Dodano: 2009-08-02 16:38
| sphinxia napisał(a): |
|
No od razu widać, że wolisz takie spalone na solarium, ze spalonymi od utleniacza włosami wysuszone laleczki co to mając 25 lat wyglądają jak 40-stki ![]() |
eee nie, nie lubię takich wieśniar. lubię normalne kobiety, znaczy się ubierające się normalnie, kolorowo i kobieco, a nie mroczne nastolatki w glanach :lol:
Dodano: 2009-08-02 16:47
| Raoul_Duke napisał(a): |
| [quote:379ba422af="sphinxia"]
No od razu widać, że wolisz takie spalone na solarium, ze spalonymi od utleniacza włosami wysuszone laleczki co to mając 25 lat wyglądają jak 40-stki ![]() |
eee nie, nie lubię takich wieśniar. lubię normalne kobiety, znaczy się ubierające się normalnie, kolorowo i kobieco, a nie mroczne nastolatki w glanach :lol:[/quote:379ba422af]
pfff ja się ubieram raz tak raz tak w zależności od mego humoru. Robię, co mi się podoba.
Dodano: 2009-08-02 16:47
| [quote:b608bae314="sphinxia"]
eee nie, nie lubię takich wieśniar. lubię normalne kobiety, znaczy się ubierające się normalnie, kolorowo i kobieco, a nie mroczne nastolatki w glanach :lol:[/quote:b608bae314]
To Ty chyba masz jakiś stereotyp o gothkach i metalówach. Nie wszystkie laski słuchając takiej muzy chodzą w glanach czy ubrane na czarno z trupim makijażem
Dodano: 2009-08-02 16:51
No właśnie spójrzcie na mnie :!: Pasemka, tipsy (zacne nie za długie) i opalenizna haha tak, opalałam się na sopockich plażach przez ponad tydzień nie bacząc na stereotypy a na molo paradowałam w klapkach ze złotym brokatem :twisted: czasy się zmieniają haha :lol:
Dodano: 2009-08-02 16:56
| [quote:460dd8a06c="Raoul_Duke"][quote:460dd8a06c="sphinxia"]
eee nie, nie lubię takich wieśniar. lubię normalne kobiety, znaczy się ubierające się normalnie, kolorowo i kobieco, a nie mroczne nastolatki w glanach :lol:[/quote:460dd8a06c]
To Ty chyba masz jakiś stereotyp o gothkach i metalówach. Nie wszystkie laski słuchając takiej muzy chodzą w glanach czy ubrane na czarno z trupim makijażem
[/quote:460dd8a06c]
no ale ja nie pisze o wszystkich. te które tak nie wyglądają leża jak najbardziej w sferze moich zainteresowań :D
Dodano: 2009-08-02 16:57 Zmieniono: 2009-08-02 17:03
OK, moje "źródło" zapytane o krótki komentarz w sprawie sławetnego romansu rzecze w te słowa:
Re: hej
Hej,
spoko zawsze można pytać. Ja natomiast nie chciałabym się w tym temacie rzeczyiwście wypowiadać bo dla mnie to kompletna żenada... znam Nergala osobiście i niespodziewałabym się tego po nim, ale cóż każdy potrafi czymś zaskoczyć...Smutna prawdą jest to że to rzeczywiście jest fakt, ze są razem.
A następnie:
Re: Re: Re: hej
Powiem Ci że za granica ludzie nie znaja tej "artystki" aż tak dobrze,albo ich to generalnie nie obchodzi. a kto ją zna tu w Polsce i zna też Nergala to nie może wyjść z podziwu, ona jest wyśmiewana i chyba jest tego świadoma być może zda sobie sprawę jaka jest żałosna, jeśli chodzi o muzykę i zachowanie też z pewnością, jak na dłuższą metę będzie się z nim zadawać heeehh może trochę zpoważnieje bo w końcu nie ma juz 15 lat. A babce w tym wieku pasowałoby trochę powagi (śmiech na sali)
Dodano: 2009-08-02 17:02
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
| OK, moje "źródło" zapytane o krótki komentarz w sprawie sławetnego romansu rzecze w te słowa:
Re: hej Hej, spoko zawsze można pytać. Ja natomiast nie chciałabym się w tym temacie rzeczyiwście wypowiadać bo dla mnie to kompletna żenada... znam Nergala osobiście i niespodziewałabym się tego po nim, ale cóż każdy potrafi czymś zaskoczyć...Smutna prawdą jest to że to rzeczywiście jest fakt, ze są razem. |
oj to straszne :lol: wyrzucajcie płyty Behemotha! :lol:
Dodano: 2009-08-02 17:04
Obiecałam, że zapytam to zapytałam kto chciał coś wiedzieć to wie, że faktycznie się spotykają i że jego otoczenie nie jest tym faktem zachwycone, tyle.
Dodano: 2009-08-02 17:10
Albo urwijcie Nergalowi włosa po jakimś koncercie, zróbcie jego podobiznę jako laleczke voodoo i mu nakłuwajcie kutasa szpilką za to, że tak strasznie zranił wasze uczucia zadając się z Dodą :lol: Jesteście chyba jego groupies, takie mam wrażenie albo chciałybyście być :lol: No ale Adaś już was chyba nie zarucha :lol: Własnie zauwazyłem, że z powodu tej całej historii najbardziej bulwersują się kobiety :lol:
Nie no kurwa, paranoicy z was :lol:
Dodano: 2009-08-02 17:13
Bez przesady, przecież właśnie przy okazji tego romansu wyszło na jaw jakie on ma syfy na tych swoich belzebubich zakolach pf...
Dodano: 2009-08-02 17:33
| Albo urwijcie Nergalowi włosa po jakimś koncercie, zróbcie jego podobiznę jako laleczke voodoo i mu nakłuwajcie kutasa szpilką za to, że tak strasznie zranił wasze uczucia zadając się z Dodą :lol: Jesteście chyba jego groupies, takie mam wrażenie albo chciałybyście być :lol: No ale Adaś już was chyba nie zarucha :lol: Własnie zauwazyłem, że z powodu tej całej historii najbardziej bulwersują się kobiety :lol:
Nie no kurwa, paranoicy z was :lol: |
Przepraszam bardzo, ale ja się nie bulwersuję.
I jakoś nie lecę na Nergala bo nie jest w moim typie
Owszem, swojego czasu imponował mi jego umysł, ale od kiedy go stracił, czasy te bezpowrotnie minęły
Nie bądź koleś pusty jak boczna nawa. Chodzi tylko o muzykę. Ja chcę po prostu kolejnych płyt Behemotha
Dodano: 2009-08-02 17:42
płyty będą, bez obaw. Nergal za dużo na tym zarabia i zbyt wiele osiągnął, żeby miał sobie odpuścić z powodu kobiety. podejrzewam że jakby miał do wyboru Dodę, a zespół, to na 100% wybrałby zespół i dalszą karierę. więc skoro spotyka się z nia, to widocznie działalnośc zespołu nie jest zagrożona z tego powodu. słuchajcie mnie, bo mam rację 8)
Dodano: 2009-08-02 17:53
|
eee nie, nie lubię takich wieśniar. lubię normalne kobiety, znaczy się ubierające się normalnie, kolorowo i kobieco, a nie mroczne nastolatki w glanach :lol: |
Raoul ,a czy to nie przypadkiem ty napisałeś,że
Doda to fajna laska i chętnie byś ją przeleciał? Wszystko to co tutaj piszesz to podsumowując :ale jesteście zazdrosne.Również odpisałeś mi,że nie jestes fanem Behemotha,a więc i tak tego nie zrozumiesz.Co do zazdrości,to coś Ci wyjaśnię.Na Darskiego to raczej,żadna z nas nie leci.Nie będę tłumaczyć dlaczego.A Dodzie to na pewno niczego nie zazdrościmy,raczej na odwrót.Nie wiem jak inne dziewczyny,ale ja i Goopia to na pewno mamy coś swojego co nie musiałyśmy powiększać. :wink:
Dodano: 2009-08-02 18:17
| Gabriela napisał(a): |
| [quote:60b7271c67="Raoul_Duke"]
eee nie, nie lubię takich wieśniar. lubię normalne kobiety, znaczy się ubierające się normalnie, kolorowo i kobieco, a nie mroczne nastolatki w glanach :lol: |
Raoul ,a czy to nie przypadkiem ty napisałeś,że
Doda to fajna laska i chętnie byś ją przeleciał? Wszystko to co tutaj piszesz to podsumowując :ale jesteście zazdrosne.Również odpisałeś mi,że nie jestes fanem Behemotha,a więc i tak tego nie zrozumiesz.Co do zazdrości,to coś Ci wyjaśnię.Na Darskiego to raczej,żadna z nas nie leci.Nie będę tłumaczyć dlaczego.A Dodzie to na pewno niczego nie zazdrościmy,raczej na odwrót.Nie wiem jak inne dziewczyny,ale ja i Goopia to na pewno mamy coś swojego co nie musiałyśmy powiększać. :wink:[/quote:60b7271c67]
Racja, racja
A ja ze swoich też jestem dumna i za nic bym nie powiększyła !
Zresztą tak szczerze, to miseczka większa niż D wygląda już komiksowo
Dodano: 2009-08-02 18:23
To ja się mieszczę obecnie jeszcze w telenowelach ze swoim D :twisted:
Dodano: 2009-08-02 18:23
| Raoul ,a czy to nie przypadkiem ty napisałeś,że Doda to fajna laska i chętnie byś ją przeleciał? Wszystko to co tutaj piszesz to podsumowując :ale jesteście zazdrosne.Również odpisałeś mi,że nie jestes fanem Behemotha,a więc i tak tego nie zrozumiesz.Co do zazdrości,to coś Ci wyjaśnię.Na Darskiego to raczej,żadna z nas nie leci.Nie będę tłumaczyć dlaczego.A Dodzie to na pewno niczego nie zazdrościmy,raczej na odwrót.Nie wiem jak inne dziewczyny,ale ja i Goopia to na pewno mamy coś swojego co nie musiałyśmy powiększać. :wink: |
Doda w moim mniemaniu nie wyglda jak wieśniara. Co prawda dużych cycków nie lubie, ale poza tym wygląda całkiem dobrze, chyba bym musiał być pedałem żeby twierdzić inaczej. Ja ją naprawdę lubię i zawsze lubiłem, i dobrze jej życze. Nie chodzi mi o jej piosenki, bo nie slucham tego badziewia, ale po prostu wydaje mi się że prywatnie to bardzo fajna i mądra dziewczyna, i że te teksty o jej rzekomej głupocie są trochę niesprawiedliwe. Owszem, w mediach zachowuje się tak jak się zachowuje, ale myślę że to wszystko jest na pokaz po to, żeby zrobić szum wokól siebie,a co za tym idzie zarobić kasę. Ona zawsze chciala być sławna i jak widać doskonale jej się to udało. Nie udało się to żadnej Frytce czy innej Joli Rutowicz, które są centralnie głupie i nawet nie potrafia udawac że jest inaczej. Doda wie co robić żeby osiągnąc swój cel i szacun za to. Dla ludzi nie związanych z metalem Darski też może być kompletnym idiotą, bo wyskakuje na scenę z wymalowanym ryjem i "śpiewa" o szatanie.
Dodano: 2009-08-02 18:44
Racja, racja
A ja ze swoich też jestem dumna i za nic bym nie powiększyła !
Zresztą tak szczerze, to miseczka większa niż D wygląda już komiksowo ![]() |
To czy wyglądają komiksowo,to też zależy od budowy reszty ciała. I bardzo dobrze,że jesteś z niego dumna.Rozmiar nieważny,ważne,że umiesz go nosić z dumą.
Raoul-Doda nie wygląda jak wieśniara?Przepraszam Cię bardzo .A widziałeś jej ubranko na ostatnim z jej koncertów? Kokarda na głowie mnie rozbroiła na drobne...To jeden tylko przykład. Dobra,wyjaśnie Ci o co tak dokładnie chodzi zbulwersowanym fanom.A o to,właśnie jak zachowuje się Doda. Zdaniem wielu ludzi Darskiego stać na kobietę z klasą ,Doda jej po prostu nie ma i tyle.Na temat seksapilu już nie będę pisać.A stwierdzenie,że ciało ma ok,to nie trzeba być nawet facetem,żeby to stwierdzić.A nie każdy facet ma też ochotę ją zaliczyć.
Dodano: 2009-08-02 19:06
Jak już pisałem, skoro z nia jest, to widocznie uważa że ma klasę. Jesli jest mu z nią dobrze, to czemu się w to wpierdalacie i usiłujecie mu mówić z kim ma się spotykać, a z kim nie? Nie rozumiem tego. Tak jakby wam ktoś mówił z kim macie się nie spotyakć. Chielibyście tego? Wątpię. Przecież jej nie znacie osobiście, nie wiecie jaka jest w życiu prywatnym. Nie znacie też Nergala i nie wiecie czego on szuka u kobiety. To jest WYŁĄCZNIE ich sprawa i jak jest im ze sobą dobrze, to jako fani Behemotha powinniście to uszanowac. Jakież to proste i oczywiste :roll:
A to że Doda ubiera się tak na koncertach to co mnie to obchodzi? Przecież choćby na tych fotkach z Nergalem widać że na codzień ubiera się całkiem normalnie i bez wiochy. A jak Nergal wyskakuje na koncercie w makijazu i żelastwie, to to jest jakoś dużo lepsze niż to jak wygląda na koncertach Doda? Bo według mnie nie bardzo :roll:
Dodano: 2009-08-02 19:06
W zasadzie to o Dodzie można się sporo rozpisać.
Osobiście również uważam, że Doda głupia być nie może, bo by tyle nie osiągnęła a i zwróciła na siebie uwagę niegłupiego faceta.
Fakt, że jej styl jest tandetny i pozostawia wiele do życzenia, ale pewnie to też wina buraczanych stylistów
W końcu modna jest tandeta
Ogólnie to myślę, że czasem inteligencja nijak ma się do sposobu ubierania się. Porzućmy stereotypy.
Nie mówię tu akurat iż Doda jest mądra. Ale nie róbmy z niej jakieś wiochmenki bez szkoły.
Pewnie dziewczyna ma swój rozum, a to że nie całkiem pasuje do Darskiego, to już inna sprawa
Inna sprawa też jej silikonowe cycki. Nigdy nie pojmę jak facetów może rajcować coś takiego?
Never mind...
