BroWro Festung. Strona: 70

BroWro Dodano: 2010-01-21 00:45

Ladnie spiewa :) Odczep sie

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2010-01-21 00:52

Przeciez napialam ze"zlego glosu nie ma" Summo idz spac bo juz niedowidzisz

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-01-21 22:06

Najładniej śpiewa szanty Buziaki for You, Mara :*

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

BroWro Dodano: 2010-01-21 22:50

To jej wychodzi całkiem niezle :)

Dodano: 2010-01-22 12:32

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Odpiórkać się od mojego głosu Tatumi z kolei najładniej wychodzą soprany na tylnym siedzeniu w samochodzie:D Dobra, może nie wk...jmy już ojca:]

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2010-01-22 14:27

I tak lepiej wyjecie ode mnie to tak na marginesie
No w sumie lepiej Kostucha nie wkurzać bo biedny będzie musiał siedzieć i posty kasować :) a tego byśmy chyba wszyscy nie chcieli...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-01-22 15:34

Dobra dobra, to może jakiś konkret? Kiedy melanż? ;> luty blisko Celinko ;>

Dodano: 2010-01-22 16:41

Nooooo...Blisko blisko

BroWro Dodano: 2010-01-22 16:55

Ano :)

Dodano: 2010-01-22 17:29

Widzę, że tymi konkretami to sypiecie jak z rękawa.

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

BroWro Dodano: 2010-01-22 17:47

Lookaj lookaj :) Zreszta info dostaniesz na gadulcu :)

Dodano: 2010-01-22 19:44

Toż to same konkrety przecież A jeśli chcesz bardziej konkretniej to ostatni egzamin mam 2 lutego, resztę, czyli czas i miejsce spotkania, proponuję ustalić trochę później bo sama nie wiem jak będę z kasą stała (a do 10go jeszcze trochę czasu zostało...) :)

BroWro Dodano: 2010-01-22 19:48

Mandraghora marudzi :)

Dodano: 2010-01-23 01:00

mara (Primogen)
mara

9.02. pijmy! Nie wczesniej.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2010-01-23 01:07 Zmieniono: 2010-01-23 01:08

Sumo nie wnosisz nic do dyskusji -_-

Że też ludzie z nieWro muszą coś proponić ;> co powiecie na 23lutego? Będzie i po 10 Celinko ;> i impreza, o:
http://www.darkplanet.pl/Rebelliion-Tour-2010-9602_event.html
na którą zresztą widzę że część Wrocławskiej ekypy się wybiera

To co myślicie?

Dodano: 2010-01-23 17:26

TatumiMorgan napisał(a):
co powiecie na 23lutego? Będzie i po 10 Celinko ;> i impreza, o:
http://www.darkplanet.pl/Rebelliion-Tour-2010-9602_event.html
na którą zresztą widzę że część Wrocławskiej ekypy się wybiera

To co myślicie?

Pomysł tym bardziej ciekawy, że 20 lutego jest FAP więc wspólnie zwiedziłoby się kilka imprez :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2010-01-23 19:21

W sumie to ja jestem za :D

Dodano: 2010-01-25 00:13

Ja rowniez.Na tym lutowym FAPie co by sie nie dzialo bede... :))

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Browro Festung Dodano: 2010-01-25 09:38

Na lutowej edycji FAP, zagra koncert zespół Gorthaur z Kłodzka. Tenże sam zespół grał jako support przed Closterkeller w Liverpoorze podczas Tomb Stone Party.

Browro Festung Dodano: 2010-01-25 10:35

KostucH napisał(a):
Na lutowej edycji FAP, zagra koncert zespół Gorthaur z Kłodzka. Tenże sam zespół grał jako support przed Closterkeller w Liverpoorze podczas Tomb Stone Party.

I teraz juz wiadomo czemu cena za wejscie podksoczyla z 4 na 8zeta Tak czy tak zamierzam sie pojawic bo brakuje mi imprez typu FAP

Dodano: 2010-01-25 11:08

Kto przygarnie mnięęęęęę? Na weekend i na dwa następne dni bo mi się nie opyla już do Posen wracać, no chyba że robota będzie ;> bo owszem, FAPa też chętnie uświadczę ponownie.

Może być w ratach dwa dni u kogoś i dwa u kogo innego (ale bezczelność tak się wpraszać xD)

Dodano: 2010-01-25 11:17

20sty mówicie.... hmmm to może i ja zajrzałabym... trzeba policzyć kasę i się zobaczy

Dodano: 2010-01-25 16:04

TatumiMorgan napisał(a):
Kto przygarnie mnięęęęęę? Na weekend i na dwa następne dni bo mi się nie opyla już do Posen wracać, no chyba że robota będzie ;> bo owszem, FAPa też chętnie uświadczę ponownie.

Może być w ratach dwa dni u kogoś i dwa u kogo innego (ale bezczelność tak się wpraszać xD)

Ja bym Ciebie standardowo bardzo chętnie przyjął ale podczas następnej edycji przybędzie ze mną jeszcze dwójka moich znajomych i możliwe, że po FAP'ie rozmyjemy się w zupełnie inną stronę niż mój dom.

Dodano: 2010-01-25 21:23

KostucH napisał(a):

Ja bym Ciebie standardowo bardzo chętnie przyjął ale podczas następnej edycji przybędzie ze mną jeszcze dwójka moich znajomych i możliwe, że po FAP'ie rozmyjemy się w zupełnie inną stronę niż mój dom.

Jeśli to nie problem dla Ciebie i znajomych to chętnie poszwędam się z Wami :)
Ale jeśli nie jesteś pewien ich reakcji to luz, szukam i ponapastuję innych ludzi ;>

Dodano: 2010-01-25 21:30

mara (Primogen)
mara

Ja Cie przyjmę. Jak mi nic nie wyskoczy i będę we Wrocławiu.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło