Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 213

Dodano: 2012-11-07 23:09

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Byłam dzisiaj na (można tak chyba powiedzieć) randce. Pierwszej od ponad trzech lat.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2012-11-08 20:13

Yngwie (Fae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Naczytałem i naoglądałem się znowu o swoim mieście fajnych rzeczy. Że lodowisko działa już na neutralny dla środowiska glikol propylenowy zamiast metanolu, że elektrociepłownia co rok zwiększa udział biomasy w spalaniu, że są likwidowane posterunki policji bo spada przestępczość, że straż miejska zaczyna jeździć pojazdami elektrycznymi, że jeżdżą nowe bezpieczniejsze i ładniejsze tramwaje, że dworzec jest ładny i prawie zawsze czysty, że jest dużo fajnie wyglądającej i działającej elektroniki w miejscach publicznych, że wyremontowano już prawie w całości reprezentatywną dla miasta główną ulicę i takie tam.

Z tym, że pieniędzy akurat jest tu mało, więc ludzie raczej wyjeżdżają, zostają sami emeryci i zarażają ospałym i monotonnym trybem życia, heh. Jesień.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2012-11-10 19:19

Za 95zł zakupiłem sześć nowych książek w cenie trzech :).

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2012-11-12 14:05

Ceiphied (Fae)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

ravenheart99 napisał(a):
Byłam dzisiaj na (można tak chyba powiedzieć) randce. Pierwszej od ponad trzech lat.

Dobrze było ?

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2012-11-13 08:37

Rewelacyjny koncert Orquesta Buena Vista Social Club. Kubańce dali do pieca! :)

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2012-11-14 07:36

Ciekawy tydzien z SHINING. Moc!

Dodano: 2012-11-15 12:24

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Ceiphied napisał(a):
[quote:e26f2b96c3="ravenheart99"]Byłam dzisiaj na (można tak chyba powiedzieć) randce. Pierwszej od ponad trzech lat.

Dobrze było ? [/quote:e26f2b96c3]

No to już inna historia, nie było zbyt udanie :) Ale przynajmniej wyszłam z domu w wolny wieczór

Ostatnio spotkało mnie coś bardzo miłego, bo niespodziewany przypływ gotówki (nie, to nie ja trafiłam "6" w lotka ) :)

Dodano: 2012-11-17 16:50

Yngwie (Fae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Pograłem sobie dzisiaj dwie godziny w kosza i trzeci raz pod rząd w ciągu godziny trafiłem trzy trójki pod rząd. Nie wiem jak bym się nie spinał - więcej nie wchodzi.

Poza tym ilość osób na boiskach w różnym wieku była optymalna.

Dodano: 2012-11-17 18:27

Wpadłam właśnie na re-we-la-cyj-ny pomysł Ale, oczywiście, na razie nie zdradzę :D

Dodano: 2012-11-20 15:34 Zmieniono: 2012-11-20 15:35

Yngwie (Fae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Oddałem sobie dzisiaj honorowo krew, tym razem w dedykowanym busie. Można przy okazji sprawdzić swoje parametry krwi i ciśnienie.

U mnie bliskie idealnych, ale przepływność krwi nieznacznie zbyt wolna, więc potrzebuję nieco więcej zajęć fizycznych zamiast siedzenia przed kompem.

No i fajny klimat wśród honorowych dawców, szkoda że częściej nie można, chociaż mam nadzieję, że pobierana krew nie będzie często potrzebna.

Dodano: 2012-11-20 15:36

udało mi się dorwać super fajną beżową pomadkę, tanio, z limitowanej edycji

Nie marudź, bo cyckiem walnę.

Dodano: 2012-11-20 21:34

Pierwszy własnoręcznie wywołany negatyw 35 mm. Właśnie się suszy w łazience. Wygląda, że nieźle mi poszło :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2012-11-26 16:50

Dowiedziałem się, że Iron Maiden zagra 4 lipca w Gdańsku. Świetna wiadomość!

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Dodano: 2012-11-26 18:41

Yngwie (Fae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Przyszło mi do głowy kilka nowych riffów. Jak tak dalej pójdzie to za 3 lata wydam płytę. Tytuł roboczy: Moc Futrzaka.

Dodano: 2012-11-26 20:00

Udało mi się naprawić i skalibrować dalmierz w moim zabytkowym aparacie Konica (1965 rok).

Dodano: 2012-11-27 01:53

Dzisiaj zaczalem tydzien urlopu z pracy i zaplanowalem wycieczke do Rzymu na week end :)

fucko off and die!

Dodano: 2012-11-27 17:08

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Przepuściłam w kolejce do bankomatu jakąś kobietę i dobrze zrobiłam bo chwilę później jakiś gołąb zrobił kupę na jej kaptur :) A mogłam to być ja

Dodano: 2012-11-27 18:37

CrommCruaich napisał(a):
Udało mi się naprawić i skalibrować dalmierz w moim zabytkowym aparacie Konica (1965 rok).

Skąd masz to cudo? Co miłego: okazało się, że najprawdopodobniej będę mogła w piątek pojechać do rodziców o wcześniejszej godzinie:)

Nie marudź, bo cyckiem walnę.

Dodano: 2012-11-27 18:59

Devon napisał(a):
[quote:cdd178101c="CrommCruaich"]Udało mi się naprawić i skalibrować dalmierz w moim zabytkowym aparacie Konica (1965 rok).

Skąd masz to cudo? Co miłego: okazało się, że najprawdopodobniej będę mogła w piątek pojechać do rodziców o wcześniejszej godzinie:)[/quote:cdd178101c]
Z Allegro :) I pomimo wieku jest nadal sprawne. Zrobiłem nim nawet rolkę filmu i jestem zadowolony z efektu.

Dodano: 2012-11-27 19:01

ravenheart99 napisał(a):
Przepuściłam w kolejce do bankomatu jakąś kobietę i dobrze zrobiłam bo chwilę później jakiś gołąb zrobił kupę na jej kaptur :) A mogłam to być ja

Bhahaha ale szczescie!!!

fucko off and die!

Dodano: 2012-11-28 20:16

ravenheart99 napisał(a):

Ooouuahahaha :D Ale się uśmiałam :D

Dodano: 2012-11-30 11:50

Wczoraj zaliczyłem cudowny koncert Vadera i załapałem autografy Petera i Spidera na plakacie.

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Dodano: 2012-12-02 13:51

Ruszyłem do przodu przerabiając materiał potrzebny do napisania pracy semestralnej

Dodano: 2012-12-02 22:10

W zasadzie w piatek a nie dzis ale ciagle trwa!

Po latach mieszkania w miejscach gdzie wlasciciela krzywo patrzyli na zwierzaki,wreszcie moglam przyarnac psa(ze schroniska)
Jakie to smutne ze ze schronu kazdy chce maleo,slicznego i jeszcze najlepiej rasowego
A ile radosci moze wywolac 10letnia amstafka ktora 3 lata siedziala w schronie bo nikt jej nie chcial ze wzgledu na wiek i zla opinie o tej rasie

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2012-12-04 20:02 Zmieniono: 2012-12-04 20:06

Yngwie (Fae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Ponieważ zbliża się Mikołaj, zainwestowałem w siebie kilkadziesiąt PLNów. Musiałem zdecydować między pluszakiem, wiadomo - w celach badawczych akustyki pomieszczenia i okularami ochronnymi z wymiennymi szkłami na różne okazje i możliwością montażu korekcyjnych. Póki co wygrały okulary, pluszak musi poczekać na inną okazję :-/, chyba że nie wytrzymam.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło