Dodano: 2009-07-02 10:47
Kurna 8O ufajtałem sobie truskawkami ,moją ulubioną koszulkę :cry: trzeba będzie teraz kupić sobie coś nowego :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-07-02 14:20
a nie prościej wyprać?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-07-02 14:24
Dodano: 2009-07-02 19:21
No ba Amerykę odkryli
no pewnie że wyprałem,ale plama i to dość widoczna pozostała 8) :?

Dodano: 2009-07-04 11:52
Ja ostatnio ciągle dostaje ciuchy więc nie musze kupować
Dobrze jest mieć koleżanki które nie lubią czerni XD.
Dodano: 2009-07-04 13:20 Zmieniono: 2009-07-07 11:49
WOW Envy 8O to ja chce ,do waszego grona 8) nanana...:D będę miał ciuszki za darmo :lol: jupiii xD

Dodano: 2009-07-06 20:40
gorset + spódniczka z restyle.pl, genialne. i dwa gorsety z second-handu za 18złych łącznie, made of win! (:
Dodano: 2009-07-22 09:41
czarne spódnico-spodenki w groszki :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-07-22 10:36
czarne i białe bokserki :lol: xD

Dodano: 2009-07-30 16:49
Kupowanie ciuchów to paskudne zajęcie. Zwłaszcza, że po przyniesieniu ich do domu i tak okazują się brzydkie.
Dodano: 2009-08-28 05:50
| Carmen napisał(a): |
| Kupowanie ciuchów to paskudne zajęcie. Zwłaszcza, że po przyniesieniu ich do domu i tak okazują się brzydkie. |
kobieta kobietą kupować musi :D ciuchy nie będą brzydkie jeśli kupisz to co potrzebujesz,w odpowiednim kolorze i przede wszystkim to co ci pasuje, trzeba trochę pochodzić ,jeśli to przypadkowy zakup byle kupić zawsze będzie ble
Dodano: 2009-08-28 07:39
No tak się składa, że ostatnio nabrałam nieco rozsądku w zakupach i parę ładnych ciuszków się nałapało :D . Wydaje mi się, że nareszcie znalazłam własny styl.
... no to teraz będzie wrzask i groza :wink:
Dodano: 2009-09-01 20:14
szara minióweczka z zamkiem przez środek i czarna, marszczona tuniczka.
Dodano: 2009-09-18 18:26
Czarny podkoszulek bez rękawów, szafirowe cieniowane buty na koturnie, ażurkowy ciemnobrązowy sweterek, czarna sztruksowa marynarka, czerwony i granatowy sweterek, czerwona bluzeczka z bufiastymi rękawkami. Uf, to by było na tyle :)
Dodano: 2009-09-18 19:04
Te grzyby sprzedałaś? :lol:
Dużo jak na jeden dzień ;D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-09-18 20:41
A skąd, grzyby zjadłam, choć jakąś wielbicielką ich - nie jestem. Nie lubię zakupów, więc wolałam to załatwić za jednym zamachem. I wcale nie wydałam tak dużo, zwłaszcza, że buty kupiłam tydzień wcześniej 
Dodano: 2009-09-20 07:26
no nie
buuu,też muszę sobie kupić jakiś ciuszek :) xD

Dodano: 2009-09-25 16:26
dzisiejsze nabytki: biała tunika w groszki z krótkim rękawem, jeansy, czerwona sztruksowa kurteczka, granatowy sweterek :). Już chyba prędko nie pójdę na zakupy, ostatnio przybyło mi sporo ciuchów w szafie :D
Dodano: 2009-09-28 19:24
jeansy. Tym razem wyjątkowe, bo jasne.
Dodano: 2009-10-03 08:37
nie cierpię tych produkowanych obecnie jeansów 8) wyglądają jak wyplute po 500 setnym praniu :lol: wolę klasyczny kolor jeansów

Dodano: 2009-10-03 17:55
| HardKill napisał(a): |
nie cierpię tych produkowanych obecnie jeansów 8) wyglądają jak wyplute po 500 setnym praniu :lol: wolę klasyczny kolor jeansów
![]() |
hehe jakbym czytała swój post :D
Dodano: 2009-12-13 23:06
A ja kupuję tę bluzę:
http://www.mojeciuchy.pl/dane/580503/Super_bluza.html
I zastanawiam się nad tą:
http://www.mojeciuchy.pl/dane/499365/romantic.html
Dodano: 2009-12-13 23:26
Szarą bym kupiła na pewno.
A czerwona - zapewne ciepła, ale wątpię, że bym wzięła.
Osobiście mam czerwoną z kapturem i biohazardem - najcielejsza bluza na świecie :D
A mi mamusia kupiła ostatnio zaje*iste czerwone getrochy z H&M w wielkiej promocji - 10zł :D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.