Dodano: 2006-12-16 00:34
przez mojego lenia cały ostatni tydzień miałam wymazany z życia :evil:
trochę popracowłam :?
ale przede mną cały miesiąc laby :D :D :D
a potem tylko oby do czerwca, obronić się i zapomnieć o nauce 8)
między fiordami a fieldami
Dodano: 2006-12-17 13:00
Urodziłam się w niedzielę, a wiadomo kto się urodzi w ten dzionek lenistwo ma w genach :twisted:
Dodano: 2006-12-17 15:03
| strzalik napisał(a): |
| Urodziłam się w niedzielę, a wiadomo kto się urodzi w ten dzionek lenistwo ma w genach :twisted: |
Ja tak samo 8) W dodatku urodzilam sie w momencie rozpoczynania pierwszych mszy sw. w kosciolach i w czyms, dzieki czemu mozna o mnie powiedziec "w czepku urodzona" :twisted: Jest wiec ze mnie taki len ze szkoda w ogole gadac :twisted:
Dodano: 2006-12-19 10:03
| Endra napisał(a): |
| Tak droga Cynthio pierwsza klasa LO w porownaniu z gimnazjum to teraz jest nauki fuuulll |
nio wlasnie o tym mowie :) a jak pojdziesz na studia albo nawet jak bedziesz w 2/3 klasie LO to przypomni ci sie jak to bylo fajnie w 1 kl LO... :)
niestety juz to przezylam :)
buziorek i powodzenia z ocenkami :)
si vis amari, ama
Dodano: 2006-12-19 15:36
mnie leń dopada w niedziele każda bez wyjątku. Cały tydzień zapiepszam w robocie jak bioły murzyn. W piątek - sobote popije masakrycznie coby sie odstresować a w niedziele tszzzzzz Fafała niema odpoczynek totalny kiedys jak jeszcze miałem kobote to było co robić bo sie jakos ten czas zorganizowało a teraz nic kompletnie nic nawet niechce mi sie iśc do kuchni obiad zjesc czy kolacje makabryczny leń.
W robocie lenia hmm chyba niemam bo co przyjde z niej to jestem wykończony . Siadam przed kompa troche pobuszuje i z kumplami sie spodkac na jaki browarek albo jaki fajny film zobaczyć byle do nocy potem spac i tak w od bardzo długiego czasu.
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL