Dodano: 2008-11-01 20:39
| managarm napisał(a): |
| Boze, albo Bazyl nie jest klubem na koncerty. Naglosnienei na Red Emprez bylo tragiczne:/ |
Brawo! Bazyl nie jest Opera Narodowa. Trzebaby bylo przebudowac klub od podstaw zeby akustyka byla w porzadku.
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-11-01 20:43
Wiec skad zdania ze koncert byl swietny? Przy takim naglosnieniu?
http://last.fm/user/managarm666
Dodano: 2008-11-01 21:03
a ja nie mówiłam o koncercie, lecz o klimacie, towarzystwie :D
hm...mam trochę fotek, ale to raczej ludzie z mojej ekipy....
Dodano: 2008-11-01 21:04
Wlasnie. Opinie jakie do tej pory wyrazili uzytkownicy dotyczyly imprezy a nie samego koncertu. Zatem gdzie wyczytales te ochy i achy o koncercie?
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-11-01 21:35
Jesli okreslali tak impreze majac na mysli wystepy DJow, klimat etc to ok, zwracam honor i chyba rzeczywiscie i misunderstood.
Tak wiec wracam do swojego narzekania na koncert. Chlopacy sie starali z calych sil, nowe kawalki bardzo ciekawe - ale jak juz wspomnialem, naglosnienie bylo tragediczne, wiec kto nie byl, niech nie zaluje ze przegapil. O.
PS: rzeczywiscie, na last.fm komus sie taka opinia wymsknela
Dodano: 2008-11-01 21:48
nei wymsknela - mnie sie podobalo, nie zwracam uwagi na naglosnienie Bazyla, bo inaczej przestałabym tam chodzic. zreszta, red emprez gralo wczoraj juz drugi raz w Bazylu, wczesniej grali w styczniu trzy lata temu niemal przed Minerve i w porownaniu do tamtego wystepu moim zdaniem bylo lepiej, ja się dobrze bawilam :)
i nie powiem żeby mi słoń na ucho nastąpil 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-11-01 22:24
chyba zalezy kto czego oczekuje , mega naglosnienia itd to raczej pomylil imprezy , klimatu i dobrej zabawy to trafil w dobre miejsce.
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-11-01 23:02
Jesli chodzi o sama impreze to nic nie mowie. Klimat byl swietny, organizacja tez. Chetnie poszedlbym jeszcze raz.
Dodano: 2008-11-01 23:26
|
Tak wiec wracam do swojego narzekania na koncert. Chlopacy sie starali z calych sil, nowe kawalki bardzo ciekawe - ale jak juz wspomnialem, naglosnienie bylo tragediczne, wiec kto nie byl, niech nie zaluje ze przegapil. O. |
Oj, nie... naglosnienie jak na Bazyla naprawde bylo dobre. Ale taki maly myk, wystarczylo stanac mniej wiecej od polowy sali w tyl, zeby slyszec bardzo selektywnie. Z przodu byla sciana dzwieku, ale tez bylo dobrze. Zreszta, duzo osob z przodu stalo, gibalo sie do rytmu i nikt nie narzekal, a wrecz przeciwnie
Dodano: 2008-11-02 08:19
| Jesli chodzi o sama impreze to nic nie mowie. Klimat byl swietny, organizacja tez. Chetnie poszedlbym jeszcze raz. |
Dziekujemy :) Wlozylismy w to duzo pracy, czasu i sily. Nastepna impreza bedzie jeszcze lepsza. Obiecujemy :)
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-11-02 09:09
ompreza byla ok ale mam tez pewne zastrzezenia nagłosnienie w bazylu to jest inna bajka ale mogliscie cos zrobui z tymi sprzezrzeniami czasami było ciut za g łosno wiec człowiek siedzacy obok musiał krzyczeć by go usłyszeli ale bylo ok pozdrawiam
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Dodano: 2008-11-02 10:13
| Kalosz napisał(a): |
| ompreza byla ok ale mam tez pewne zastrzezenia nagłosnienie w bazylu to jest inna bajka ale mogliscie cos zrobui z tymi sprzezrzeniami |
No niestety, wlasnie taka jest natura sprzezen ze pojawiaja sie nagle, sa niespodziewane, nieplanowane, nikt ich nie lubi i nikt ich nie chce
Moge od siebie powiedziec, ze jedno ze zwarc bylo kompletnie nie wiadomo skad (wczesniej podczas prób wszystko bylo podlaczone tak samo i nic nie sprzegalo) wymienialismy i gniazdo i kabel ale wciaz cos sprzegalo. Do teraz nie wiem co to bylo - widocznie sprzet elektryczny tez ma swoje kaprysy
Dodano: 2008-11-02 14:06
Rewelacyjnie ze czesc osob postanowila przywdziac jakies przebrania :) To w polaczeniu z wystrojem bazyla chyba oddalo klimat tego swieta duchow
Z tego miejsca chcialbym podziekowac wszystkim osobom zaangazowanym w organizacje tego przedsiewziecia. Kawal dobrej roboty. Obiecuje rowniez, ze na tym nie poprzestaniemy 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-11-02 14:23
dla mnie bardzo udana impreza :) Zresztą dość historyczna. Poza incydentem już spoza Bazyla będę wspominać ją równie dobrze jak zeszłoroczną.
Red Emprez słuchałam w większości siedząc z tyłu dokładnie na środku i nie narzekam na jakość 
seulement noire! C'est une couleur de la mort.
