Co by warto było zobaczyć we Wrocałwiu, a co trzeba?. Strona: 2

Dodano: 2008-11-04 19:35

mara napisał(a):
[quote:3e72f8fd38="Erzsebeth"] e tam fortyfikacje :wink: mara, wpadaj, pokażemy Ci anioła śmierci :D

Nie chce wpadac. Jeszcze nie teraz...
A do Wroca chyba nie musze, bo właśnie tu siedze :) A anioła nie widziałam :wink:[/quote:3e72f8fd38]

:oops:
hehe, no jak go można nie chcieć oglądać :?:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2008-11-04 19:38

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Erzsebeth napisał(a):
hehe, no jak go można nie chcieć oglądać :?:

Alez ja nie powiedzialam, ze nie chce :idea: Bardzo chce. Ale nie wiedzialam wczesniej o nim :wink:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2008-11-12 16:11

A to może jakiś Darkplanetowski zjazd sobie urządzimy w Poznaniu xD weźmie się z 2 6-paczki, 2x1l czystej, troszkę żarcia, atrybuty typu olejek do masażu i niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba! xD

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Dodano: 2008-11-12 16:17

Olejek? A kto kogo ma masować ? :) I dlaczego w Poznaniu w temacie o Wrocławiu?

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2008-11-12 17:23

mara (Primogen)
mara

No właśnie. Temat o Wrocu. Więc skąd tu ten Poznań?

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2008-11-13 19:29

Ups... :roll: miałem na myśli Wrocław xD :D pomyłka ...:D:D:D nie wiem skąd się ten Poznań wziął

Dodano: 2008-11-14 16:30

To kiedy i gdzie byś ten zjazd proponował?

Dodano: 2008-11-14 22:39

heh xD to była raczej sfera marzeń...:D powiedzmy w lecie xD

Dodano: 2008-11-14 22:48

mara (Primogen)
mara

Zawsze z jadłem i olejkami do masażu można się ulokować w jakimś lokalu :D

Dodano: 2008-11-15 14:25

a śpiwór też bym musiał wziąć czy ktoś by użyczył? bo z Zabrza do Wrocka-ok ale później wracać tego samego dnia...:D

Dodano: 2008-11-18 00:28

mara (Primogen)
mara

miejsce na spanie by sie znalazlo, tak mysle

Dodano: 2008-11-18 10:03

Diarmad napisał(a):
a śpiwór też bym musiał wziąć czy ktoś by użyczył? bo z Zabrza do Wrocka-ok ale później wracać tego samego dnia...:D

Tego samego dnia nie ma problemu tam jechać i wracać. Sporo pociągów jest z Wrocka do Zabrza. O różnorodnej godzinie. No i czas nie długi - bo jedzie sie tam 2H30m. Ja powiem tak - Wrocław to piękne miasto.

Ale nikt nie wspomniał "SPIŻA" Byłem tam ostatnio z zajebistą ekipą. Piwo przepyszne, 13-14%, o różnorodnym rodzaju - mocne, jasne, pszeniczne, miodne, ciemne, karmelowe i do tego dostawało się chlebek ze smalcem. Kapitalna atmosfera, a piwo - miodzio. Ino 8 zł za kufelek, ale warto :] Co prawda okropnie dużo ludzi, trza mieć sporo szczęścia aby znaleźć wolne miejsce, ale to jest właśnie plus tegoż lokalu - oddaje niezwykły klimat, bo takich piwiarń(na wysokim poziomie) w Polsce nie dużo - m.in Miłków, Tychy, Katowice.

Dodano: 2008-11-18 12:18

Allanon23 napisał(a):

Ale nikt nie wspomniał "SPIŻA" Byłem tam ostatnio z zajebistą ekipą. Piwo przepyszne, 13-14%, o różnorodnym rodzaju - mocne, jasne, pszeniczne, miodne, ciemne, karmelowe i do tego dostawało się chlebek ze smalcem. Kapitalna atmosfera, a piwo - miodzio. Ino 8 zł za kufelek, ale warto :] Co prawda okropnie dużo ludzi, trza mieć sporo szczęścia aby znaleźć wolne miejsce, ale to jest właśnie plus tegoż lokalu - oddaje niezwykły klimat, bo takich piwiarń(na wysokim poziomie) w Polsce nie dużo - m.in Miłków, Tychy, Katowice.

Chyba, że się poprawili. Jak byłem tam latem, to się tego nie dało wypić. Miałem uczucie jakby podali mi syrop na kaszel :)

Dodano: 2008-11-18 12:20

Allanon23 napisał(a):

Chyba ostatnio się poprawili. Jak byłem tam latem, to się tego nie dało pić. Miałem uczucie jakby podali mi syrop na kaszel :)

Dodano: 2008-11-18 12:45

dawno nie byłam, a przechodzę koło niego codziennie :wink: Jakoś zwykle łażę do Czeskiego, bo choć średnio z muzyką, to grzane wino mają najlepsze :)
ach, zakąski Spiżowe... trzeba odświeżyć znajomości z lokalem :)

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2009-01-24 16:00

A to moje foty z wycieczki na cmentarz żydowski we wrocku :)

http://picasaweb.google.pl/gibal82/CmentarzZydowskiWroclaw#

NOWY ADRES SKLEPU http://sklepgothic.pl

Dodano: 2009-01-25 00:21

o kurczątko!!!! to ja juz drugi rok wr Wrosku mieszkam i w niektórych miejscach które opisaliscie jeszcze nie bylam niech mi sie tylko sesja skonczy to sobie bede musiala mala wycieczke zrobic ktos chetny???? :lol:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-01-25 09:24

we Wrocku znaczy się :lol:

Dodano: 2009-02-26 17:05

Jeśli szykuje się jakieś DP'owe spotkanie we Wrocku to można się dopisać? Mogę też śmiało przenocować kogoś bo mam drugie wolne łóżko albo nawet dwie osoby ale wtedy ktoś będzie musiał się podzielić swoim wyrkiem :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-02-26 17:11

Chyba temat spotkania raczej umarł. Niech ktoś zarzuci jakiś termin i miejsce i poczekajmy na odzew :)

Dodano: 2009-02-26 21:15

Wybiera się ktoś z Wrocławskich DP'owiczów na koncert Closterkeller albo na FAP w sobote :?: Wtedy można by się spotkać :)

Dodano: 2009-02-26 21:47

A może ktoś się na Punky Reagge Live wybiera w piątek 6 marca??? :)

Dodano: 2009-02-27 10:54

Na Closterkeller będzie chyba sporo osób.

Dodano: 2009-02-27 14:28

Może by się ugadać jakoś gdzie byśmy się spotkali tam na miejscu? Ciebie to ja na Closterze w WZ podczas Abracadabra widziałem z dziewczyną więc twarz już kojarzę :) Ino reszty kompletnie nie znajo, a jest troche osób z DP we wRocku :roll:

Dodano: 2009-02-27 14:32

Z tego co pamiętam, to jesteś widoczny z daleka, więc możesz służyć za punkt orientacyjny :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło