Autoreklama stronki: Serdecznie zapraszam Dodano: 2009-11-02 14:50
Dopiero w rozbudowie, ale co jest już: sami zobaczcie, czego jeszcze nie ma: będzie. ;j Chętnie zaprojektuję, doradzę, pomogę przy wykroju. Współpraca mile widziana.
Raz jeszcze zapraszam i pozdrawiam :D
:arrow: http://nimdraug.boo.pl/
piszcie pochwały i inne zastrzeżenia
śmiało komentujcie byle do rzeczy i na poziomie. Wszystko wezmę pod uwagę.
P.S. Devillish jesteś WIELKI :wink:
Re: Autoreklama stronki: Serdecznie zapraszam Dodano: 2009-11-02 22:08
Mało się na tej stronie rusza. Oczywiscie, to tylko moje subiektywne zdanie, ale pracuje w interfejsach uzytkownika juz dobrych pare lat i stwierdzam, ze ta strona jest zajebiscie malo dynamiczna.
Ponadto w head sa niewypelnione meta tagi description, keywords i verify-v1.
A tak poza tym ok.
PS: Świetne ciuchy :D
Carpe diem... quod operor quis vos volo.
Dodano: 2009-11-03 09:13
Coś się da na pewno z tym zrobić, kiepski ze mnie informatyk więc stronka powstała na zlecenie, w bliskiej przyszłości wprowadzimy jeszcze zmiany, także szczere dzięki za opinię :twisted:
A co do podziękowań, należą się jeszcze Rubi, HellSheep'owi oraz SirWaszce666. Wspaniałym i zawziętym fotografom ;* :twisted:
Dodano: 2009-11-03 09:51
Właśnie co do fotografowania - jako potencjalny kupiec chciałabym dostrzec więcej szczegółów samych ubrań.
Panie są ładne, ubrania też, krajobrazy - ale tak czegoś brakuje.
Można by również podpisy dać - rodzaje materiałów itp.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-11-03 10:10
Dodam, dobry pomysł. Co do tych 'Pań' to jest to konkretnie jedna i ta sama, przedstawiająca Moją skromną osobę, 8) ale dzięki za uznanie :wink:
Dodano: 2009-11-03 10:16
8O
Mam chyba problem z oczami :lol:
Fajny cyckonosz jest na końcu - ale czy praktyczny jest? Nie zsuwa się przy wigabasach? :lol:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-11-03 17:03
Bardzo wygodny pod warunkiem że założy go panna z odpowiednim rozmiarem :twisted: zresztą nieco już ulepszony nie długo wrzucę więcej fotek ;j
pozdrawiam, chętne na przymiarki zapraszam do Kosza bądź jakoś w trumieście możemy się ugadać :D