I.E.M: HELLoween 2009. Strona: 1

I.E.M: HELLoween 2009 Dodano: 2009-09-15 19:59

Jak zwykle Phantom upierasz się przy przystanku Małe Garbary, a ja jak zwykle twierdzę, że z Solnej jest DUŻO bliżej ;]

Co do imprezy - jak zwykle mam nadzieję, że będzie jak najmniej łupanki, a jak najwięcej densowania, czyli sythpop/80's i pochodnych :wink: :twisted:

I dalej twierdzę, że ta data to niczym sylwester w wigilię 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-09-15 20:13

Ja tam sie za najlepszego nie uwazam ale mysle ze wszyscy beda sie dobrze bawic :)

i'm.the.bitch.you.hate

Re: I.E.M: HELLoween 2009 Dodano: 2009-09-15 20:35

minawi napisał(a):
Jak zwykle Phantom upierasz się przy przystanku Małe Garbary, a ja jak zwykle twierdzę, że z Solnej jest DUŻO bliżej ;]

Co do imprezy - jak zwykle mam nadzieję, że będzie jak najmniej łupanki, a jak najwięcej densowania, czyli sythpop/80's i pochodnych :wink: :twisted:

I dalej twierdzę, że ta data to niczym sylwester w wigilię 8)

W zeszłym roku popełniliśmy taki błąd. Wiara pojechała właśnie wtedy do domów na 1 listopada i mówiła, że termin jest zły. Więc robimy wcześniej.

Coś tam na pewno się znajdzie z lekkich spraw Nie odpowiadamy za setlisty naszych gości.

Zostaw już tę Solną w spokoju

"Tonight's the night..."

Re: I.E.M: HELLoween 2009 Dodano: 2009-09-16 16:34

Phantom napisał(a):

W zeszłym roku popełniliśmy taki błąd. Wiara pojechała właśnie wtedy do domów na 1 listopada i mówiła, że termin jest zły. Więc robimy wcześniej.

Popieram, choć też początkowo się zdziwiłam dlaczego tak wcześnie, ale gdyby impreza była tydzień później to pewnie nie tylko ja nie mogłabym się na niej pojawić.

Dodano: 2009-09-16 19:48

Podczas imprezy w sali z barem będziecie mogli się wycziliautować przy dźwiękach mniej i bardziej klasycznego gotyku! Rozbrzmieją takie zespoły jak Lacrimosa, Bauhaus, Sisters of Mercy, Diary of Dreams, The 69 Eyes i wiele, wiele innych Muzykę zaserwuje dla Was Djane Dyńka czyli bazylowy komputer

"Tonight's the night..."

Dodano: 2009-09-17 03:03

No i w końcu ktoś pomyślał o nas gorszych, co electro nie trawimy :lol:

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Dodano: 2009-09-19 07:25

Ev napisał(a):
No i w końcu ktoś pomyślał o nas gorszych, co electro nie trawimy :lol:

Mamy gest

"Tonight's the night..."

Re: I.E.M: HELLoween 2009 Dodano: 2009-09-19 20:41

Anya napisał(a):
[quote:ba2c0d9cc5="Phantom"]

Popieram, choć też początkowo się zdziwiłam dlaczego tak wcześnie, ale gdyby impreza była tydzień później to pewnie nie tylko ja nie mogłabym się na niej pojawić.[/quote:ba2c0d9cc5]
i ja również

Dodano: 2009-09-24 08:12

Teraz po ptakach, ale wg mnie lepszy już byłby piątek 30. Popieram marudzenie Minawi.

Dodano: 2009-09-24 08:16

40i4 napisał(a):
Teraz po ptakach, ale wg mnie lepszy już byłby piątek 30. Popieram marudzenie Minawi.

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził jak mówi powiedzenie. Jak widzisz zdania są podzielone

"Tonight's the night..."

Dodano: 2009-09-24 12:57

Phantom napisał(a):
Mamy gest

:D Właśnie widzą, że czasami Wam się zdarza :wink:

Dodano: 2009-10-05 18:22

tey, a rozumiem, ze stroje przebierane, straszne i grobowe obowiazuja? :D

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Dodano: 2009-10-09 17:01

josefine napisał(a):
tey, a rozumiem, ze stroje przebierane, straszne i grobowe obowiazuja? :D

z pewnością tak, w końcu to Halloween, zjawiskowo musi być! :D

Dodano: 2009-10-11 18:28

oficjalnie proszę o usunięcie mojej osoby z listy grających na tej imprezie
ASAP

Dodano: 2009-10-16 14:27

Phantom napisał(a):
Rozbrzmieją takie zespoły jak Lacrimosa, Bauhaus, Sisters of Mercy, Diary of Dreams, The 69 Eyes i wiele, wiele innych

Mruuuuum :)
Mam fazę na 69 łajzów, więc jak mnie ellektro zmęczy, to tam ucieknę :)

Victims, aren't we all...

Dodano: 2009-10-22 09:30

Przypominam, że na sali z parkietem obowiązuje zakaz palenia

Specjalne podziękowania dla Asti za ułożenie playlisty na salę gotycką. Każdy znajdzie coś dla siebie.

"Tonight's the night..."

Dodano: 2009-10-22 13:04

Z przyczyn niezależnych od organizatorów nastąpiła zmiana w line up imprezy:

Dj Einar zostanie zastąpiony przez innego członka Mordfabrik - Dj Zielony. A zatem szykuje nam się występ Dj Zielony vs. Dj Cute (Mordfabrik/Wrocław).

"Tonight's the night..."

Dodano: 2009-10-23 05:13

tej, dyńka w logo DP :D

Mówię Wam ludzie - to nie przypadek, to znak! Znak, żeby szykować się do dobrej zabawy!! :D

Dodano: 2009-10-23 05:43

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-10-23 09:28

Się nie mogę zdecydować,ale zobaczyłam jakie to znakomitości się przykulają do Poznania i do Bazyla to co mi tam Przykulam się też :D

Dodano: 2009-10-23 11:47

Zapraszamy wszystkich i zewsząd

Dzięki za dyńkę

"Tonight's the night..."

Dodano: 2009-10-23 14:08

Ja już byłem:) Niech wrażliwsi zaopatrzą się w stopery... Pełen wy*****ol na parkiecie gwarantowany:)

Dodano: 2009-10-23 16:53

Hahaha :lol:
No to zabłysłam To dzisiaj jest,a nie jutro? No to bawcie się zajefajnie,aj niestety nie dotrę

Dodano: 2009-10-24 13:38

NA początku trochę stypa, ale na szczęście potem (późnooo) się rozkręciło, choć jak dla mnie zbytnia napierdalanka bitowa w sali z parkietem.

A Kolega Janciovodnik to chyba zmienia klimaty muzyczne :lol: :lol: :lol: A ja myślałam, że Kolega nie lubi łelektro :wink: :lol: :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-10-24 13:43

minawi napisał(a):
A Kolega Janciovodnik to chyba zmienia klimaty muzyczne :lol: :lol: :lol: A ja myślałam, że Kolega nie lubi łelektro :wink: :lol: :twisted:

Łelektro to ja tylko ambitne lubię... no ale na imprezie to lubię się bawić, nawet jak taka sieczka była... Chociaż chciałbym zauważyć, że częściej na parkiecie przybarowym byłem i pióreczkami odkurzałem podłogę... he he
W przeciwieństwie do niektórych marud, koleżanko Minawi :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło