Dlaczego inteligentnym facetom podobają się puste lale?. Strona: 5

Dodano: 2009-10-29 15:28

Ja mam odpowiedź na to iście śmietnikowe pytanie

Inteligentni faceci mają po prostu potrzebę zaopiekowania się taką "zagubioną owieczką". Pociąga ich to, że "to" takie głupiutkie, dziecinne.
No i z drugiej strony wiedzą, że taka nie jest w stanie ich przechytrzyć, za to oni mogą wcisnąć jej każdą bajkę

Dodano: 2009-10-29 20:26

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun
dusza - SOMEWHERE IN THE REALM OF IMAGINATION, cialo - LUND/SZWECJA

Pan napisał(a):
naiwność kobiet, skądinąd całkiem głębokich czy inteligentnych, jest i tak przerażająca.

Nie zawsze jest to naiwnosc...
Czesto bezgraniczna ufnosc postrzegana jest mylnie za naiwnosc...

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

Dodano: 2009-10-29 20:42

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun

No coz...niektorzy nigdy nie beda w stanie dopasowac sie do otaczajacej nas chorej rzeczywistosci i pozostana na zawsze w swoim wyidealizowanym swiecie...

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

Dodano: 2009-10-29 21:07

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun

obrazliwe? a skadze...
wydaje mi sie, ze opacznie zrozumiales moja wypowiedz...pisalam o sobie :)

Dodano: 2009-10-31 11:55

Pan napisał(a):
sphinxia - naiwność kobiet, skądinąd całkiem głębokich czy inteligentnych, jest i tak przerażająca.

Doświadczenie mówi, że głupiej nie da się nawet (a raczej - zwłaszcza) do prawdy przekonać, choć owszem - bajki można wciskać.

Jakaś aluzja???!!! :twisted:

Dodano: 2009-10-31 13:30

Pan napisał(a):
Hm, zmuszasz mnie teraz, bym napisał, że się i bystrzejszych nie da przekonać do prawdy? :)

Muszę wybierać między prawdą a uprzejmością, prawdą, uprzejmością, prawdą..

Inteligentne potrafią tak wszystko zagmatwać, że prosty mężczyzna pęka lub strzępi się na rogach, dlatego prości inteligentnych nie lubią.

W drugą stronę sprawa jest skomplikowana. :)

Mogłabym sobie pomyśleć, że nie lubisz kobiet, ale trochę Cię znam i wiem, że to nieprawda

Ale dlaczego nie powiesz wprost, co myślisz?
Napisz szczerze, a nie uprzejmie
Napisz, co już i tak wszyscy/wszystkie wiemy.
Nie jesteśmy wcale tak głupie jak myślisz i wiemy, tylko fajnie by było jakbyś napisał

Dodano: 2009-10-31 15:23

Pan napisał(a):
Jakie wszystkie? Kto u licha już o mnie wszystko wie? Masz tylko tak "złożoną osobowość", że sobie sama zostawiasz wiadomości na lodówce, czy naprawdę jest Ciebie legion?

I jak brzmi pytanie?

To jest fatalne, gdy kobieta zaczyna myśleć, że już wszystko mężczyzna wie i można półsłówkiem rzucić, palcem kiwnąć, a się zrobi. :)

"Nazywamy się Legion... Jest nas wieeeelu..."
Kto wie skąd to cytat?

Nie, nie jestem wszechwiedząca. I przepraszam iż uraziłam Twoją dumę
Mam jednak wrażenie, że uważasz nas za głupie, bo wdajemy się z Tobą w dyskusję.

Dodano: 2009-10-31 18:54

Pan napisał(a):
Ja wiem, ja wiem, skąd cytat.

(Jeszcze mi powie, że ja jestem winien wrażeniu.)

Jak wiesz, to pisz
Żadnych podtekstów nie miałam na myśli

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło