Dodano: 2008-07-13 13:48
Paranoja! :lol:
http://forum.klodzko.net.pl/viewtopic.php?t=756
W śmiesznym kraju przyszło nam żyć xP
Dodano: 2008-07-13 14:08
O rzesz kurwa mać!!!
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać... ale wiem jedno - Polska i to co się w niej dzieje, to przewyższa nawet humor Mela Brooksa....
Na prawdę, jestem zszokowany, zaskoczony, i w ogóle nie wiem jak to skomentować po ludzku...
czyli rozumiem, że koncerty w ogóle się nie odbyły :roll: ?
Przy okazji - wysokie ukłony u mieszkańców w Bolkowie..., od nich Polska społeczność(obojętnie jaka) powinna się uczyć tolerancji...
Dodano: 2008-07-13 14:29
jedno jest pewne - tej impry nigdy nie zapomnę 8) tyle ludzi zrobić w choojka to już paranoja, nie pozwolono nawet na afterparty (czy może before, bo w końcu koncertów nie było) bo podobno kierowniczka sali "nie mogła opanować sytuacji". widać hotel/knajpa Korona ma za dużo klientów ...
Dodano: 2008-07-13 15:39
| Paskievicz napisał(a): |
| jedno jest pewne - tej impry nigdy nie zapomnę 8) tyle ludzi zrobić w choojka to już paranoja, nie pozwolono nawet na afterparty (czy może before, bo w końcu koncertów nie było) bo podobno kierowniczka sali "nie mogła opanować sytuacji". widać hotel/knajpa Korona ma za dużo klientów ... |
Daj spokoj bylem tam i widzialem co sie dzialo...ta kierowniczka to tragedia....wyzywala i wyganiala ludzi
masakra afere riobilaa hahaha przegiecie... brak mi słów !!!
Natura Sanat
Dodano: 2008-07-13 16:19
a dlaczego tak naprawde koncert sie nie odbyl :evil:
Dodano: 2008-07-13 17:04
| gerogoth napisał(a): |
| a dlaczego tak naprawde koncert sie nie odbyl :evil: |
mocherowy spisek...ktos specjalnie rozwalil skrzynke z napieciem i przeciał tez kabel...
Natura Sanat
Dodano: 2008-07-13 17:13
Cieszmy sie teraz Bolkowem 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-07-13 17:58
Hahahaha nie udało im się zbojkowac Moonspella to całe siły przerzucili na Kłodzko
Ale współczuje ludziom, którzy jechali specjalnie na DoD do kłodzka :twisted:
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-07-13 18:56
Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/
Dobrze przynajmniej, że do Kłodzka nie miałam max daleko xP
Dodano: 2008-07-13 18:58
| would napisał(a): |
| Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/
Dobrze przynajmniej, że do Kłodzka nie miałam max daleko xP |
szczerze wspołczuje... doibrze ze nie było trzeba płacic za wstep...
Natura Sanat
Dodano: 2008-07-13 19:07
| Son_of_North napisał(a): |
| [quote:25b7372919="would"]Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/
szczerze wspołczuje... doibrze ze nie było trzeba płacic za wstep...[/quote:25b7372919]
To prawda, to jest pewne pocieszenie
Dodano: 2008-07-13 19:08
| would napisał(a): |
| [quote:bdb361d0cb="Son_of_North"][quote:bdb361d0cb="would"]Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/
szczerze wspołczuje... doibrze ze nie było trzeba płacic za wstep...[/quote:bdb361d0cb]
To prawda, to jest pewne pocieszenie
[/quote:bdb361d0cb]
małe ale jest...
Natura Sanat
Dodano: 2008-07-13 20:00
Nic mi nie mówcie :evil: Właśnie wróciłam do domu po kilku godzinach tłuczenia się w pociągu :? wrrrrrrr :evil:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2008-07-13 21:59
Buuuuuu nigdy więcej do Kłodzka!!!!!! jestem zmięczona, zła, zniesmaczon tą całą sytuacją i nadodatek jeszcze mam kaca.......
Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.
Dodano: 2008-07-13 22:28
| Freja napisał(a): |
| Buuuuuu nigdy więcej do Kłodzka!!!!!! jestem zmięczona, zła, zniesmaczon tą całą sytuacją i nadodatek jeszcze mam kaca....... |
no to ładnie dalas w palnik z tego co widze hehehe.... fakt trzeba bylo odreagowac...
Natura Sanat
Dodano: 2008-07-14 07:22
Jutro Uganda
Pozdrawiam wszystkich, ktorych poznałem jak ich tych kotorych jeszcze nie udało mi sie poznać.
Life is complex: it has both real and imaginary components