Dodano: 2006-11-13 18:32
Ale za chodzenie w takie miejsca wcale nie trzeba płacić, kwiaty można zerwać... Są też inne prezenty, które można dać nie płacąc za nie... A i tak najpiękniejsze z nich to uśmiech, ciepło, poczucie bezpieczeństwa, uczucie, dotyk, uśmiech, nawet słowa... Miłości i tak się nie kupi, rzeczy materialne nie są takie ważne... A czasem może być głupio dziewczynie, jeśli nie ma jak się odwdzięczyć...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-13 18:50
No niestety masz rację
hehe w końcu to nie jest chyba aż tak ważne ( jeszcze sobie pomyślisz, że jakimś skąpcem jestem
)
...miej żabę zawsze pod ręką
Dodano: 2006-11-13 19:07
Nawet mi coś takiego przez myśl nie przeszło.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-13 19:18
No to się ciesze :)
Dodano: 2006-11-13 19:29
Lenistwo? Jakie lenistwo?! Teraz dostałam zastrzyk energii... Łiiiiii! Życie potrafi być piękne!
Dodano: 2006-11-13 19:52
A czy ktoś twierdzi, że nie
życie jest bardzo piękne 
Dodano: 2006-11-13 19:53
Sporo osób tak twierdzi... Nawet mi się często zdarzało mówić: "Może i owszem, ale nie moje".
Dodano: 2006-11-13 20:03
E tam
każdy ma ciekawe i piękne życie tylko trzeba dostrzec to piękno
... najczęściej tkwi w tej szarości dnia codziennnego
w tych najprostszych sprawach 
Dodano: 2006-11-13 20:20
Dla mnie zycie raz jest piekne raz nie.. To zalezy.. tak.. mi tez po kazdej impresce wydaje sie wspanialee :wink: Ale teraz.. ojjj.. nic sie nie dzieje <rozleniwiona>,,,
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-11-13 20:42
Eh... a moje zycie jest b. piekne
w szkole mi się układa, z rodzicami też na nic nie mogę narzekać no w sumie to tylko na brak miłości ale to samo przyjdzie 
Dodano: 2006-11-13 21:18
| Khamill napisał(a): |
E tam każdy ma ciekawe i piękne życie tylko trzeba dostrzec to piękno ... najczęściej tkwi w tej szarości dnia codziennnego w tych najprostszych sprawach ![]() |
| Khamill napisał(a): |
|
PostWysłany: Pon 2006-11-13 20:42 Temat postu: Eh... a moje zycie jest b. piekne Wink w szkole mi się układa, z rodzicami też na nic nie mogę narzekać no w sumie to tylko na brak miłości ale to samo przyjdzie Wink |
Wiesz, prawie zawsze mozna znaleźć piękno, ale bywa też, że życie to piekło i nawet z perspektywy czasu na to patrząc, będąc obecnie raczej szczęśliwa, i tak wiem, że bywa bardzo różnie, czasem ogrom i nadmiar nieszczęść przesłania wszystko, co dobre i nawet nie ma sie czego chwycić, choćby się chiało. Ale tak na szczęście jest bardzo bardzo rzadko, chociąz ludzie często przesadzają i tragizują. Dobrze masz, że Ci sie wszystko układa, dlatego łatwo Ci przychodzi entuzjazm. Ale życzę Ci, by nic nie zmieniło Twoich poglądów.
Karolciu, nie smutaj, nie myśl o tym, czego Ci brakuje, a o tym, co masz, a jeśli czegoś bardzo pragniesz, to o to walcz, ale nie żyj tylko nadzieją.
Dodano: 2006-11-13 22:10
Dziekuje
ja Tobie też życze dużo szczęscia
i żeby nigdy Cie nie opuszczało :*
Dodano: 2006-11-13 22:18
Dziękuję! Tak będzie! Bo nasze słowa, czyny, mysli mają moc sprawczą, wystarczy w to uwierzyć!
<
owtarza to sobie jak mantrę>
Dodano: 2006-11-13 23:03
Hmmm nie nasze słowa a raczej my sami :) a słowa są po to żebyśmy my mogli uwierzyć s siebie i w to co chcemy osiągnąć :) a jak wierzymy to jakos się wszstko udaje
takie jest moje zdanie 8)
Dodano: 2006-11-13 23:41
Słowa wyrażają nas - nasze myśli, uczucia... A ja jestem zbyt leniwa by ich pisac wystarczająco dużo, by zawsze wszystko wyjaśnić, a zarazem chcę to robić, wszystko wyrazić, więc ciągle piszę, gadam jak najęta, ale czasem nie rozwijam myśli wystarczająco.
Dodano: 2006-11-14 00:27
To widze masz ten sam problem
Ale coż ja spać ide KOLOROWYCH SNÓW !!!!!!!!!!!
Dodano: 2006-11-14 01:02
<uścisk>
Dodano: 2006-11-14 15:27
Och... jak miło zostać <uściskanym> przez taka osobę jak Ty 
Dodano: 2006-11-14 19:51
Hyh, w koću wypadałoby podziękować za komplementy, nie? Hmm... Ale nie zrobię tego. Zamiast tego... <uścisk x 2>
Dodano: 2006-11-14 20:25
Nie, nie musisz dziekowac ani mnie ściskac 
Dodano: 2006-11-14 21:32
Większa część mojego postępowania nie wynika z tego, co :muszę" czy tez powinnam robić, ale co chcę lub uważam za słuszne. Dziękować za komplementy należy, ale to trochę głupie - bo albo sa po to, by się przypodobać, a za to nie koniecznie odczuwam wdzięczność, chociaż czasami jest to nawet miłe... Albo są po prostu stwierdzeniem faktu - takie są najlepsze, a szczerośc sobie ceię, ale powinno być tak, że jej przejaw jest czymś takim niezwykłym... A jeśli komplement ma rację bytu, to już bardziej sobie należy gratulować.. Tylko takie podejście jest powszechnie traktowane jako niegrzeczne, a choć to jest wytyczone przez sztucznie powstałe zasady, to one jednak obowiązują, a stosowanie się do niech jest przyjemne (nieraz) i świadczy o uprzejmości, dobrym wychowaniu i niejako o prezentowanym poziomie... He he, to jest pracowitośc, ze sę tak rozwodzę nad bzdetami, czy właśnie lenistwo, bo dzięki temu nie zajmuję się rzeczami bardziej pożytecznymi? W każdym razie...
<uścisk x3>
I bardzo miłe są rzeczy, które piszesz oraz sposów, w jaki to robisz. 
Dodano: 2006-11-14 22:31
Kurde :) a chciałem być chamski :> coś mi nie wychodzi
a tak na serio to miło mi że tak twierdzisz 
Dodano: 2006-11-14 22:55
Mogę Ci dac parę lekcji, może nie chamstwa, ale wredoty w czystek postaci! :evil:
Dodano: 2006-11-14 23:17
Nie nie musisz
wystarczy powiedzieć, że mam być chamski :)
Ale czy to coś da ?? chamstwem niczego nie osiągniesz, jedynie zniechęcisz do siebie ludzi... nie mówie, że trzeba być przesadnie miłym, ale troche manier by się ludzią przydało. Właśnie przez taki sposób myślenia, na świecie jest jak jest. Chamstwo i brak kultury... kiedyś nawet jak się kogoś nie lubiło to przynajmniej okazywało się mu jakiś szacunek... może i to było fałszywe albo było lepsze niż to co teraz jest
Dodano: 2006-11-14 23:50
Upadek wszystkiego... może zwiatun wielkiego końca. Lub tez początek czegoś lepszego.
//Ale fakt, kiedyś jednak było cos takiego jak honor... dziś jest to częściej słowo kojarzone z literaturą fantasy i z bajkami o dzielnych rycerzach. Oczywiście nie uogólniajmy.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D