Panzernacht. Strona: 1

Panzernacht Dodano: 2007-11-06 15:07

nareszcie! nie mogę się doczekać :D :D :D

Dodano: 2007-11-06 15:11

Dodano: 2007-11-07 22:18

Nieeee no KORN!!?? :D Nie dla muuuuzyki a dla ludzi...;D

PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D

Dodano: 2007-11-07 22:40

RAMMSTEIN :!: :!: :!:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dodano: 2007-11-08 09:08

Rammstein :!: :!: :!:

Dodano: 2007-11-08 10:35

BOOOOSKO, juz nie moge sie doczekac, mrrr...grrrr... :wink: :twisted:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Dodano: 2007-11-08 10:39

Na 99,6969696% będę. Choć kto to wi

I mam nadzieję, że tym razem poleci to NIN, bo ostatnio coś nie mogę się tego doczekać, albo tak wcześnie tudzież późno leci :roll: I budzić mnie jak będzie leciało :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-11-09 15:22

Patrze na plakat i przecieram oczy ze zdumienia: bezwzględny zakaz palenia w części tanecznej. Tego u Bazyla jeszcze nie było.
Kto wpadł na taki szatański pomysł?

forever alone immortal

Dodano: 2007-11-09 15:50

Mi sie ten pomysl absolutnie podoba :twisted:

Popieram go ot co ! :D

Dodano: 2007-11-09 16:15

Cytat:
bezwzględny zakaz palenia w części tanecznej

8O 8O 8O 8O 8O

niech mi ktoś co 5 minut o tym przypomina, jak się rozpędzę po kilku browarkach :twisted:

Dodano: 2007-11-09 16:21

SCHWEIGENDE napisał(a):
Cytat:
bezwzględny zakaz palenia w części tanecznej

8O 8O 8O 8O 8O

niech mi ktoś co 5 minut o tym przypomina, jak się rozpędzę po kilku browarkach :twisted:

Masz to jak w banku kochanie

Dodano: 2007-11-09 16:58

Osobiście jestem niepalący i ciekawi mnie ile osób się do zakazu zastosuje. W sobotę będę miał okazje przekonać się o tym sam.

forever alone immortal

Dodano: 2007-11-09 16:59

Ja też popieram 8) Powinien być do tego nakaz picia :lol:

Dodano: 2007-11-09 17:01

minawi napisał(a):
Powinien być do tego nakaz picia :lol:

Nie prowokuj organizatorów

forever alone immortal

Dodano: 2007-11-10 12:57

Dobrze widzicie, będzie dzisiaj zakaz palenia. Przyznaje się do wprowadzenia tego zakazu i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia (ja w ogóle nie mam sumienia) :twisted:
To co na zachodzie jest już standardem, u nas wywołuje kontrowersje. Niestety w tej części sali nie ma żadnego obiegu powietrza i wszyscy chyba wiedzą jak duszno bywa w trakcie imprezy, a dym od papierosów jeszcze bardziej pogarsza atmosferę i zdrowie. Wiem, że palaczom będzie trudno wytrzymać, ale wystarczy wyjść do baru i tam zapalić nie psując imprezy pozostałym gościom i organizatorom. Z góry dziękuję za zastosowanie się do zaleceń 8)

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Dodano: 2007-11-10 14:13

Czyli chodzi o całą salę, na której jest parkiet, nie tylko o parkiet, tak?
Ciężko będzie.. Przyzwyczajenia robią swoje ;]

Dodano: 2007-11-10 14:18

Super, może w końcu wrócę do domu i nie będę chciał ścinać tych zwykle śmierdzących fajami włosów ;D

SCHWEIGENDE:

A to bezpiecznie Tobie przypominać o zakazach jeśli będziesz po kilku browarkach? :D Bo ja tam mogę przypomnieć, ale od ostatniego weekendu mam żebra odbite (a może płuca) i nie chcę wyglądać gorzej

Fuck you dude!

Dodano: 2007-11-10 14:38

Ciekawy eksperyment - ciekawe jak to bedzie wygladac w praktyce

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-11-10 14:47

ja się zamierzam oczywiście zastosować, co więcej - uważam ten pomysł za bardzo dobry :!:

tylko jak napisał Chomiczek, kwestia przyzwyczajenia, szczególnie jak człowiek nieco wypije :lol:

Uze - jak Ty mnie znasz :twisted: w razie czego wal mnie w pysk :wink:

Dodano: 2007-11-10 14:54

Jak to będzie wyglądało w praktyce to zależy też od was. Można komuś zwrócić uwagę, a jeśli będą problemy to stoją na bramce odpowiednie służby które pomogą egzekwować moje widzimisie :twisted:
Zakaz dotyczy całej części za kotarą i nie widzę problemu żeby wyjść na moment i zapalić jednego papierosa przy barze, albo na zewnątrz.

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Dodano: 2007-11-10 15:03

WŁADCZY ORGANIZATOR napisał(a):
Jak to będzie wyglądało w praktyce to zależy też od was. Można komuś zwrócić uwagę, a jeśli będą problemy to stoją na bramce odpowiednie służby które pomogą egzekwować moje widzimisie

mrrrrr, przemoc :wink: :)

Dodano: 2007-11-10 20:20

Diesel napisał(a):
Zakaz dotyczy całej części za kotarą i nie widzę problemu żeby wyjść na moment i zapalić jednego papierosa przy barze, albo na zewnątrz.

Z całym szacunkiem, sam sobie wychodź na zewnątrz gdzie o tej porze roku już śnieg pada.
Dopóki zakaz palenia obowiązuje tylko na jednej sali jest to do stolerowania choć napewno efektem będzie zadymiona pierwsza sala zamiast drugiej...Niewielka różnica.
Tak czy innaczej świetnie, że wreszcie jest Panzernacht. Rammstein!!! :)

Dodano: 2007-11-11 06:30

Achtung! ja chcę więcej! :D

Impreza jak najbardziej udana, aż się boję iść spać, żeby mi się przypadkiem jakaś Helga szwargocząca po niemiecku nie przyśniła

No i nawet zakaz palenia sprawował się bez zarzutów :)

SCHWEIGENDE:

No i nie trzeba było walić w pysk Nawet nie widziałem Ciebie z papierosem :D

Fuck you dude!

Dodano: 2007-11-11 07:33

Co jak co, ale mi się jeszcze impreza nie skończyła :twisted:

Dodano: 2007-11-11 09:41

A ja chyba sie robie za stara na tego typu imprezy, bo co chodze na Panzernacht to muzycznie slysze to samo :| Znowuz Mansona bylo malo (jak dla mnie xD), Rammstaina duzo, ale za to znowu te same utwory co ostatnio, ostatnio xD Nie wspominajac tez o innych powtarzajacych sie utworach. A przeciez muzycznie sa i nowosci, no a jak nie- nowosci to i tak jest muzycznie w czym przebierac z zakresu chocby samego mansona czy rammstaina (sie uczepilam bo to podobno tematy przewodnie imprezy nin akurat interesuje mnie mniej )

Co bylo ciekawe to wlasnie ten zakaz palenia, to akurat byl pomysl swietny

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło