Magia. Strona: 3

Dodano: 2007-01-23 01:07

A propo tej magicznej (nie)wiedzy to mialam i na uwadze rowniez autorke tegoz artykulu, zwlaszcza ze po "krytyce" popierala sie "książkami" No i po co ten caly artykul (?) Ehh...

Dodano: 2007-01-23 01:18

Chyba wpadliśmy w martwy ciąg. Z jednaj strony na forum można pisać, co się uważa za właściwe we własnym przekonaniu, potem jest się z tego powodu krytykowanym za nadmierne streszczenie tematu, którego wcale nie należy poruszać, następnie rozgrzeszanym, bo to przecież to jest wolne forum, aby na końcu zostać wyśmianym. Kirke, czy mam rozumieć, że nie jesteś pewna swoich przekonań i nie możesz zająć jakiegoś stanowiska? Albo traktujemy ten temat jako fajną opowiastkę na temat czarodziejów i mioteł, albo narzekamy na autora za zbytnie streszczenie tematu i mało profesjonalne podejście -ale wtedy nie powinniśmy mówić, że „na niektóre tematy po prostu nie powinno sie rozmawiać i ich poruszać... „. Jak słusznie zauważył Frozen14:

Frozen14 napisał(a):

Więc ta dyskusja nie jest małym podręcznikiem magi w pigółce :wink:

Dodano: 2007-01-23 01:23

Jestem pewna i trzymam sie jednej strony

Forum jest wolne, mozna pisac tu co sie chce to raz.
Dwa nie powinno sie rozmawiac na niektore tematy, a jesli juz ktos cos chce poruszyc to z glowa, a nie tak jak dokonala tego autorka artykulu (tresc i sposob pisania maja wiele do zyczenia- ale to moja OPINIA)
Trzy krytykowalam szydzenie, bo nie lubie czegos takiego, ale to rowniez moja OPINIA to wszystko :|
I co tu nie jasnego?

Dodano: 2007-01-23 10:52

Wiecie jak dla mnie ten felieton to stek ogulników mających ze sobą jedyną wspólną rzecz jaką jkest słowo "magia" :D Dlatego wnosząc po drabinie sądze ze powinniśmy zachowac obecny stan rozmowy na temat magi czyli czyli "o wszystkim i o niczym" pojedziemy jeszcze Haremu ze strzałką na czole i patykiem w dłoni, sex w stanie lewitacji itp.

Hmm ogłoszenie odnośnie czarnoksiężnika chyba przestało być aktualne

We must...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło