Dodano: 2008-12-19 15:07
| SAMAEL66 napisał(a): |
| Gorm-Herk a kto mówi że jak uprawiasz to nie możesz też kibicować innym :)
właśnie o ten poziom chodzi możesz grać czerpać z tego przyjemność ale poziom z zawodowcami jest nie porównywalny! do tego dochodzi klimat np wspólnego kibicowania na stadionie (nie mylić z burdami na stadionie hehe) lub spędzeniu miłego czasy przy piwku ze znajomymi |
ano jak sie uprawia dany sport to jasne, ze sie kibicuje. wtedy chyba jest najlepiej ogladac bo wiesz, z czym musza sie zawodnicy uporac. racja.
ale wieksza czesc kibicow jednak siedzi na tylkach calymi dniami i ze sportem ma stycznosc tylko przed tv. i wydaje mi se, ze wlasnie to jest takie typowe kanapowe kibicowanie.
Dodano: 2008-12-19 15:58
| _ina_ napisał(a): |
| [quote:c0dd7453b2="Paskievicz"][quote:c0dd7453b2="efunia"]Szkoda, że kibicujemy tylko wtedy, jak Polacy wygrywają. Ale to już chyba inny temat. |
to oni kiedykolwiek wygrywają? :lol:[/quote:c0dd7453b2] a byliście kiedykolwiek na meczu siatkówki? wygrywają większość meczów, a miejsca na hali są wypełnione zawsze aż do ostatniego plastikowego krzesełka.[/quote:c0dd7453b2]
nie bywam ponieważ nasze polskie siatkarki są tak odpychające iż uniemożliwiają mi oglądanie meczu
najwyraźniej trybuny zapełniają wieliciele i wielbicielki pasztetów hehe
Dodano: 2008-12-19 16:36
ta? która jest pasztetem? tam się nie wygląda, tylko gra 8) a poza tym ośmielam się stwierdzić że mamy najładniejsze siatkarki na świecie [bo trochę ich widziałam], pomimo że dziewczynami nie przepadam :wink:
Dodano: 2008-12-19 16:38
to przejdź się na mecz siatkarzy
w tym przypadku chyba będzie ci obojętne czy są
odpychający czy nie
zaznaczam słowo chyba hehe
życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi
Dodano: 2008-12-19 19:28
| Gorm-Herk napisał(a): |
| [quote:3a45e022a3="SAMAEL66"]Gorm-Herk a kto mówi że jak uprawiasz to nie możesz też kibicować innym :)
właśnie o ten poziom chodzi możesz grać czerpać z tego przyjemność ale poziom z zawodowcami jest nie porównywalny! do tego dochodzi klimat np wspólnego kibicowania na stadionie (nie mylić z burdami na stadionie hehe) lub spędzeniu miłego czasy przy piwku ze znajomymi |
ano jak sie uprawia dany sport to jasne, ze sie kibicuje. wtedy chyba jest najlepiej ogladac bo wiesz, z czym musza sie zawodnicy uporac. racja.
ale wieksza czesc kibicow jednak siedzi na tylkach calymi dniami i ze sportem ma stycznosc tylko przed tv. i wydaje mi se, ze wlasnie to jest takie typowe kanapowe kibicowanie.[/quote:3a45e022a3]
Dokładnie :) Śmieszą mnie bardzo ludzie, którzy gopdzinami opowiadają jak to kochają sport, a potem okazuje się, że sprowadza się to oglądania transmisji z piwkiem w łapie :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2008-12-19 19:41
samo oglądanie/interesowanie się sportem tabelami, wynikami mnie nie śmieszy znam ludzi którzy na zakładach sportowych zarabiają a wiedzę maja duża na temat danej dziedziny
śmieszy mnie jedynie typ człowieka który ogląda np. Małysza i stwierdza że to patałach, a sam jak by miał tylko wejść na skocznie to by narobił w galoty hehe
życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi
Dodano: 2008-12-19 19:48
| CrommCruaich napisał(a): |
| Dokładnie :) Śmieszą mnie bardzo ludzie, którzy gopdzinami opowiadają jak to kochają sport, a potem okazuje się, że sprowadza się to oglądania transmisji z piwkiem w łapie :) |
Dodano: 2008-12-19 20:09
| samo oglądanie/interesowanie się sportem tabelami, wynikami mnie nie śmieszy znam ludzi którzy na zakładach sportowych zarabiają a wiedzę maja duża na temat danej dziedziny
śmieszy mnie jedynie typ człowieka który ogląda np. Małysza i stwierdza że to patałach, a sam jak by miał tylko wejść na skocznie to by narobił w galoty hehe |
Właśnie ten drugi typ ludzi miałem na myśli :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2008-12-20 10:27
| śmieszy mnie jedynie typ człowieka który ogląda np. Małysza i stwierdza że to patałach, a sam jak by miał tylko wejść na skocznie to by narobił w galoty hehe |
Dodano: 2008-12-20 13:57
a nie da sie od czasu do czasu, przez "pomylke" w takiego dziadka przywalic z pilki? trzeba walczyc
uuuogolnie to sa tez dyscypliny, ktorych sie nia da uprawiac. pozostaje ogladanie. na ten przyklad F1.
Dodano: 2008-12-20 16:29
| Gorm-Herk napisał(a): |
| a nie da sie od czasu do czasu, przez "pomylke" w takiego dziadka przywalic z pilki? |
Dodano: 2008-12-24 08:20
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:6c794b05d9="efunia"]Szkoda, że kibicujemy tylko wtedy, jak Polacy wygrywają. Ale to już chyba inny temat. |
to oni kiedykolwiek wygrywają? :lol:[/quote:6c794b05d9]
Przez eliminacje do Mistrzostw Europy przeszli w całkiem dobrym stylu...ale to, co pokazali na samych mistrzostwach to...no wiadomo.
Dodano: 2009-10-16 17:18
słyszałam,że teraz jest jakiś bojkot ws. PZPN (www.koniecpzpn.pl)więc chyba kibicom zostanie jedynie telewizorek :wink:
Dodano: 2009-10-16 17:26
Hoho to odkopali temat :D
Sic itur ad astra !
Dodano: 2009-10-16 17:56
Interesuje mnie jak się potoczy ta sprawa PZPN vs Kibice. Ja stawiam że Kibice wygrają!(nie ma to jak fanatyzm :) ) Już widze te puste trubyny na stadionie i reprezentacje grającą z przeciwnikami. :lol:
"Wojna o pokój , jest jak pieprzenie dla cnoty"