HELLoween 2008. Strona: 4

Dodano: 2008-11-01 20:39

managarm napisał(a):
Boze, albo Bazyl nie jest klubem na koncerty. Naglosnienei na Red Emprez bylo tragiczne:/

Brawo! Bazyl nie jest Opera Narodowa. Trzebaby bylo przebudowac klub od podstaw zeby akustyka byla w porzadku.

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-11-01 20:43

Wiec skad zdania ze koncert byl swietny? Przy takim naglosnieniu?

http://last.fm/user/managarm666

Dodano: 2008-11-01 21:03

a ja nie mówiłam o koncercie, lecz o klimacie, towarzystwie :D

hm...mam trochę fotek, ale to raczej ludzie z mojej ekipy....

Dodano: 2008-11-01 21:04

Wlasnie. Opinie jakie do tej pory wyrazili uzytkownicy dotyczyly imprezy a nie samego koncertu. Zatem gdzie wyczytales te ochy i achy o koncercie?

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-11-01 21:35

Jesli okreslali tak impreze majac na mysli wystepy DJow, klimat etc to ok, zwracam honor i chyba rzeczywiscie i misunderstood.

Tak wiec wracam do swojego narzekania na koncert. Chlopacy sie starali z calych sil, nowe kawalki bardzo ciekawe - ale jak juz wspomnialem, naglosnienie bylo tragediczne, wiec kto nie byl, niech nie zaluje ze przegapil. O.

PS: rzeczywiscie, na last.fm komus sie taka opinia wymsknela

Dodano: 2008-11-01 21:48

nei wymsknela - mnie sie podobalo, nie zwracam uwagi na naglosnienie Bazyla, bo inaczej przestałabym tam chodzic. zreszta, red emprez gralo wczoraj juz drugi raz w Bazylu, wczesniej grali w styczniu trzy lata temu niemal przed Minerve i w porownaniu do tamtego wystepu moim zdaniem bylo lepiej, ja się dobrze bawilam :)

i nie powiem żeby mi słoń na ucho nastąpil

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-11-01 22:24

chyba zalezy kto czego oczekuje , mega naglosnienia itd to raczej pomylil imprezy , klimatu i dobrej zabawy to trafil w dobre miejsce.

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-11-01 23:02

Jesli chodzi o sama impreze to nic nie mowie. Klimat byl swietny, organizacja tez. Chetnie poszedlbym jeszcze raz.

Dodano: 2008-11-01 23:26

managarm napisał(a):

Tak wiec wracam do swojego narzekania na koncert. Chlopacy sie starali z calych sil, nowe kawalki bardzo ciekawe - ale jak juz wspomnialem, naglosnienie bylo tragediczne, wiec kto nie byl, niech nie zaluje ze przegapil. O.

Oj, nie... naglosnienie jak na Bazyla naprawde bylo dobre. Ale taki maly myk, wystarczylo stanac mniej wiecej od polowy sali w tyl, zeby slyszec bardzo selektywnie. Z przodu byla sciana dzwieku, ale tez bylo dobrze. Zreszta, duzo osob z przodu stalo, gibalo sie do rytmu i nikt nie narzekal, a wrecz przeciwnie

Dodano: 2008-11-02 08:19

managarm napisał(a):
Jesli chodzi o sama impreze to nic nie mowie. Klimat byl swietny, organizacja tez. Chetnie poszedlbym jeszcze raz.

Dziekujemy :) Wlozylismy w to duzo pracy, czasu i sily. Nastepna impreza bedzie jeszcze lepsza. Obiecujemy :)

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-11-02 09:09

ompreza byla ok ale mam tez pewne zastrzezenia nagłosnienie w bazylu to jest inna bajka ale mogliscie cos zrobui z tymi sprzezrzeniami czasami było ciut za g łosno wiec człowiek siedzacy obok musiał krzyczeć by go usłyszeli ale bylo ok pozdrawiam

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2008-11-02 10:13

Kalosz napisał(a):
ompreza byla ok ale mam tez pewne zastrzezenia nagłosnienie w bazylu to jest inna bajka ale mogliscie cos zrobui z tymi sprzezrzeniami

No niestety, wlasnie taka jest natura sprzezen ze pojawiaja sie nagle, sa niespodziewane, nieplanowane, nikt ich nie lubi i nikt ich nie chce

Moge od siebie powiedziec, ze jedno ze zwarc bylo kompletnie nie wiadomo skad (wczesniej podczas prób wszystko bylo podlaczone tak samo i nic nie sprzegalo) wymienialismy i gniazdo i kabel ale wciaz cos sprzegalo. Do teraz nie wiem co to bylo - widocznie sprzet elektryczny tez ma swoje kaprysy

Dodano: 2008-11-02 14:06

Rewelacyjnie ze czesc osob postanowila przywdziac jakies przebrania :) To w polaczeniu z wystrojem bazyla chyba oddalo klimat tego swieta duchow

Z tego miejsca chcialbym podziekowac wszystkim osobom zaangazowanym w organizacje tego przedsiewziecia. Kawal dobrej roboty. Obiecuje rowniez, ze na tym nie poprzestaniemy

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-11-02 14:23

dla mnie bardzo udana impreza :) Zresztą dość historyczna. Poza incydentem już spoza Bazyla będę wspominać ją równie dobrze jak zeszłoroczną.
Red Emprez słuchałam w większości siedząc z tyłu dokładnie na środku i nie narzekam na jakość

seulement noire! C'est une couleur de la mort.

