Różni Dodano: 2009-08-01 22:03
Skoro temat " Nergal na randce z Dodą" został zamknięty, to co Wy na to aby nadal o tym pogadać?
Chodzi o to, że to nie jest ani wymysł prasy, ani ani jakaś nagonka, tylko oczywisty fakt.
Co o tym myślicie?
Typowa komercha pod publikę czy może intryga sprytnej blondynki i niegłupiego kolesia?
Jakby nie było związek coraz poważniejszy i nie ma tu już wytłumaczeń typu "podryw".
Co Wy myślicie?
Będzie coś z tego czy chodzi tylko o kasę?
Kto jest winny? Kto kogo usidlił?
Co z tego będzie?
Dodano: 2009-08-01 22:51
chryste jak mnie śmieszą ludzie, którzy tak to rozkminiają :roll: co w tym jest takiego niesamowitego, do jasnej cholery?? facet chce puknąc fajną panne i to robi i kogo to w ogóle obchodzi? po co się w ogóle nad tym zastanawiać?? robicie drugi Pudelek rozmawiając na ten temat. zaraz się pewnie pojawi ktoś, kto dojebie tekstem, że Nergal przecież taki yntelygentny, a Doda taka głupia. co za bzdura, jakoś nie widze tej mega inteligencji u Nergala, a myślę że Doda jest dużo mądrzejsza niż się wydaje. zreszta nie znacie ani jego ani jej osobiście, a to co oboje reprezentują na scenie nie musi mieć pokrycia w rzeczywiśtości i może najnormalniej w świecie po prostu pasują do siebie i miło im się spędza razem czas. czy tak trudno to pojąc? mnie to kompletnie wali z kim się umawia Nergal, zresztą i tak nie lubię tego pajaca. szczerze mowiąc lubię natomiast Dodę, ale też gówno mnie obchodzi z kim się spotyka. dajcie se spokój :roll:
Różni Dodano: 2009-08-02 06:21
To co robi Nergal a raczej na co się lansuje jest żenujące, chyba się starzeje bo naprawde nie rozumie jak można się tak zaprzedać...
Dodano: 2009-08-02 08:12
Podpisuję się pod postem Raoula obydwiema rękami. To, co robi bądź czego nie robi Nergal z Dodą, to jego sprawa (o ile nie jest to karalne). Fakt, to są muzycznie dwa kompletnie różne światy, jednakże teksty o zaprzedawaniu się i o tym, jak tak można są kompletnie żenujące, zwłaszcza na forum, na którym funkcjonują tematy o tolerancji (czytaj: biadolenie, jacy to ludzie są wredni, bo gdy jestem ubrany/a na czarno, to żegnają się na mój widok).
Zresztą, co jak co, ale Behemoth jest bardzo znaym zespołem, więc szczerze wątpię, by potrzebne im były jeszcze jakieś dodatkowe zagrywki celem zwiększania popularności.
I prefer to remain silent
Dodano: 2009-08-02 08:25
Akcja ma medialny posmak, bo nie rozumiem po co "Adaś" (już nie Nergal) gada w Fakcie o swoim uczuciu do Dody? Chyba go ktoś zdążył poinstruować, że jeśli chce się uniknąć rozgłosu to takich ruchów nie należy robić więc chyba świadomie chciał zwrócić na siebie uwagę. Nie mogę się doczekać pojazdów Kuby Wojewódzkiego pod jego adresem w co drugim odcinku...
Re: Różni Dodano: 2009-08-02 09:57
| dracart13 napisał(a): |
| To co robi Nergal a raczej na co się lansuje jest żenujące, chyba się starzeje bo naprawde nie rozumie jak można się tak zaprzedać... |
w ktorym miejscu widzisz to zaprzedanie? weź mi wyjaśnij to 'błyskotliwe' stwierdzenie :roll:
Dodano: 2009-08-02 10:42
I tak już pewno wszyscy się z niego polewają w zespole, zostawmy go w spokoju, niech się dupcy z kim chce 
Dodano: 2009-08-02 10:50
no, bzyka fajną laskę, rzeczywiście po chuju powód do polewu :roll: pewnie panny z tego forum by chciały żeby to je posmerał kutasem po twarzy, stąd zazdrość :lol: a wy chlopaki nie chcielibyscie przelecieć Dody? bo ja bardzo chętnie i wy chyba też, no chyba że pedały jesteście :lol: więc w czym widzicie problem? pewnie byście chciali żeby się umawiał z wokalistka np arch enemy, wtedy byście nie pierdolili smutów.
Dodano: 2009-08-02 11:51
Niech se są razem kurna kochankami wszechczasów ale wydaje mi się osobiście, że w imię miłości Adaś dał się ponieść własnej głupocie nie wiem po co mu to tylko stał się pośmiewiskiem i to nie przez fakt bycia w związku z Dodą tylko przez te idiotyczne wywiady.
Dodano: 2009-08-02 12:46
to, że doda wygląda lepiej od angeli nie czyni ją piękną hehe
a ogólnie to temat jest zjebany i podpisuję się pod jego zamknięciem
Dodano: 2009-08-02 15:21
Jakim zamknieciem?Niech troche ludzi sie wypowie na temat "plotkarsko medialny"
Dodano: 2009-08-02 15:35
Skoro jesteście tacy "anty" to po kiego wacka się wypowiadacie?
GoopiaPeezda666 ma rację, że teraz Darski stał się osobą publiczną, a więc świadomie pragnie aby o nim gadano.
To jasne, że facet robi wszystko dla rozgłosu. Smutne jest to, że kiedyś normalny, skromny facet, studiujący historię teraz stał się kolesiem z kryzysem wieku średniego i robi wszystko, aby zaistnieć.
No bo to smutne, aby lecieć na silikonową barbie, która niewiele ma wspólnego z realną kobietą? Kwestia gustu? Wcale nie! To ewidentny przykład chęci zaistnienia. No bo muzyk sławny na cały świat, może umawiać się z laską która jest (niestety) numer jeden w znanym środowisku muzycznym w Polsce.
I jeszcze miesiąc temu uważałam też, że jest to temat dla "pudelka" jednak związek ten jest coraz bardziej poważny, jest komercyjny, a co za tym idzie ma wpływ na dalszy rozwój muzyczny Behemotha czy Dody. A jeśli ktoś jest fanem, to powinno go to obchodzić, chyba logiczne, nie?
Dla mnie osobiście temat wcale nie jest głupi tylko logiczny. Oni właśnie chcą aby o nich gadać, więc nie udawajmy, że to takie anonimowe i że to ich osobista sprawa. W końcu są osobami publicznymi.
Dodano: 2009-08-02 15:42
ej no ale jaki to ma mieć wpływ na rozwój zespołu?? przecież nie nagra płyty z dodą, jak ktoś myśli że coś takiego się stanie, to jest przecież idiotą. to po pierwsze. po drugie Nergal juz dawno przestał być skromnym studencikiem historii, na długo przed umawianiem się z Dodą. ten koleś był zawsze zarozumiałym pajacem, ja wywiady z nim czytałem już 13 lat temu jak sie zacząłem interesować black metalem i jego wypowiedzi niewiele się zmienieły od tamtej pory. po trzecie kurwa, Nergal stał się znany wśród ludzi nie znających Behemotha po sprawie z Nowakiem. wtedy zaczął się pojawiać w "normalnych" mediach i zaczęło się o nim mówić. takie teksty że umawia się z Dodą żeby zaistnieć to debilizm jakiś, a autor tego tematu to jakiś paranoik albo idiota.
Dodano: 2009-08-02 16:04
Nie powiedziałbym, że idiota czy paranoik, po prostu ogórkowe tematy są na topie jak Nergal i Doda :D
Dodano: 2009-08-02 16:13
| Raoul_Duke napisał(a): |
| chryste jak mnie śmieszą ludzie, którzy tak to rozkminiają :roll: co w tym jest takiego niesamowitego, do jasnej cholery?? facet chce puknąc fajną panne i to robi i kogo to w ogóle obchodzi? po co się w ogóle nad tym zastanawiać?? robicie drugi Pudelek rozmawiając na ten temat. zaraz się pewnie pojawi ktoś, kto dojebie tekstem, że Nergal przecież taki yntelygentny, a Doda taka głupia. co za bzdura, jakoś nie widze tej mega inteligencji u Nergala, a myślę że Doda jest dużo mądrzejsza niż się wydaje. zreszta nie znacie ani jego ani jej osobiście, a to co oboje reprezentują na scenie nie musi mieć pokrycia w rzeczywiśtości i może najnormalniej w świecie po prostu pasują do siebie i miło im się spędza razem czas. czy tak trudno to pojąc? mnie to kompletnie wali z kim się umawia Nergal, zresztą i tak nie lubię tego pajaca. szczerze mowiąc lubię natomiast Dodę, ale też gówno mnie obchodzi z kim się spotyka. dajcie se spokój :roll: |
Niewiele wiesz o kobietach chłopcze...no ale masz jeszcze sporo czasu na naukę hahaha
Dodano: 2009-08-02 16:13
| ej no ale jaki to ma mieć wpływ na rozwój zespołu?? przecież nie nagra płyty z dodą, jak ktoś myśli że coś takiego się stanie, to jest przecież idiotą. to po pierwsze. po drugie Nergal juz dawno przestał być skromnym studencikiem historii, na długo przed umawianiem się z Dodą. ten koleś był zawsze zarozumiałym pajacem, ja wywiady z nim czytałem już 13 lat temu jak sie zacząłem interesować black metalem i jego wypowiedzi niewiele się zmienieły od tamtej pory. po trzecie kurwa, Nergal stał się znany wśród ludzi nie znających Behemotha po sprawie z Nowakiem. wtedy zaczął się pojawiać w "normalnych" mediach i zaczęło się o nim mówić. takie teksty że umawia się z Dodą żeby zaistnieć to debilizm jakiś, a autor tego tematu to jakiś paranoik albo idiota. |
No to jestem idiotka
I widzę, że słabo znasz Darskiego skoro piszesz takie rzeczy. Wywiady z nim sprzed kilku lat, a nawet jak piszesz, kilkunastu są zupełnie inne niż obecnie.
Generalnie kiedyś dało się z nim porozmawiać, zawsze zaskoczył swoją wiedzą ze starożytności i można z nim było przeprowadzić ciekawą dyskusję.
Dzisiaj chłopak potrafi się tylko chwalić albo zbywać temat sprowadzając go do poziomu typowego drecha tekstem np. " tak, oczywiście, to coś nowego, nie planowaliśmy tego"
Pytasz jaki to może mieć wpływ na rozwój zespołu? Ogromny. I nie chodzi tutaj o nagranie płyty z Dodą. Nie obraź się, ale to rozumowanie blondynki.
Chodzi o zespół. Czy będą umieć się jeszcze dogadać skoro kolesie z Behemotha się z niego nabijają?
A może wcale się nie nabijają tylko są wtajemniczeni w temat i doskonale wiedzą co i jak?
Właśnie nie wiadomo jak to chłopaki widzą i co będzie z zespołem?
A jeśli chodzi o Dodę to podobno zmieniła wizerunek.
W jakim stopniu i na ile prawdziwie? Nie wiadomo.
Wokół tego zrobiła się aura tajemniczości. Tylko naiwna blondynka da się nabrać, że to nie jest przemyślane, zaplanowane i zrobione dla mediów.
Jak teraz nad tym myślę, to sądzę iż faktycznie trzeba być bystrym, aby coś takiego wymyślić
Dodano: 2009-08-02 16:16
Dodano: 2009-08-02 16:16
Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i czytam i wtrącę swoje trzy grosze. :twisted: Po pierwsze Nergal się nie musi lansować. Po drugie związek z Dodą może wpłynąć na karierę muzyczną,ale Dody.Zauważcie,że to raczej Doda rozpowiada,że zmienia styl itd.Nawet zrezygnowała z różowego koloru,na rzecz czarnego,jakby to miało zmienić jej opinię wśród fanów Behemotha buhahahahaha.I z tego akurat jest polewa.Pytanie kto jest znany w USA,a komu pokazano figę z makiem? Wniosek nasuwa się sam.
Raoul- wpływ na rozwój zespołu może nie,ale nie zdziw się jak będziesz miał drugi Unsun.Masz rację,że Nergal stał się medialny po sprawie z Nowakiem,ale na pewno oburzenie fanów nie wypływa z zazdrości o lalę,która w wyglądzie tak naprawdę nie zbyt wiele do zaoferowania.A tak jeszcze odnośnie zazdrości lasek na forum,zdziwiłbyś się ile tutaj jest przepięknych kobiet.
Dodano: 2009-08-02 16:21
| Gabriela napisał(a): |
| Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i czytam i wtrącę swoje trzy grosze. :twisted: Po pierwsze Nergal się nie musi lansować. Po drugie związek z Dodą może wpłynąć na karierę muzyczną,ale Dody.Zauważcie,że to raczej Doda rozpowiada,że zmienia styl itd.Nawet zrezygnowała z różowego koloru,na rzecz czarnego,jakby to miało zmienić jej opinię wśród fanów Behemotha buhahahahaha.I z tego akurat jest polewa.Pytanie kto jest znany w USA,a komu pokazano figę z makiem? Wniosek nasuwa się sam.
Raoul- wpływ na rozwój zespołu może nie,ale nie zdziw się jak będziesz miał drugi Unsun.Masz rację,że Nergal stał się medialny po sprawie z Nowakiem,ale na pewno oburzenie fanów nie wypływa z zazdrości o lalę,która w wyglądzie tak naprawdę nie zbyt wiele do zaoferowania.A tak jeszcze odnośnie zazdrości lasek na forum,zdziwiłbyś się ile tutaj jest przepięknych kobiet. |
...nie wie, ile tu przepięknych kobiet, bo żadnej z nas, suodkich użyszkodniczek, nie zna osobiśce
Dodano: 2009-08-02 16:26
kurna wiecie co chyba zapytam się laski Setha jak to jest na prawdę także o ile nie weźmie mnie za skończonego downa to może się dowiem sasasa i sprzedam to na Pudelka
A potem oczywiście na DP już widzę ten tekst: w imieniu forum DarkPlanet proszę o komentarz w sprawie Nergala i jego najnowszej dupencji...
Dodano: 2009-08-02 16:29
Każda reklama jest dobra.
Może Nergal za dużo czasu spędził w Stanach? Ten tandetny kraj jest gorszy niż Polska.
Nie zdziwię się, jak jakiś koleś z mniej lub bardziej znanego metalowego zespołu powiedział mu :
" Wiesz stary, może wyrwiesz jakąś znaną laskę z tej waszej Polski. Ciekawie by to wyglądało. Jeszcze żeby była taka wiesz... jak Jessika Simpson. Dałoby ci to lans."
W końcu rockandrolowiec musi zaliczać laski.
Przynajmniej w Stanach...
Dodano: 2009-08-02 16:29
:arrow: Vika - i raczej nie chcę poznać, bo nie interesuują mnie gothki i metalówki
akurat powstanie czegoś takiego jak Unsun z Dodą na wokalu i Nergalem na gitarach jest możliwe..ale co z tego? no może fani Behemotha się tym przejmuja, ale ja Behemotha nie słucham, wiec mi to zwisa co się stanie z tym zespołem. jak się rozpadną jutro, to płakac nie będę na pewno.
kto powiedział że kolesie z zespołu się z niego nabijają? Pudelek? faktycznie wiarygodne źródło informacji :lol: a nawet jak się nabijają, to wiecie chyba że skład tego zepsołu się zmieniał kilka razy, więc nie sądze żeby Nergal miał problemy ze znalezieniem innych muzyków odgrywających jego pomysły, przecież to chyba on komponuje cała muzykę.
może i to wszystko było zaplanowane, może nie, ale po co się tym przejmowac tak naprawdę?
Dodano: 2009-08-02 16:34
i raczej nie chcę poznać, bo nie interesuują mnie gothki i metalówki
akurat powstanie czegoś takiego jak Unsun z Dodą na wokalu i Nergalem na gitarach jest możliwe..ale co z tego? no może fani Behemotha się tym przejmuja, ale ja Behemotha nie słucham, wiec mi to zwisa co się stanie z tym zespołem. jak się rozpadną jutro, to płakac nie będę na pewno. kto powiedział że kolesie z zespołu się z niego nabijają? Pudelek? faktycznie wiarygodne źródło informacji :lol: a nawet jak się nabijają, to wiecie chyba że skład tego zepsołu się zmieniał kilka razy, więc nie sądze żeby Nergal miał problemy ze znalezieniem innych muzyków odgrywających jego pomysły, przecież to chyba on komponuje cała muzykę. może i to wszystko było zaplanowane, może nie, ale po co się tym przejmowac tak naprawdę? |
No od razu widać, że wolisz takie spalone na solarium, ze spalonymi od utleniacza włosami wysuszone laleczki co to mając 25 lat wyglądają jak 40-stki