Dodano: 2010-01-18 20:25
dobra koniec offtopowania :D ja dupe zbieram ćwiczyć , i zastanowie się kiedy będe mogla sie pojawić u Was :D
Dodano: 2010-01-18 21:45
Dupę to Ty zbieraj, ale do Wro na Bro
Przygarnę Cię jak tylko będę mogła :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-01-18 21:49
| ladyinblack napisał(a): |
| Sumo, nie mogę - ja nawet z piwa zrezygnowałam :D
noo pisałeś, pisałeś ;d i dlatego się za Wami tęskni :D po**ebańce podłe ;d |
Co Ty pierdzielisz..ja tez staram sie jesc rozsadnie ale dlatowarzystwa BroWro trzeba wyjatek zrobic
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Dodano: 2010-01-18 21:58
Może nie pić ale niech flaszke przywiezie 
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2010-01-18 22:01
Heheh sumo tY jutro w domu jestes?wpadalbym oddac plyty
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:02
Do 17 30 jestem :) Potem idę na wódkę mecz i spaghtetti :)
Dodano: 2010-01-18 22:05 Zmieniono: 2010-01-18 22:05
Łoki doki to nawiedze Cie wczesniej,,a wódy w domu pewnie nie masz co?:/
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:11
Ano nie mam ;/ Ale browca można zrobić :)
Dodano: 2010-01-18 22:21
Mozna...jak sie ma kase..ja na chwileobecna mam 50groszy;/
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:25
A co z tą kasą ??
Dodano: 2010-01-18 22:26
CZekam,ponoc ma byc do konca miesiaca;/
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:29
Przyjdz tak abysmy mogli tam pojechac.
Dodano: 2010-01-18 22:31
EEEE tam daj spokoj to nic nie da 
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:34
Przyjdz nie dyskutowac mi tu :) Mowie poważnie :)
Dodano: 2010-01-18 22:36
Wiem..ale ja rowniez,wpadne oddac plyty
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:38
O ktorej bedziesz tak mniej wiecej ?? :)
Dodano: 2010-01-18 22:45
Jak sie obudze i wyelinuje pierdolnik na glowie..pewnie kolo 12-13 :)
BroWro Dodano: 2010-01-18 22:48
Ok. Ide film ogladac :)
Dodano: 2010-01-18 22:49
łoki..ja ogladam"bowling for columbine"
BroWro Festung Dodano: 2010-01-19 01:15
Hey! Możecie łaskawie z tego wątku nie robić gadu gadu? Ktoś chce dołączyć, włazi, patrzy a tu rozmówki o dupie marynie. Dajcie sobie siana z takimi off-topami co? Ja wiem, że macie poczucie bycia ekipą ale pomyślcie też o tych co chcieli by dołączyć. BroWro miało służyć do umawiania spotkań. Na razie nie mam czasu robić porządków bo jest sesja. I nie obrażajcie się na mnie za tego posta bo jak przejrzycie te 113 stron to sami się ze mną zgodzicie. Za jakiś czas trochę tu pozamiatam.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
BroWro Dodano: 2010-01-19 11:03
Ok ok. Może i lekko przesadzamy ale... coś w tym jest.
Mianowice wspomniałeś o nowych ludkach - słusznie bo na tym miało to polegać i polega.
Zachodzi przypuszczenie, że gdyby byśmy nie pisali temat zniknął by w czeluściach DP a co za tym idzie osoby (ewentualnie) zainteresowane w ogóle zainteresowania by okazać nie mogły. Jak temat widnieje na głównej jest prze to o wiele większa szansa do zainteresowania nim innych.
Dodano: 2010-01-19 13:22
Kostuchu nasz drogi, nie bulwersuj się tak
Ja się z Sumo zgadzam :D
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-01-19 16:04
I ja rowniez :)
BroWro Festung Dodano: 2010-01-19 16:30
Sumo. Jak ktoś będzie chciał odszukać coś związanego z Wrocławiem to wejdzie do działu Wrocław na forum i się gdzieś zaanonsuje. Nie widzę potrzeby afiszowania się bo jakoś nie wiadomo jakich żniw to i tak nie daje. Ok, warto pisać w tym temacie ale nie o pierdołach o, których można pogadać drogą gadu gadu Szanowni. Pochwalcie się na jakim koncercie ostatnio byliście, co przeczytaliście, jaki film obejrzeliście, co nowego z muzyki poznaliście żeby ten kto zajrzy nie pomyślał, że jesteśmy jakimś kółkiem adoracyjnym tylko konkretna ekipą z, którą można KONKRETNIE zaszaleć i konkretnie pogadać :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2010-01-19 16:38
O ile mi wiadomo od rozmowy o filamch itd..sa odpowiednie tematy :)