Dodano: 2008-11-02 14:24
Darujcie sobie temat nagłośnienia.. choć z drugiej strony nie wszyscy wiedzą czym jest bazyl i kto był po raz pierwszy faktycznie mógł się rozczarować. Jak na te warunki i tak brzmienie było dobre, reszta to wina miejsca. Zwykle grają tam zespoły które i tak brzmią jak odkurzacz
Atmosfera była świetna i to jest najważniejsze.
O muzyce się nie wypowiadam, gdyż jak pisałem wcześniej to nie do końca moje klimaty. Ale i tak tańczyło się fajnie
"Niestety" spotkałem zbyt dużą własną ekipę, przez co nie udało mi się zintegrować z forumową. Więc z niecierpliwością czekam na następne party 
Dodano: 2008-11-02 15:12
| 40i4 napisał(a): |
|
O muzyce się nie wypowiadam, gdyż jak pisałem wcześniej to nie do końca moje klimaty. Ale i tak tańczyło się fajnie
|
Tak trzymać :D
Z mojej strony muszę napisać, że mimo iż dużą część imprezy przesiedziałam na bramce, która ledwo momentami nie popękała w szwach od napływu gości i był to dzień hipermęczący, bawiłam się wyśmienicie - z pewnością dzięki przybyłym, dawno nie widzianym dobrym duszkom.
Dodano: 2008-11-02 15:31
Gości naprawdę było dużo :D Sama się zdziwiłam ^^
I myślę, że temat nagłośnienia powinien zostać zamknięty, bo jak w Bazylu to wygląda to większość wie i patrząc na niektóre inne imprezy, ta wyszła naprawde super
Co z tymi zdjęciami...
Dodano: 2008-11-02 15:38
Ja tylko dodam, ze przybylo ok 200 osob 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-11-02 17:26
| adry91 napisał(a): |
|
I myślę, że temat nagłośnienia powinien zostać zamknięty, bo jak w Bazylu to wygląda to większość wie i patrząc na niektóre inne imprezy, ta wyszła naprawde super ![]() |
Właśnie! Jako konstruktor mogę powiedzieć tyle, że są u Bazyla rzeczy nie do ominięcia: np. podciągi wystające spod sufitu, które skutcznie rozbijają dźwięk. Tego nie da się zmienić. Moim zdaniem i tak nagłośnieniowo było ekstra jak na tę salę.
Co do samego klimatu - chyba nie było osoby, która by się ze mną nie zgodziła - B O M B A!!
Było to widać i po frekfencji na parkiecie i po ilości roześmianych paszczątek w całym klubie!
Dodano: 2008-11-02 18:14
| Mandy napisał(a): |
|
Właśnie! Jako konstruktor mogę powiedzieć tyle, że są u Bazyla rzeczy nie do ominięcia: np. podciągi wystające spod sufitu, które skutcznie rozbijają dźwięk. Tego nie da się zmienić. Moim zdaniem i tak nagłośnieniowo było ekstra jak na tę salę. Co do samego klimatu - chyba nie było osoby, która by się ze mną nie zgodziła - B O M B A!! Było to widać i po frekfencji na parkiecie i po ilości roześmianych paszczątek w całym klubie![/color][/b] |
Klub U Bazyla to jest,o ile sie nie myle, dawny magazyn, czyli wnetrze ktore nie bylo budowane z mysla o naglosnieniu.
I juz ludzie nie przesadzajcie, dotad wam nie przeszkadzalo
. To nie byl przeciez koncert symfoniczny :)
Szczegolne podziekowania naleza sie dla zenskiego personelu, ktory wlozyl duzo pracy i srodkow w udekorowanie sali (tak tak, wiekszosc ozdob byla robiona recznie
), jak i dla osob na bramce i w ogole wspomagajacych impreze.
P.S Dzwiek byl ustawiony przez profesjonaliste - a teraz sobie wyobrazcie, jak by bylo bez jego pomocy?
Dodano: 2008-11-02 18:24
No to ja dodam jeszcze, ze Poznański Syndykat Electro "Industria ex Machina" będzie również odpowiedzialny za organizację imprezy sylwestrowej w klubie u Bazyla! :) Szczegoly niebawem 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-11-02 18:26
Helloł:D Dopiero dzisiaj dałam rade się dostać do komputerka, kac i odsypianie imprezy przed 2 dni chyba mówią same za siebie o imprezce która była M E G A B O M B O W A!!!
Wystrój klubu był REWELACYJNY - wielki szacuken dla dziewcząt, które zamieniły Bazyla na 1 noc w prawdziwą jaskinię horroru :D hehe
Frekwencja dopisała znakomicie, nie spodziewałam się, że pieczątka (ultrafioletowa :D) będzie się nam paliła w rękach:D
A nagłośnienie... Cóż... Uważam, ze świetne:D (biorąc pod uwagę wszelkie uwagi
)
Zdjęcia (przynajmniej moje) będą jutro - wczorajszy dzień spędziłam jak już wspomniałam na odsypianiu kaca i wizycie u rodziny:) Także proszę o cierpliwość
Bad Girls Have More Fun ]:->
Dodano: 2008-11-02 19:37
| Angelwing napisał(a): |
|
Frekwencja dopisała znakomicie, nie spodziewałam się, że pieczątka (ultrafioletowa :D) będzie się nam paliła w rękach:D |
No wlasnie, tutaj mala uwaga: wybralismy tusz ultrafioletowy, poniewaz nie brudzi tak ordynarnie jak zwykly a takze dlatego, ze kupilismy tusz ktory (przynajmniej tak twierdzi sprzedawca) jest obojetny dla skory, tutaj uklon w strone alergikow itp osob.
Dodano: 2008-11-02 19:51