Dodano: 2009-05-03 11:24
hmmm...przytulne podwórko...brzmi całkiem ciekawie :lol: 
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2009-05-03 12:51
Szkoda, że we Wrocku nie ma takiej drugiej twierdzy jak w Kłodzku, tam to było gdzie chlać, hehe :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-05-03 16:08
O, widzę że ktoś tu Kłodzko zna
no fakt, że nie ma drugiego takiego miejsca jak twierdza, gdzie można było bezkarnie pić napoje wysoko procentowe :lol: 
Dodano: 2009-05-03 16:21
| KostucH napisał(a): |
| Ostatnio leząc przez miasto za piwem, trafiłem na ciekawe podwórko na włodkowica no i przejście do mleczarni. W późniejszych porach jest tam całkiem przytulnie :lol: :twisted: |
To chyba wiem, o które podwórko Ci chodzi. Ale że chcesz tam pić? Jka na moje, za dużo ludzi tam łazi i wku***a.
No szkoda, że nie ma takiej twierdzy albo fortów takich, jak w Nysie :roll: Ale zawsze można zorganizować ekspedycję odkrywczo - badawczą 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-05-03 17:28
| ravenheart99 napisał(a): |
O, widzę że ktoś tu Kłodzko zna no fakt, że nie ma drugiego takiego miejsca jak twierdza, gdzie można było bezkarnie pić napoje wysoko procentowe :lol: ![]() |
W Kłodzku chodziłem do ogólniaka przez 3 lata. Do Alternatywnej przy ulicy Łużyckiej jeśli dobrze jeszcze pamiętam :roll: Na twierdzy jest masa kapitalnych miejscówek ale czasem dość do nich albo wrócić z nich było wielkim wyzwaniem :lol:
Wtedy przez rok był jeszcze otwarty klub "Pod Aniołem" gdzie się cała czarna masa zbierała. Po likwidacji wszyscy olali nowo powstałego Sławnika i przenieśli się do AK, Karczmy i 21 :)
Teraz pewnie dostanę u Ciebie 5 z historii
| Mara napisał(a): |
| To chyba wiem, o które podwórko Ci chodzi. Ale że chcesz tam pić? Jka na moje, za dużo ludzi tam łazi i wku***a. No szkoda, że nie ma takiej twierdzy albo fortów takich, jak w Nysie :roll Ale zawsze można zorganizować ekspedycję odkrywczo - badawczą :cool: |
No to fakt, trochę tam osób krąży w szczególności teraz gdy jest cieplej :evil: Na Nyskiej Twierdzy jeszcze nie byłem choć wiem, że co roku organizowany jest tam metal festiwal każdego sierpnia. Kiedyś wypadałoby zobaczyć co wy tam palicie Stopczyk :lol: :twisted:
Dodano: 2009-05-03 17:59
Będzie 5
za czasów kiedy do "chrobrego" chodziłam to jedynymi miejscami gdzie można było się spotkać to twierdza, Karczma i AK, ale w "Pod Aniołem" nigdy nie byłam :lol:
Dodano: 2009-05-03 18:17
Hmmm, bardzo możliwe, że wtedy mógł być już nieczynny :roll: Przyznam, że nie pamiętam, który z klubów najbardziej lubiłem. Wiadome, że wcześniej liczył się tylko Anioł ale potem już mi się odechciało gdziekolwiek chodzić.
Dodano: 2009-05-03 18:36
Hie, hie, to ja w Kłodzku rzadziej bywałam, a Pod Aniołem zdarzało nie się zjawić
A na Metalowej też nigdy nie byłam. A może ma kto grilla na piątkowe picie? 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-05-03 19:12
Weź TY się nawet nie przyznawaj, że nie byłaś na Metalowej Twierdzy bo wstyd :wink: A tego grilla to pod płotem jak Kult będzie grać? Czy gdzie? Dwójka moich znajomych wybiera się na Kult, i jedno z nich jest z DP to by może do nas dołączyli :)
Dodano: 2009-05-03 19:57
Niech dołączają, możem ich też spić :twisted: A z grillem chyba nikt nas stamtąd nie pogoni. Z resztą, niech kto tylko spróbuje nam podskoczyć :twisted:
Dodano: 2009-05-03 20:06
| mara napisał(a): |
| Z resztą, niech kto tylko spróbuje nam podskoczyć :twisted: |
Racja, w końcu mamy Sumo w drużynie :lol: :D
Dodano: 2009-05-03 21:19
Taa :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2009-05-04 08:34
Heh, coś mi się zdaje że moi znajomi też na Kulcie będą :lol:
Dodano: 2009-05-04 13:24
Hehe a ja dopiero teraz wyczailam wiad.o spotkaniu w mojej skrzynce dobrze ze mi szanowny pan Kostuch przypomnial..ja bym sie tez chetnie wybrala bo mimo iz konto mam od 3lat wogole go nie uzywalam,ale wlasnie zaczelam.Tyle ze Wy sie tu juz w wiekszosci znacie a ja...ehh :roll:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-05-04 13:32
Ja bym chciała powiedzieć, że też tu nikogo nie znam i się bezczelnie wprosiłam :lol:
Dodano: 2009-05-04 13:43
Sie ludzie przejmujecie
Ten wątek jest właśnie po to by zgromadzić ekipe, poznać się i razem zabalować :) Ja też tu kilku osób nie znam :) Jak najbardziej należy się do tego wątku wpraszać :)
Dodano: 2009-05-04 13:44
heheh to bedziemy obie wproszone choc jak cos zwale na Kostucha,że sie wygadal..a to przejscie o ktorym wspominal to JA mu pokazalam a on sie chwali hyhyh,nie zbyt dobry pomysl-bliskosc policji
Ja proponuje wyspe opatowicka
Kawalek drogi ale nad woda fajnie posiedziec mozna,i laczka jest :)
A tak na marginesie czy to mozliwe zebym pana Summo widziala na przystanku FAT?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-05-04 14:52
Ja tam osbiście poznałam pana KostucHa. Wsio. Więc już jesteśmy trzy wproszone 8) A co do miejsca, to chyba najlepiej będzie się dogadać dopiero pod fontanną.
Dodano: 2009-05-04 20:11
No to tylko trzeba dograc termin i miejsce...byle nie Kult
Dodano: 2009-05-04 20:12
| bastet666 napisał(a): |
| ...byle nie Kult |
Dodano: 2009-05-04 20:31
No co??Nie lubie i tyle..a juz napewno niewydam ani grosza na taki koncert,zreszta reszta zespolow tam obecnych to tez nie moj klimat :)
Dodano: 2009-05-04 20:41
Popieram bastet666... tak samo nie lubie Kultu i nawet nie mam zamiaru go sluchac
i kolejny doskonaly pomysl odnosnie miejsca - jak dla mnie rewelka:)
A co do Klodzka to bylam tam na majowce
Dodano: 2009-05-04 20:58
Nom wyspa opatowicka jest daleko ale wg mnie jest warta uwagi,w zyciu policji itptam nie widzialam a bywalam tam czesto ze wzgledu sesji foto.
Dodano: 2009-05-04 21:03
Ja tez mam kawalek drogi do wyspy ale warto:) czyli jestesmy juz dwie
kto jest za tym pomyslem?
Dodano: 2009-05-04 21:05
Nie znam miejsca ale też nie ukrywam, że bardziej do mnie przemawia niż płot w okolicy koncertu Kultu. Czym tam się dojeżdża?