Dodano: 2009-08-02 19:10
| Jak już pisałem, skoro z nia jest, to widocznie uważa że ma klasę. Jesli jest mu z nią dobrze, to czemu się w to wpierdalacie i usiłujecie mu mówić z kim ma się spotykać, a z kim nie? Nie rozumiem tego. Tak jakby wam ktoś mówił z kim macie się nie spotyakć. Chielibyście tego? Wątpię. Przecież jej nie znacie osobiście, nie wiecie jaka jest w życiu prywatnym. Nie znacie też Nergala i nie wiecie czego on szuka u kobiety. To jest WYŁĄCZNIE ich sprawa i jak jest im ze sobą dobrze, to jako fani Behemotha powinniście to uszanowac. Jakież to proste i oczywiste :roll:
A to że Doda ubiera się tak na koncertach to co mnie to obchodzi? Przecież choćby na tych fotkach z Nergalem widać że na codzień ubiera się całkiem normalnie i bez wiochy. A jak Nergal wyskakuje na koncercie w makijazu i żelastwie, to to jest jakoś dużo lepsze niż to jak wygląda na koncertach Doda? Bo według mnie nie bardzo :roll: |
A ogólnie to mi nie chodziło o to, że oni nie mają się ze sobą spotykać tylko co wyniknie z tego związku?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czizas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2009-08-02 19:21
| Pewnie dziewczyna ma swój rozum, a to że nie całkiem pasuje do Darskiego, to już inna sprawa |
Ale skąd wiesz że nie pasują do siebie? Bo Doda w wywiadach nie gada o szatanie i filozofii starozytnych Egipcjan? :lol: Może prywatnie o tym rozmawiają. A może Nergal poza sceną to zwykły chłopaczyna, który lubi piwo, sex i rozmowy o pierdołach, a nie rozmowy o filozofii. Pomyslcie o tym. Może kurwa np oglądają takie same filmy albo mają jakieś inne wspólne zainteresowania. Pewnie tak jest skoro ze sobą są.
Doda ma swoich odbiorców, a Nergal swoich i oboje mówią do nich o czym innym i innymi językami, ale to wcale nie znaczy że do siebie nie pasują. Jeszcze traz pytam - skąd wy to możecie wiedzieć, skoro ich osobiście nie znacie?? Nie wiecie że ludzie w wywiadach czesto pozują na kogoś, kim naprawdę na codzień nie są?
To że graja inna muzykę też za cholerę nie świadczy o tym że do siebie nie pasują. Nie zapominajcie że Doda grała w zespole z basistą Closterkellera i nie był to jednak jakiś pop, tylko w miarę rockowe, choć komercyjne granie. Nie wiecie tego czy Doda w domu np nie macha łbem słuchając Morbid Angel :D
Jedyne co mnie zastanawia to kwestia podejście do religii. Tu faktycznie może nie pasują, ale nie wiem czy ona jest wierząca czy nie. Ale nawet jak jest to co? Nie znacie szczęśliwych związków, w których obie osoby się od siebie różnią, a mimo to pasują? Bo ja znam. Ja widze że nie macie żadnych argumentów i na spokojnie wam udowadniam waszą głupotę :D
| A ogólnie to mi nie chodziło o to, że oni nie mają się ze sobą spotykać tylko co wyniknie z tego związku?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czizas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
A chuj to kogo obchodzi co wyniknie :lol:
Dodano: 2009-08-02 19:25
Słuchaj czy raczej patrz uważnie Raoul, nie wiem czy zauważyłeś,ale ja piszę o ogóle fanów tego zespołu. I denerwuje mnie Twoje zdanie,że Doda jest taka super ,że każdy ma na nią ochotę,a jak ktoś nie ma to jest pedałem.Denerwuje mnie również Twoje zdanie ,że kobiety są zazdrosne o Nergala. Fani Behemotha to nie tylko kobiety,chciałabym zauważyć.
A może z nią jest,bo tej klasy nie ma? Może takie właśnie kobiety on lubi(to co pisałeś,że nie wiedzą czego on oczekuje),a fanom to właśnie ciężko zrozumieć?
Może wiedząc na co stać Dodę,że zrobi wiele dla kariery,po prostu wyrażają jakąś swoją obawę ,nie zawsze dobrze to precyzując?
Co do wyglądu na koncertach,taka specyfika muzyczna to i taki wygląd u Nergala.
To by było wszystko z mojej strony na ten temat.
Dodano: 2009-08-02 19:30
Ale K***A zajebisty temat macie :lol: hehehehhe ,ale rozumiem że to przez te upały ostatnie :D xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-08-02 19:32
| A może z nią jest,bo tej klasy nie ma?. |
albo to Nergal nie ma klasy skoro z nią jest :roll: