Castle Party 2006. Strona: 3

Dodano: 2006-04-23 23:38

Jeny, Draven, nie panikuj - toć z Poznania nie jest jeszce aż tak daleko - co ja mam powiedzieć dopiero jak ja tam cały boży dzień musze jechac :/ Jedzie się osobowym do Wrocka i stamtąd autobusem do Bolkowa. Chyba że masz furę

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Before before before Dodano: 2006-04-24 10:19

Zawsze mozemy spotkać sie po drodze w i zrobic before - before party a potem pojechac na zamek wesołym pociagiem. Możliwe, że też bedę jechał z daleka ale mozemy sie spotkć gdzieś w sercu kraju. Miejscowość jeszcze można dograć.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2006-04-24 13:07

Biedny pociąg.... ciekawa jestem czy coś z niego zostanie po takim Before Party Aczkolwiek bardzo dobry pomysł... ja jestem oczywiście jak najbardziej ZA

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-04-27 12:49

Cos czuje że po tym naszym before w pociągu będzie Bardzo...baardzo wesoło=] I zgadzam sie oczywiście z Angarią.... nie wiem czy ten pociąg wytrzyma taki natłok ludzi nie dokonca normalnych(pozytywnie oczywiście) =]

Dodano: 2006-05-13 15:20

Witam wszystkich!
Chcialem Was zapytac, jako doswiadczonych castle party'owcow :wink: jak wyglada w bolkowie kwestia noclegow? W koncu wiocha to jest malutka :/ Mozna znalesc tam jakas w miare normalna kwatere czy pozostaje tylko znienawidzony przeze mnie namiot?

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-05-15 07:15

Ja nie wiem niestety bo nigdy tam nie byłem...miałem zamiar w tym roku pojechać ale mała pieniężna katastrofa więc chyba nic z tego =/

Noclegi Dodano: 2006-05-15 09:47

Jezeli chodzi o kwatery to slyszalem ze problem z rezerwacja jest juz zima - wioska jest niewielka. Natomiast jak sie postarac zawsze sie cos znajdzie dal 2-3 osob. Mozemy sie rozejrzec i zajac - nastronie CP nie ma zdaje zadnych ulatwien dla przyjezdnych. Szkoda bo mogliby zajac sie posredniczeniem w kontaktach z tubylcami.
Namiot nie jest taki zly

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2006-05-15 17:16

Ja bym jeszcze namiot przezyl, ale moja druga polowa raczej nie... przeciez gdzies musi sie przebierac i robic misterne makijarze :wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-05-19 14:32

jak się nie chce przebierać w namiocie to łazieni są tam dostępne a makijaż przed namiotem się tak źle nie robi, co prawda trochę dłużej, ale zawsze możesz powiedzieć jej, że na świeżym powietrzu to dobre oświetlenie jest, lepsze niż w zamkniętym pomieszczeniu, a w końcu przy make-upie to ważne, heh

Kwatery... Dodano: 2006-05-19 15:37

Aniol (Bicz)
Aniol
Poznań * *Loża nr 1 ;)* *

Wynajecie pokoju w kwaterze prywatnej wcale nie jest tak trudna sztuka, nie demonizujcie :twisted:

Swego czasu dojechalismy na Castle w poznych godzinach popoludniowych w pierwszy dzien koncertow i (z niewielka pomoca losu) znalezlismy calkiem przyjemny domek z tarasem i widokiem na zamek po bardzo przystepnej cenie :)

"Bela Lugosi nie zyje, ja zreszta tez.."

...

Dodano: 2006-05-19 18:39

No właśnie, przed wczoraj dzwoniliśmy do Bolkowa i powiedziano nam, że mamy próbować na początku lipca, z pokojami nie ma problemów, a w zeszlym roku było jeszcze wiele niewykorzystanych ofert... wiec widać faktycznie nie ma tragedii.

Dodano: 2006-06-01 20:04

Ja jeżeli wogole pojade to tylko namiot wchodzi w gre.... jestem tylko ciekawy jakie są tam dokładnie ceny...

Dodano: 2006-06-01 20:08

Już to gdzieś na tym forum pisałem, jako dostojny Matuzalem powinieneś troszke dokładniej szukać...
No ale podam jeszcze raz link bezporedni z aktualnymi i dokładnymi cenami pola namiotowego i nie tylko w Bolkowie
http://www.castleparty.com/accomodation.php

Dodano: 2006-06-02 08:55

a ja już nie wiem...mam duży problem z tym zakwaterowaniem. mi się namiot nie widzi, ale kumpela,że do namiotu :? a przecież sama nie pójdę na pokoje :? jakoś ten namiot, to mi się nie widzi za bardzo, ale cóż...zobaczymy, jeszcze czas jest :D

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-06-04 23:30

Namioty są cool...

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-06-05 19:02

Ja nie wiem...co wy z tymi namiotami...toż to fajna sprawa...Pamiętam jak mnie rodzice do Jarocina zabierali to się zawsze w namiocie mieszkało...więc może mam do tego jakiś sentyment. A co do Bolkowa to istotnie w zeszłym roku dało się znaleźć jakąś kwaterę od ręki nawet...i ceny tez nie były jakieś zawrotne. Zresztą w poprzednich latach też nie było dramatu w temacie zakwaterowania...więc może jakoś to pójdzie również i w tym roku :)

Dodano: 2006-06-06 07:47

Ja namiotów niecierpię, to dla mnie absolutna ostateczność i odbiera conajmniej połowe przyjemności, z wyjazdu. Nie licząc oczywiście takich wypadów, do których namiot jest trwale wpisany, np. spływ kajakowy.

Dodano: 2006-06-06 09:14

Cóż mam ci powiedzieć Gwynebleid...jedni lubią inni nie...kwestia gustu.

Dodano: 2006-06-06 13:13

Dokładnie. Mam tylko nadzieję, że na tegorocznym CP będą wszystkie możliwości zakwaterowania dostępne i nikt nie będzie musiał z tego powodu cierpić

Dodano: 2006-06-06 16:26

Dobrze by było bo nosze się z zamiarem aby pierwszy raz wybrac na CP. Czy wiadomo już jakie kapelą tam bedą grać czy pozostaje to w scisłej tajemnicy?

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-06-06 17:38

Aniol (Bicz)
Aniol
Poznań * *Loża nr 1 ;)* *

Kostuszku- nie wierze...wybierasz sie na GOTYCKA impreze....?? :)

Szczegolowy plan Castle juz od dawna jest dostepny na oficjalnej stronie (ktora wszyscy znamy).... Dosc ciekawie zapowiada sie wystep LEAVES' EYES z Liv Kristin ex "T.. of T.." i oczywiscie gothoteka "Dancing Witches Party" w przeddzien wlasciwego festiwalu....Prawie jak sabat :twisted:

"Bela Lugosi nie zyje, ja zreszta tez.."

...

Dodano: 2006-06-06 17:46

Ja żałuje że wycofał się z CP Theodor Bastard...ciekawie brzmiąca kapela chyba z Ukrainy...zafacynowała mnie swoim "orientalnym brzmieniem"

Dodano: 2006-06-06 22:54

Ta impreza w przeddzień to ma być w czwartejk czy w piątek? Bo na jakiejś stronce się spotkałem, że before party ma być już w czwartek, w co za bardzo nie chce mi się wierzyć... ale raczej bym się nie pogniewał :-)

Dodano: 2006-06-06 23:02

Łe...to ja wysiadam jak już nie wierzą :twisted: Co prawda taki ze mnie got jak z koziej dupy trąba, znam moze 3-4 gotyckie kapele ale jakas taka ciekawość. Co prawda mam tego świadomość, że tam będa sami ludzie pięknie przyodziani jak na klimat przystało ale mnie to nie obchodzi. Mnie ciągnie muzyka.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-06-07 06:12

Kostuch nie przejmuj się na pewno nie będzie samych ludzi w gotyckim przyodziewku nie wszyscy są tak twardzi, żeby w takich ciuchach wytrzymać w upale.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło