Dodano: 2009-10-29 15:28
Ja mam odpowiedź na to iście śmietnikowe pytanie
Inteligentni faceci mają po prostu potrzebę zaopiekowania się taką "zagubioną owieczką". Pociąga ich to, że "to" takie głupiutkie, dziecinne.
No i z drugiej strony wiedzą, że taka nie jest w stanie ich przechytrzyć, za to oni mogą wcisnąć jej każdą bajkę 
Dodano: 2009-10-29 20:26
dusza - SOMEWHERE IN THE REALM OF IMAGINATION, cialo - LUND/SZWECJA
| Pan napisał(a): |
| naiwność kobiet, skądinąd całkiem głębokich czy inteligentnych, jest i tak przerażająca.
|
Nie zawsze jest to naiwnosc...
Czesto bezgraniczna ufnosc postrzegana jest mylnie za naiwnosc...
All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”
Dodano: 2009-10-29 20:42
No coz...niektorzy nigdy nie beda w stanie dopasowac sie do otaczajacej nas chorej rzeczywistosci i pozostana na zawsze w swoim wyidealizowanym swiecie...
All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”
Dodano: 2009-10-29 21:07
obrazliwe? a skadze...
wydaje mi sie, ze opacznie zrozumiales moja wypowiedz...pisalam o sobie :)
Dodano: 2009-10-31 11:55
| sphinxia - naiwność kobiet, skądinąd całkiem głębokich czy inteligentnych, jest i tak przerażająca.
Doświadczenie mówi, że głupiej nie da się nawet (a raczej - zwłaszcza) do prawdy przekonać, choć owszem - bajki można wciskać. ![]() |
Jakaś aluzja???!!! :twisted:
Dodano: 2009-10-31 13:30
| Hm, zmuszasz mnie teraz, bym napisał, że się i bystrzejszych nie da przekonać do prawdy? :)
Muszę wybierać między prawdą a uprzejmością, prawdą, uprzejmością, prawdą.. Inteligentne potrafią tak wszystko zagmatwać, że prosty mężczyzna pęka lub strzępi się na rogach, dlatego prości inteligentnych nie lubią. W drugą stronę sprawa jest skomplikowana. :) |
Mogłabym sobie pomyśleć, że nie lubisz kobiet, ale trochę Cię znam i wiem, że to nieprawda
Ale dlaczego nie powiesz wprost, co myślisz?
Napisz szczerze, a nie uprzejmie
Napisz, co już i tak wszyscy/wszystkie wiemy.
Nie jesteśmy wcale tak głupie jak myślisz i wiemy, tylko fajnie by było jakbyś napisał
Dodano: 2009-10-31 15:23
| Jakie wszystkie? Kto u licha już o mnie wszystko wie? Masz tylko tak "złożoną osobowość", że sobie sama zostawiasz wiadomości na lodówce, czy naprawdę jest Ciebie legion?
I jak brzmi pytanie? To jest fatalne, gdy kobieta zaczyna myśleć, że już wszystko mężczyzna wie i można półsłówkiem rzucić, palcem kiwnąć, a się zrobi. :) |
"Nazywamy się Legion... Jest nas wieeeelu..."
Kto wie skąd to cytat?
Nie, nie jestem wszechwiedząca. I przepraszam iż uraziłam Twoją dumę
Mam jednak wrażenie, że uważasz nas za głupie, bo wdajemy się z Tobą w dyskusję.
Dodano: 2009-10-31 18:54
| Ja wiem, ja wiem, skąd cytat.
(Jeszcze mi powie, że ja jestem winien wrażeniu.) |
Jak wiesz, to pisz
Żadnych podtekstów nie miałam na myśli