Dodano: 2006-04-09 20:32
Nawet i pieszo, ale przybędziemy i zawładniemy tym miejscem i tą muzyką :twisted:
Ja się - szczerze mówiąc - nakręciłam dość porządnie na tę imprezę - Pan Admin Najwyższy
tak ją zachwalał, że się prawie zakochałam (w opowieściach oczywiście).
Zdjecia i film też były super... i jakże tu teraz nie chcieć pojechać.
Swoją drogą podziwiam wszystkich tych ludzi w skórach i latexach - jakżesz to oni są w stanie wytrzymać w środku lata i dopisujacej pogodzie całe dnie na słońcu w takich strojach ??
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-04-09 20:40
Ludzka wytrzymałośc nie ma granic =) Ja polecam wpaśc na oficjalną strone CP ..tam jest taki clip "Fans"....obejrz go sobie a jestem pewien że jeszcze bardziej się zakochasz =]
Dodano: 2006-04-09 20:48
Podpisuje się rękami i nogami
| Draven napisał(a): |
| To dobrze że trzymasz =) Daleko żeczywiście jest ale jak razem się zbierzemy to nie będzie źle =] A administracja to jechac musi ..zresztą jestem pewien że pojedzie <cfaniak>...może zrobmy ze specialne koszulki Darkplanet...bedzie Special Forces =] |
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2006-04-09 20:51
To wyjazd z poznania
<cfaniak>;]....cuś czuje że ekipa bedzie spora ...
Dodano: 2006-04-09 21:00
Taaa... a ktoś już podejmuje pewne kroki, ale narazie ciii... :wink:
To co, przedział w pociągu rezerwować ??
Dodano: 2006-04-10 16:22
Hehehe 'biedne' zamczysko... jeszcze się zawali od nas, a imprezę zbojkotujemy 
Dodano: 2006-04-10 17:39
Na śmierć się chcesz zapić ?? :) Życie Ci nie miłe ?? :twisted:
Dodano: 2006-04-10 18:24
Ależ Angario...jakaż to by była śmierc!!!^-.-^ Pozatym to ja proponuje kupi mass Żubry...kto jest za????:D
Dodano: 2006-04-10 18:33
No cóż... ja zawsze marzyłam, żeby umrzeć z rozkoszy, a nie nadmiaru procentów
Poza tym musze wreszcie zobaczyć to CP 
Dodano: 2006-04-10 18:35
Rozkoszy...masz rację i to wielką...<marzyciel> :)
Dodano: 2006-04-10 18:37
Hehehe jaka zgodnosc
Zawsze można umrzeć tam na miejscu z rozkoszy - tzn. muzyki oczywiscie.. bowiem każdy inaczej ją (rozkosz) osiąga 
Dodano: 2006-04-10 18:46
Hmmmmm....na myśl nasówa mi się jedno pytanie ale to nie ten temat chyba=)
Dodano: 2006-04-10 19:11
czy ta rozmowa nie za daleko zaszłą??
co wy tu o jakichs rozkoszach! a jesli chodzi o wyjazd na CP to ja bede jechac pewnie sama - bo z prosto z Mazur
o ile babcia mnie znow poratuje kasą jak w zeszłym roku :D :twisted: Jeśli chodzi o mnie to wolalabym mieszkać w Bolkowie na kwaterach - w takie upały prysznic 3-razy dziennie i miękkie łóżeczko są wskazane hehe - no i zamrażalnik w lodówce do dyspozycji... Chyba już za stara jestem na te namioty.... A na pewno lipa z miodem znowu się pojawi 8) tak jak i Żubry :))
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-04-10 20:36
No eyy..to ona zaczeła
(Aczkolwiek nie przecze że nader ciekawy temat) Ja niewinny...;] A wracając do tematu to ja bede miał jakies 300zł. max..ale cos czuje że to niestarczy na całośc...no ale cush..może jakoś się jeszcze złoży..a jak ekipa DP się zbierze to..brrr..strach pomyślec
Koty będą latały =)
Dodano: 2006-04-11 11:07
Tej !!!
Tylko nie ONA !!! Hehehe... jasne, ale z Ciebie niewiniątko.
Ja mam tylko nadzieję, że uda mi się zakombinować i wziać wolne od radyja i jakiejś ewentualnej wakacyjnej pracy zeby pojechać. Ja na szczęście kasą się najmniej martwię (a najbardziej wolnym czasem), wszak pomyślałam o tym już dawno dawno i odłożyłam ciężko zarobione pienążki na tenże szczytny cel :)
Dodano: 2006-04-11 12:06
No dobra..przyznaje się!!xD I niewiniątkiem wcale nie jestem =)<szatański rechot>
Ja teraz bede każdy grosz odkładał na CP...mam nadzieje że do wakacji jakoś uda mi się tyle kasy odłożyc...bo na wsparcie starych ani babci liczyc nie moge(moher wkońcu) =/ No ale cush....nadzieja jest!! Wolnego czasu na szczęście bede miał sporo więc o to się nie martwie=]
Co do rozkoszy Angario to proponuje założyc osobną dyskusje
:twisted:
Dodano: 2006-04-11 16:22
Heheh.. tak Ci się ten teamt spodobał ?? :wink:
To odkładaj odkładaj pieniążki, bo Twój misterny plan i marzenia dot. CP sie czasem nie zrealizują... i co wtedy ?
Dodano: 2006-04-11 20:47
Brrr....nawet nie żartuj:] Ja jade na CP nawet gdybym musiał żebrac 
Dodano: 2006-04-11 20:57
To ja się z Tobą zabieram - tejemniczy wampirze !!
Tylko, żebyś się nie rozmyślił w osttaniej chwili, bo ja wagon rezerwuje, dziewicy i kota szukam już, co by dobrze uczcić imprezę 
Dodano: 2006-04-11 21:05
Nie mam zamiaru się rozmyślac =) A dziewicy i kota szukaj bo to bardzo ważne jest wkońcu..tylko potem będzie dylemat co z tą dziewica zrobi, więc radze już teraz zacząc się zastanawiac =]...Ja proponuje: upiec, ugotowac, pocwiartowac i dodac cebulki potem zjesc, rzucic wygłodniałym moherom na pożarcie albo <szatański rechot>....:> Możliwości jest naprawde wiele :]
Dodano: 2006-04-11 21:19
Najpierw tam pojedźmy, a potem się będziemy zastanawiać. Ja jeszcze czosnek do cebulki proponuję :)
Już się nie mogę doczekać !! hehehehehehehe
Dodano: 2006-04-11 21:22
No ja także się nie moge doczeka..a co do czosnku to racja, jak mogłem zapomnie..jak już to jeszcze bazylie proponuje!!:] (Jak luksus to luksus):]
Dodano: 2006-04-21 11:40
| regis napisał(a): |
| no prosze prosze a zdawala by sie taka cicha woda ... |
to było do mnie, Świntuszku ??
Ja cicha woda ?? No wiesz co...
Ja tylko na CP chcę pojechac i dobrze się bawić, a jak widzisz zbiera się całkiem niezła ekipa DP, a co za tym idzie, impreza bedzie nad wyraz udana