Dodano: 2010-11-03 12:20 Zmieniono: 2010-11-03 12:21
Wrocław mnie specjalnie nie zachwycił, miasto jak każde inne, dużo samochodów , tramwaje, mnóstwo ludzi. Może dlatego , że lubię małe miejscowości, wszędzie blisko , nie trzeba wsiadać w autobusy aby dotrzeć do klubu itd. Jednak bardzo miło spędzałam tam czas. Było zwariowanie i romantycznie
Zwiedziłam z.o.o., uśmiałam się z niektórych zwierząt, szczególnie z małpek, stare miasto, rynek, piwkowanie na wyspie słodowej ,spacer po parku z ogrodem japońskim itd . Pamiętam ,że spodobała mi się Pergola , akurat byłam na pokazie, gdzie wykorzystano efekty świetlne i dźwiękowe . Zwróciłam uwagę też na kłódki znajdujące się na moście, ciekawy zwyczaj hehe. Kiedyś może jeszcze przyjadę do Wrocławia.Tym razem chciałabym pojechać do Krakowa albo Wiednia ! ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-11-17 20:20
| KostucH napisał(a): |
|
Mówisz o sobie? :D |
Ja raczej nie jestem gotką.
| Nuta napisał(a): |
| Nawiązując nieco do tematu-czy w Poznaniu są ładni faceci? :D |
Na maxmodels sporo kudłatych fotografów z Poznania, większość z nich całkiem przyjemna dla oczu. :D
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2011-01-31 20:04
| Mandraghora napisał(a): |
| [quote:bb27a257c5="KostucH"]
Mówisz o sobie? :D |
Ja raczej nie jestem gotką.
| Nuta napisał(a): |
| Nawiązując nieco do tematu-czy w Poznaniu są ładni faceci? :D |
Na maxmodels sporo kudłatych fotografów z Poznania, większość z nich całkiem przyjemna dla oczu. :D[/quote:bb27a257c5]
Faceci w Poznaniu są bardzo fajni. :) Co do Wrocławia, przez kilka lat tam jeździłam na odczulanie i bardzo mi to pomogło. I podoba mi się Park Szczytnicki. A z klubów to tylko Wagon znam, byłam tam na Sylwestra 2009/2010, świetna impreza.
Dodano: 2011-01-31 21:53
To Cię zasmucę. Wagon zamknęli. I dobrze, już nigdy tam nie zagram xD
Nie ma rzeczy niemozliwych
Dodano: 2011-02-01 15:53
Z jakością sklepów- gorzej...
Nie ma rzeczy niemozliwych
Dodano: 2011-02-01 15:59
| Rubezahl napisał(a): |
| To Cię zasmucę. Wagon zamknęli. I dobrze, już nigdy tam nie zagram xD |
Eeee? Co?! Kiedy? Jak...?! To gdzie teraz będą FAP-y?
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2011-02-02 19:47
W wrocławskich podziemiach 
...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...
Dodano: 2011-02-03 11:40
| Agness napisał(a): |
W wrocławskich podziemiach ![]() |
Ewentualnie dalej na świebodzkim tyle, że z tyłu na torach :D
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2011-02-03 11:52
Czy możesz rozwinąć ten temat albo chociaż napisać do mnie o tym więcej na privie? to gdzie w końcu będą FAPy?! no to jestem w niezłym szoku...
Dodano: 2011-02-03 16:11
W Wagonie nie piłam..piłam za Wagonem.
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-02-08 22:08
| Vika napisał(a): |
| [quote:9f516ad3b8="Rubezahl"]To Cię zasmucę. Wagon zamknęli. I dobrze, już nigdy tam nie zagram xD |
Czy możesz rozwinąć ten temat albo chociaż napisać do mnie o tym więcej na privie? to gdzie w końcu będą FAPy?! no to jestem w niezłym szoku...[/quote:9f516ad3b8]
A mnie właśnie ktoś przed chwilą poinformował, że jednak nie zamknęli, to jak to w końcu jest?
Dodano: 2011-02-08 23:08
| Vika napisał(a): |
| A mnie właśnie ktoś przed chwilą poinformował, że jednak nie zamknęli, to jak to w końcu jest? |
Był chwilowo zamknięty z powodu awarii instalacji elektrycznej. Po dokonaniu stosownego remontu klub wraca do życia. Zresztą są nawet plakaty lutowej edycji FAP więc tym bardziej musi być czynne.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2011-02-08 23:12
Królu złoty, to najlepsza wiadomość, jaką dziś usłyszałam.
Dodano: 2011-02-09 00:30
Ale Fap z 12 lutego przesunięty jest na 19-stego i to nie będzie tam na dole w lokalu tylko u góry w tych wagonach.
Dodano: 2011-02-09 14:27
| Mandraghora napisał(a): |
| Królu złoty, to najlepsza wiadomość, jaką dziś usłyszałam. |
Dla mnie też dzięki za Info KostuCH:)
Dodano: 2011-02-09 16:15
| Agness napisał(a): |
W wrocławskich podziemiach ![]() |
A mnie te podziemia bardzo zainteresowały ... Którędy się tam wchodzi ?
Dodano: 2011-02-13 00:00
Samemu trzeba odnaleźć wejście...
Dodano: 2011-06-09 10:20
Może troche późno, ale jeżeli chodzi o Wagon to po krótkiej zimowej przerwie klub działa normalnie, sa imprezy, koncerty full wypasik jak wcześniej.
Strach pomyśleć co bedzie jak Wagon zamkną kiedyś, oby nigdy.
FallenAngelsParty.wordpress.com
Dodano: 2011-06-20 03:06