Dodano: 2008-11-02 14:24

Darujcie sobie temat nagłośnienia.. choć z drugiej strony nie wszyscy wiedzą czym jest bazyl i kto był po raz pierwszy faktycznie mógł się rozczarować. Jak na te warunki i tak brzmienie było dobre, reszta to wina miejsca. Zwykle grają tam zespoły które i tak brzmią jak odkurzacz

Atmosfera była świetna i to jest najważniejsze.

O muzyce się nie wypowiadam, gdyż jak pisałem wcześniej to nie do końca moje klimaty. Ale i tak tańczyło się fajnie

"Niestety" spotkałem zbyt dużą własną ekipę, przez co nie udało mi się zintegrować z forumową. Więc z niecierpliwością czekam na następne party

Dodano: 2008-11-02 15:12

40i4 napisał(a):

O muzyce się nie wypowiadam, gdyż jak pisałem wcześniej to nie do końca moje klimaty. Ale i tak tańczyło się fajnie

Tak trzymać :D
Z mojej strony muszę napisać, że mimo iż dużą część imprezy przesiedziałam na bramce, która ledwo momentami nie popękała w szwach od napływu gości i był to dzień hipermęczący, bawiłam się wyśmienicie - z pewnością dzięki przybyłym, dawno nie widzianym dobrym duszkom.

Dodano: 2008-11-02 15:31

Gości naprawdę było dużo :D Sama się zdziwiłam ^^
I myślę, że temat nagłośnienia powinien zostać zamknięty, bo jak w Bazylu to wygląda to większość wie i patrząc na niektóre inne imprezy, ta wyszła naprawde super

Co z tymi zdjęciami...

Dodano: 2008-11-02 15:38

Ja tylko dodam, ze przybylo ok 200 osob

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-11-02 17:26

adry91 napisał(a):

I myślę, że temat nagłośnienia powinien zostać zamknięty, bo jak w Bazylu to wygląda to większość wie i patrząc na niektóre inne imprezy, ta wyszła naprawde super

Właśnie! Jako konstruktor mogę powiedzieć tyle, że są u Bazyla rzeczy nie do ominięcia: np. podciągi wystające spod sufitu, które skutcznie rozbijają dźwięk. Tego nie da się zmienić. Moim zdaniem i tak nagłośnieniowo było ekstra jak na tę salę.
Co do samego klimatu - chyba nie było osoby, która by się ze mną nie zgodziła - B O M B A!!
Było to widać i po frekfencji na parkiecie i po ilości roześmianych paszczątek w całym klubie!

Dodano: 2008-11-02 18:14

Mandy napisał(a):

Właśnie! Jako konstruktor mogę powiedzieć tyle, że są u Bazyla rzeczy nie do ominięcia: np. podciągi wystające spod sufitu, które skutcznie rozbijają dźwięk. Tego nie da się zmienić. Moim zdaniem i tak nagłośnieniowo było ekstra jak na tę salę.
Co do samego klimatu - chyba nie było osoby, która by się ze mną nie zgodziła - B O M B A!!
Było to widać i po frekfencji na parkiecie i po ilości roześmianych paszczątek w całym klubie![/color][/b]

Klub U Bazyla to jest,o ile sie nie myle, dawny magazyn, czyli wnetrze ktore nie bylo budowane z mysla o naglosnieniu.
I juz ludzie nie przesadzajcie, dotad wam nie przeszkadzalo . To nie byl przeciez koncert symfoniczny :)

Szczegolne podziekowania naleza sie dla zenskiego personelu, ktory wlozyl duzo pracy i srodkow w udekorowanie sali (tak tak, wiekszosc ozdob byla robiona recznie ), jak i dla osob na bramce i w ogole wspomagajacych impreze.

P.S Dzwiek byl ustawiony przez profesjonaliste - a teraz sobie wyobrazcie, jak by bylo bez jego pomocy?

Dodano: 2008-11-02 18:24

No to ja dodam jeszcze, ze Poznański Syndykat Electro "Industria ex Machina" będzie również odpowiedzialny za organizację imprezy sylwestrowej w klubie u Bazyla! :) Szczegoly niebawem

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-11-02 18:26

Helloł:D Dopiero dzisiaj dałam rade się dostać do komputerka, kac i odsypianie imprezy przed 2 dni chyba mówią same za siebie o imprezce która była M E G A B O M B O W A!!!

Wystrój klubu był REWELACYJNY - wielki szacuken dla dziewcząt, które zamieniły Bazyla na 1 noc w prawdziwą jaskinię horroru :D hehe

Frekwencja dopisała znakomicie, nie spodziewałam się, że pieczątka (ultrafioletowa :D) będzie się nam paliła w rękach:D

A nagłośnienie... Cóż... Uważam, ze świetne:D (biorąc pod uwagę wszelkie uwagi )

Zdjęcia (przynajmniej moje) będą jutro - wczorajszy dzień spędziłam jak już wspomniałam na odsypianiu kaca i wizycie u rodziny:) Także proszę o cierpliwość

Bad Girls Have More Fun ]:->

Dodano: 2008-11-02 19:37

Angelwing napisał(a):

Frekwencja dopisała znakomicie, nie spodziewałam się, że pieczątka (ultrafioletowa :D) będzie się nam paliła w rękach:D

No wlasnie, tutaj mala uwaga: wybralismy tusz ultrafioletowy, poniewaz nie brudzi tak ordynarnie jak zwykly a takze dlatego, ze kupilismy tusz ktory (przynajmniej tak twierdzi sprzedawca) jest obojetny dla skory, tutaj uklon w strone alergikow itp osob.

Dodano: 2008-11-02 19:43

A poza tym jest taki electro, no nie?

Dodano: 2008-11-02 19:51

CHMK napisał(a):
A poza tym jest taki electro, no nie?

JEST MEGA-ELECTRO

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło