Castle Party 2009. Strona: 4

Dodano: 2008-10-24 20:08

Nie ma to jak FRONT242!!!!! TO bedzie wydarzenie mistrzowie EBM w koncu w Polsce!!!!!! 8) 8) 8) 8)

Dodano: 2008-10-24 21:02

Poltergeist napisał(a):
Nie ma to jak FRONT242!!!!! TO bedzie wydarzenie mistrzowie EBM w koncu w Polsce!!!!!! 8) 8) 8) 8)

Liczę, że będzie przynajmniej tak dobre jak występ na Mera Lunie 2008! To był dla mnie najlepszy koncert ostatniej edycji ML, dlatego także w przypadku CP2009 liczę na show!!!

Ps. Gdyby do tego składu dołączyło jeszcze Nitzer Ebb, byłabym wniebowzięta

"All influence is immoral"

CP Dodano: 2008-10-24 21:29

Bedzie napewno dobrze !!!!!!!! FRont242 poprostu wstyd nie znac !!!! pozdrawiam!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Dodano: 2008-10-25 20:13

Mandy napisał(a):
Zawsze mozesz zostac w domu 8)

Ale w domu samej jest za nudno Bez przesady złotko

Dodano: 2008-10-29 14:29

VNV Nation moze bedzie ktos wie

Dodano: 2008-10-29 15:10

gerogoth napisał(a):
VNV Nation moze bedzie ktos wie

było w 2006 roku [świetny koncert!], ale nie zapowaida się, żeby w 2009 było powtórnie...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-11-08 15:04

pytanie dla mnie najważniejsze: ile stoją bilety??

Dodano: 2008-11-08 15:15

Hipotermia napisał(a):
pytanie dla mnie najważniejsze: ile stoją bilety??

bilet jednodniowy - 105zł (przedsprzedaż; w dniu festiwalu - 115zł)
karnet (piątek + sobota + niedziela) - 165zł (przedsprzedaż; w dniu festiwalu - 175zł)

skopiowane ze strony CP więc pewne.

Baw się życiem, póki ono nie zacznie bawić się Tobą.

Dodano: 2008-11-08 17:10

hm... no to poczekam, ąż będzie wiadomo, kto jeszcze wystąpi, za duża kasa by w ciemno wydać

Dodano: 2008-11-08 17:14

troche to nie fair ze strony organizatorow z tą przedsprzedażą - o ile pamietam, zawsze kupowalam karnet w 1 dzien festiwalu, ewentualnie dzien wczesniej, cena byla taka sama. w sumie nie muszą sie martwic o frekwencje, bo ta na pewno dopisze, wiec nie rozumiem takiej roznicy w cenie.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-11-09 20:52

Aphra_Sayuri napisał(a):
[quote:e8cebf9c11="Poltergeist"]Nie ma to jak FRONT242!!!!! TO bedzie wydarzenie mistrzowie EBM w koncu w Polsce!!!!!! 8) 8) 8) 8)

Liczę, że będzie przynajmniej tak dobre jak występ na Mera Lunie 2008! To był dla mnie najlepszy koncert ostatniej edycji ML, dlatego także w przypadku CP2009 liczę na show!!!

Ps. Gdyby do tego składu dołączyło jeszcze Nitzer Ebb, byłabym wniebowzięta[/quote:e8cebf9c11]

Nie Ty jedna byłabyś wniebowzięta:)

Nie lękajcie się - jako motto pontyfikatu Jana Pawła II

Dodano: 2008-11-13 19:05

minawi napisał(a):
troche to nie fair ze strony organizatorow z tą przedsprzedażą - o ile pamietam, zawsze kupowalam karnet w 1 dzien festiwalu, ewentualnie dzien wczesniej, cena byla taka sama. w sumie nie muszą sie martwic o frekwencje, bo ta na pewno dopisze, wiec nie rozumiem takiej roznicy w cenie.

roznica nie jest az tak znaczaca...przynajmniej mi sie tak wydaje...
ale te 10 zl wiecej na tyle czlowiekow to juz wiecej kasy dla festiwalu...

a ja sie ciesze z zespolu Indukti...troche progresu nigdy nie zaszkodzi:)

niewiedza jest blogoslawienstwem....

Dodano: 2008-11-13 19:32

No !!! na 80% jestem prawie pewien że w przyszłym roku pojadę w końcu po raz pierwszy na Castle Party :D :D :D :D i w tym momencie cena karnetu na trzy dni mnie nie interesuje :wink: ,dam każdą kasę aby choć raz tam być :wink: a ewentualnie w następnych latach mam nadzieję też tam bywać mogę brać pod uwagę ceny karnetów ,ale to potem będę się tym martwić :wink: na razie interesuje mnie przyszłoroczna impreza Castle Party :) warto w końcu poznać co niektórych osobiście z DP na Castle Party w końcu :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-12-28 15:51

Jadę jak na razie głównie, dla Artrosis, choć przyznam, że niektóre zespoły skutecznie mnie hamują, ale w końcu nie tylko dla zespołów tam się jedzie :twisted:

Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

Dodano: 2008-12-28 17:18

Jenyyyy, jak ja bym chciała na Castle Party pojechać, no ale niestety, póki jestem niepełnoletnia nawet nie mam co o tym marzyć

Dodano: 2008-12-28 18:55

polecam rozwazenie wyjazdu na amphi festival ( dla tych bardziej elektronicznych ) - sklad w tym roku ( w sensie 2009) rozklada na lopatki.

Dodano: 2008-12-30 15:58

skład na najbliszy cp jest rewelacyjny :D nie moge sie juz doczekać

www.myspace.com/muzycznawyprawadolorien http://www.myspace.com/elficzka Zapraszam na magiczną audycję w tą środę od 22:00 do 00:?? słuchaj http://www.asradio.pl/ lub bezpośrednio tu http://www.asradio.pl/AudioSupport_live.m3u

Dodano: 2009-01-08 12:40

Ja już sobie urlop w pracy zarezerwowałam :twisted:

no one is gonna catch you when you fall

Dodano: 2009-02-10 02:47

No Dreadfule znowu:D

haha, nie powtarzac kapel? Diary bedzie juz, ktory raz? Ile raz bylo Artrosis? Closterkller? Powtorki byly i beda, a wiekszosc ludzi i tak nie jedzie dla kapel tylko dla klimatu. Sklad w tym roku i tak jest ciekawy: jest cos dla gothow(DS), cos dla fanow elektroniki (F242,DoD), cos dla fanow latiej strawnej muyki(Crematory), wieco frekwencje nie ma sie co martwic.

A Przerazajace Cienie i mnie skusza na powrot na CP po latach:D

Obojetna mi byla mych ofiar udreka

Dodano: 2009-02-10 06:34

Front sunie waflem, będzie okazja do wcześniejszego przejścia do klubów 8) w sumie to dobrze, że zawsze komuś coś nie będzie odpowiadać bo by nie było czasu nawet na żarełko czy tam pójście do klopika :idea: :wink:

Dodano: 2009-02-10 08:30

sathriel napisał(a):
... jest cos dla gothow(DS), cos dla fanow elektroniki (F242,DoD), cos dla fanow latiej strawnej muyki(Crematory), wieco frekwencje nie ma sie co martwic.

Hahaha czyli prawdziwi goci to tylko Ci słuchjący gothic rocka, a cała reszta to fani albo elektroniki ( DoD) albo muzyki "łatwiej strawnej" i oni już ghothami nie sa

Rzadko tu bywam, ale panny modelki zapraszam na: www.dryp.maxmodels.pl

Dodano: 2009-02-10 10:56

Paskievicz napisał(a):
Front sunie waflem, będzie okazja do wcześniejszego przejścia do klubów 8) w sumie to dobrze, że zawsze komuś coś nie będzie odpowiadać bo by nie było czasu nawet na żarełko czy tam pójście do klopika :idea: :wink:

za takie teksty powinno sie ucinac palce :lol:

Dodano: 2009-02-10 14:05

Prosze o spokoj i czy te kapele to juz wszystko czy cos jescze bedzie nowego ktos moze wie :lol:

Dodano: 2009-02-10 15:32

gerogoth napisał(a):
Prosze o spokoj i czy te kapele to juz wszystko czy cos jescze bedzie nowego ktos moze wie :lol:

Zeszłoroczny skład na CP mi się podobał, a ten nie bardzo więc raczej na pewno się nie pojawię :roll:

carpe diem

Dodano: 2009-02-10 16:01

black_heart napisał(a):
[quote:c17742883c="gerogoth"]Prosze o spokoj i czy te kapele to juz wszystko czy cos jescze bedzie nowego ktos moze wie :lol:

Zeszłoroczny skład na CP mi się podobał, a ten nie bardzo więc raczej na pewno się nie pojawię :roll:[/quote:c17742883c]

E tam. Dla mnie większość składu jest obojętna, nieliczne mnie interesują, ale
sathrie napisał(a):

wiekszosc ludzi i tak nie jedzie dla kapel tylko dla klimatu

I ja również.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło