Diary of Dreams w Twierdzy.... Strona: 3

Dodano: 2008-07-13 13:48

Paranoja! :lol:

http://forum.klodzko.net.pl/viewtopic.php?t=756

W śmiesznym kraju przyszło nam żyć xP

Dodano: 2008-07-13 14:08

O rzesz kurwa mać!!!

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać... ale wiem jedno - Polska i to co się w niej dzieje, to przewyższa nawet humor Mela Brooksa....

Na prawdę, jestem zszokowany, zaskoczony, i w ogóle nie wiem jak to skomentować po ludzku...

czyli rozumiem, że koncerty w ogóle się nie odbyły :roll: ?

Przy okazji - wysokie ukłony u mieszkańców w Bolkowie..., od nich Polska społeczność(obojętnie jaka) powinna się uczyć tolerancji...

Dodano: 2008-07-13 14:29

jedno jest pewne - tej impry nigdy nie zapomnę 8) tyle ludzi zrobić w choojka to już paranoja, nie pozwolono nawet na afterparty (czy może before, bo w końcu koncertów nie było) bo podobno kierowniczka sali "nie mogła opanować sytuacji". widać hotel/knajpa Korona ma za dużo klientów ...

Dodano: 2008-07-13 15:39

Paskievicz napisał(a):
jedno jest pewne - tej impry nigdy nie zapomnę 8) tyle ludzi zrobić w choojka to już paranoja, nie pozwolono nawet na afterparty (czy może before, bo w końcu koncertów nie było) bo podobno kierowniczka sali "nie mogła opanować sytuacji". widać hotel/knajpa Korona ma za dużo klientów ...

Daj spokoj bylem tam i widzialem co sie dzialo...ta kierowniczka to tragedia....wyzywala i wyganiala ludzi
masakra afere riobilaa hahaha przegiecie... brak mi słów !!!

Natura Sanat

Dodano: 2008-07-13 16:19

a dlaczego tak naprawde koncert sie nie odbyl :evil:

Dodano: 2008-07-13 17:04

gerogoth napisał(a):
a dlaczego tak naprawde koncert sie nie odbyl :evil:

mocherowy spisek...ktos specjalnie rozwalil skrzynke z napieciem i przeciał tez kabel...

Natura Sanat

Dodano: 2008-07-13 17:13

Cieszmy sie teraz Bolkowem

"Tonight's the night..."

Dodano: 2008-07-13 17:58

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Hahahaha nie udało im się zbojkowac Moonspella to całe siły przerzucili na Kłodzko

Ale współczuje ludziom, którzy jechali specjalnie na DoD do kłodzka :twisted:

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-07-13 18:56

Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/
Dobrze przynajmniej, że do Kłodzka nie miałam max daleko xP

Dodano: 2008-07-13 18:58

would napisał(a):
Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/

szczerze wspołczuje... doibrze ze nie było trzeba płacic za wstep...

Natura Sanat

Dodano: 2008-07-13 19:07

Son_of_North napisał(a):
[quote:25b7372919="would"]Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/

szczerze wspołczuje... doibrze ze nie było trzeba płacic za wstep...[/quote:25b7372919]

To prawda, to jest pewne pocieszenie

Dodano: 2008-07-13 19:08

would napisał(a):
[quote:bdb361d0cb="Son_of_North"][quote:bdb361d0cb="would"]Muszę przyznać że jestem podwójnie wkurzona tym incydentem, bo niestety w tym roku nie mogę wybrać się do Bolkowa :/

szczerze wspołczuje... doibrze ze nie było trzeba płacic za wstep...[/quote:bdb361d0cb]

To prawda, to jest pewne pocieszenie [/quote:bdb361d0cb]

małe ale jest...

Natura Sanat

Dodano: 2008-07-13 20:00

Nic mi nie mówcie :evil: Właśnie wróciłam do domu po kilku godzinach tłuczenia się w pociągu :? wrrrrrrr :evil:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2008-07-13 21:59

Buuuuuu nigdy więcej do Kłodzka!!!!!! jestem zmięczona, zła, zniesmaczon tą całą sytuacją i nadodatek jeszcze mam kaca.......

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Dodano: 2008-07-13 22:28

Freja napisał(a):
Buuuuuu nigdy więcej do Kłodzka!!!!!! jestem zmięczona, zła, zniesmaczon tą całą sytuacją i nadodatek jeszcze mam kaca.......

no to ładnie dalas w palnik z tego co widze hehehe.... fakt trzeba bylo odreagowac...

Natura Sanat

Dodano: 2008-07-14 02:34

TERAZ POLSKA!

Pozdrawiam wszystkich wkurwionych.

Wkurwiony.

Dodano: 2008-07-14 07:22

Jutro Uganda Pozdrawiam wszystkich, ktorych poznałem jak ich tych kotorych jeszcze nie udało mi sie poznać.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło