Party 2010. Szykujcie gardzioła na chóralne śpiewy i kolejne sety z hitami.
Josefine - będzie więcej Mansona i wreszcie NIN :)
www.altergothic.pl
Dodano: 2010-05-24 01:03
| Pinhead_ napisał(a): |
| i wreszcie NIN :) |
o tak.
<cwaniak>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-05-24 12:29
| Pinhead_ napisał(a): |
| No to już Was zapraszamy na 2 lipca - oficjalny Warm Up Castle Party 2010. |
A to nie jest w ramach Respect the Music?
"Tonight's the night..."
Dodano: 2010-05-24 13:08
RTM jest 19.06 @ Reset
jako warmup zatwierdzony przez E-tropolis i CP
info dzis wrzuce na DP
a wracajac na on-top
secik Randalla wypas - i gwoli poszerzania wiedzy muzycznej
to był w większości pure oldschoold EBM
za pomysł ze Stukasem to możecie mnie krzyżować
ale widziałem w koło wuchte szalejącej wiary więc mój request uważam za trafiony
Dodano: 2010-05-24 13:44
| rndhcs napisał(a): |
| Laibach - Das Spiel Ist Aus (Remix) |
Bardzo pozytywne zaskoczenie - dziękuję. :)
"Mit Worten läßt sich trefflich streiten."
Dodano: 2010-05-24 18:37
| josefine napisał(a): |
[quote:69d17c8ac4="amorphous"]W koncu porzadna impreza w Bajzlu. Ostanie byly jakies kiepskie. Malo ludzi pusty parkiet i manieczki Tym razem frekwencja dopisala, muzyka roznorodna i pozytywna atmosfera. Gratulacje dla organizatorów. |
No podpisuje sie pod tym tez :D.. Dawno tez tak pozno nie wracalismy - nie moglismy zejsc z parkietu :D.[/quote:69d17c8ac4]
No ale skad Wy wiecie jak bywalo ostatnio na imprezach w Bazjlu, przeciez na kazdej trafiam na Was jak ja przesiadujecie przy piwie w pierwszej sali
Dodano: 2010-05-27 09:11
A jak myślisz dlaczego siedzieliście zawsze w pierwszej sali Bazyla??? Podpowiem - bo w drugiej sali zawsze była zbyt wielka łupanka
. Tutaj przynajmniej przez większość czasu moszna
było bez problemu wejść i się pobawić przy fajnych rytmach:).
Keep Talking...
Dodano: 2010-05-27 09:19
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
A jak myślisz dlaczego siedzieliście zawsze w pierwszej sali Bazyla??? Podpowiem - bo w drugiej sali zawsze była zbyt wielka łupanka . Tutaj przynajmniej przez większość czasu moszna było bez problemu wejść i się pobawić przy fajnych rytmach:). |
'
albo może dlatego, że na sali tanecznej nie mogli kopcić tych śmierdzących petów ;>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-05-27 10:00 Zmieniono: 2010-05-27 10:02
Mi te imprezy techno coraz mniej odpowiadają i coraz czesciej omijam salę parkietową a nawet bazyla - za duszno, za duzo hałasu, a za maloo muzyki.
Edit:
Tak, wolę posiedziec w pierwszej sali, zapalić cmika, wypic piwko i konstruktywnie pogadac :)
.
Dodano: 2010-05-27 20:07 Zmieniono: 2010-05-27 20:08
Zgadzam sie z Kapelutkiem. Gniewko - tym razem by ci sie bardziej spodobalo.
Life is complex: it has both real and imaginary components