Dodano: 2008-12-10 10:25
| Narea napisał(a): |
| dzięki Miś :twisted: jak ams kogoś znajomego zawiadom, ale nie potwierdzam, by coś wypaliło na 10000000%.... |
OK :) A kiedy będą jakieś dokładniejsze wieści, w sensie do kiedy mogę pytać i zawiadamiać? :D
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-12-18 16:36
FRAK - mam FRAK :D
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Dodano: 2008-12-18 19:18
| Narea napisał(a): |
| szukam chętnych na ciuchy goth/electro/cyber z Holandii |
Dodano: 2008-12-22 19:56
:D :D :D
Dodano: 2008-12-24 11:28
| _ina_ napisał(a): |
| [quote:c903630bdb="Narea"]szukam chętnych na ciuchy goth/electro/cyber z Holandii |
Żresz Cycu, żresz 8) a raczej spozywasz napoje alkoholowe w nadmiernych ilościach
drogie moej kochania, prawdopodobnie huj bombki strzelił, hujinki nie będzie z ciuchami. tak więc jak sama wybiorę się do Holland to coś pewnie przywlekę, na razie nie mam większych możliwości ściągnięcia czegoś miłego dla oka na tą chwilę. ale.... będziemy w kontakcie :twisted:
Dodano: 2008-12-31 10:26
choć ciuch to może nie jest... http://allegro.pl/item503610325_gotycka_koronkowa_kolia_gothic_victorian_lolita.html
śliczności ^^
life * is a state * of mind
Dodano: 2009-01-12 17:47
heh, ja teraz składam na pióro :wink:
Dodano: 2009-01-31 21:19
Kupiłam czerwone pluszowe nauszniki i czerwone rękawiczki do czarnego płaszcza. Będzie mnie widać z daleka :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-02-24 18:39
2 pary jeansów. Jedna nudne, drugie przecierane musztardowo-moczowym kolorkiem, obcisłe biodrówki, w kilku miejscach postrzępione.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-02-25 11:29
A ja kupiłam sobie ładne zamszowe butki i własnoręcznie je oćwiekowałam 8) Mhrok + 10 :lol:
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2009-02-27 14:21
Kupiłam śliczną satynową krótką koszulkę nocną. Na szeleczkach z tyłu wiązana gorsetowo w kolorze ecru.
Oprócz tego spódniczkę w kratkę z dekoracyjnymi 2 zamkami z przodu firmy omen :)
Dodano: 2009-03-05 21:33
kupiłem sobie dzisiaj piwo i fajki
+666 do zajebistości :roll:
Co to kurwa za temat an chwalenie sie kto co sobie kupił
pierdol studia, zostań ninja
Dodano: 2009-03-05 22:36
Bo ogólnie ten temat nie pojawia się na stronie głównej.
Ale ostatnio dzieją się tu cuda, więc nawet sex na pierwszej stronie nie powinien dziwić :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-03-06 00:50
| Drzewo754 napisał(a): |
| kupiłem sobie dzisiaj piwo i fajki
+666 do zajebistości :roll: Co to kurwa za temat an chwalenie sie kto co sobie kupił |
Temat dla kobiet. Nawet tylko dla kobiet
Nie musisz go rozumieć
No chyba, że odkrywasz inną stronę swojej natury, albo o czymś nie wiemy
Dodano: 2009-03-06 01:01
| 40i4 napisał(a): |
No chyba, że odkrywasz inną stronę swojej natury, albo o czymś nie wiemy ![]() |
A co, faceci nie lubią kupić sobie czasem jakiegoś zajebistego ciucha? 8)
Dodano: 2009-03-06 14:26
Nie lubią
Jak facet to lubi, to jest to kobieca strona jego natury
Facet ma oglądać sport, pić piwo i pierdzieć w kanapę
A temat brzmi wyraźnie w rodzaju żeńskim
Choć ja się mojej kobiece strony nie wstydzę 
Dodano: 2009-03-06 16:06
A ja sobie kupiłam przez internet czarną gorsetową bluzeczkę. Trochę krótka, przez co jeszcze bardziej wyzywająca. chyb nawet trochę za bardzo. Jedno pociągniecie sznurowania i będzie ciekawie 
Dodano: 2009-03-06 20:31
| Wampgirl napisał(a): |
A ja sobie kupiłam przez internet czarną gorsetową bluzeczkę. Trochę krótka, przez co jeszcze bardziej wyzywająca. chyb nawet trochę za bardzo. Jedno pociągniecie sznurowania i będzie ciekawie ![]() |
Pozazdrościć^^
ja kupiłam sobie bluzeczkę w kolorze bardzo ciemnego grafitu, która przy rękawach (krótkich) i dekolcie ma falbanki ze szkockiej kraty. To była miłość od pierwszego wejrzenia :D
Dodano: 2009-03-12 14:13
A ja sobie nic nie kupuję, bo nic mi się nie podoba.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-03-23 19:15
Dziś mi przyszły pocztą 2 cudne bluzie : jedna intensywnie czerwona noszona w połowie ramion, druga czarna z siatkowymi rękawami 3/4 szeleczkami, choć też nosi się ją w połowie ramion. Takie łódeczki. Miodzio! :)
Dodano: 2009-03-24 00:50
Ja właśnie przepijam 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-03-24 23:57
| dzizusu napisał(a): |
| nie macie na co kasy wydawac? :D :wink: |
Mamy, ale chyba wreszcie do mnie dociera, że dziołcha musi się przyzwoicie opakować, żeby się "sprzedać"( żeby obcy ludzie, a zwłaszcza faceci zwrócili na nią uwagę).