Dodano: 2007-11-10 10:02
nie była, ale za to przesłuchała kilka koncertówek, a uszka działają jak powinny. i na pełnometrażówkach też mu się zdarza. ale nie jest to jakiś znów wielki mankament.
life * is a state * of mind
Dodano: 2007-11-10 21:52
no cóż, ja jakoś się tego wtedy nie dosłuchałam :) aczkolwiek uszy i młodsze i sprawniejsze wtedy były z pewnością - tymniemniej - to co oni razem robią na scenie (tak tak wiem jak to zabrzmiało :) ) jest warte tego, żeby to zobaczyć :) a nawet jeśli były jakieś nie dociągnięcia... to ja nie zarejestrowałam :)
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2007-12-04 23:39
najświeższe nowości w składzie:
sieben (gb)
oraz
the moon and the nightspirit (hu)!!!!!
zobaczywszy to drugie o mało nie zeszłam na zawał :D *radośnie podskakuje w stanie totalnej euforii*
life * is a state * of mind
Dodano: 2007-12-07 12:57
Gdybym miała porównać CP 2008, to lepiej się ono dla mnie z różnych względów zapowiada niż minione CP 2007.
A co do zespołów, to:
:arrow: przekonują mnie Deine Lakaien i The Cruxshadows
:arrow: spodobał też mi się [:SITD:].
:arrow: Closterkeller chętnie zobaczę ze względu na sentyment z dawnych czasów
:arrow: natomiast bardzo chciałabym zobaczyć jeszcze raz VnV Nation i cholernie żałuję, że nie pojawią się w Bolkowie. Ale cóż - to nie jest koncert życzeń.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2008-01-04 03:01
AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Absolutnie powalający skład i to jescze nie koniec,chyba... :D
Deine Lakaien.... DZIEWCZYNY CHŁOPAKI, SZYKUJCIE CHUSTECZKI, POPŁACZEMY sobie przy drżącym wokalu Veljanova :D Z pewnością występ będzie udany, chyba że gwiazda zedrze sobie gardziełko na polskiej wódeczce... :twisted:
Die Krupps...Co tu dużo gadać... SUCCESS!!!! :D mam tylko nadzieję, że wokalista nie będzie zaciągać a'la country/metallica(ble
)jak to mi się miejscami zdawało... :D nieważne... WAŻŃe, że to prawdziwy powrót do brudnych korzeni, odrośla industrialu :D
Cruxshadows!!! TA TA TA!!! Drugie moje ulubione gotyckie smutne,melancholijne brzdękanie zaraz po Xymox'ach,ach.aaachhh... BĘdzie wybornie!!!:D
32crash!!!! Widzieć ICH w akcji, to tak jakby widzieć połowę FRONT242 w akcji!!!:D:D:D OOOOOO TAK!!! ( wyjątkowo mam to w poważaniu, iż zalatuje z lekka naziowskimi-opowieściami rodem z krainy Valhalli :D)
In Strict Confidence!!! ... Cause 7 times i ressurect ... say no more ... :D:D:D:D:D
Rzucający Cień W Ciemności, czy jak kto woli Siedzący W Ciemności, TAK TAK TAK!!! :D
Bardzo jestem ciekaw występu RedEmprez i mam dobre przeczucia (chyba ich gdzieś już widziałem :D ).
To samo tyczy się Reapusia - tyle to z pewnością będzie udany występ :D:D:D
Co tam jeszcze...Nie dość, że Anne Clark (ach ten british akcent OiOiOi :D to do zestawu Implant!!!GRAtka,że HOHO!!!:D
Colony5!!! :twisted:. W sumie tyle gwiazd, że na nich się mogę akurat zawieść ( co nie znaczy, że muszę :D).
Wiadomo, Closterkeller obowiązkowa pozycja archeologiczna :D
OJOJOJOJOJ... Reszta może być dla mnie również miłym zaskoczeniem, no może poza Xess, których nie znam, ale pewnie skopią bo włosi są kiepscy (przeważnie) w klocki muzyczne :D:D:D
WNIOSEK:JAK NIE TRZĘSIENIE ZIEMI, TO DESZCZ METEORYTÓW, CZY NAWET SAM SZATAN/BÓG muszą przeszkodzić w odbyciu się tychże występów, ponieważ... TO ZBYT PIĘKNE BY BYŁO PRAWDZIWE!!!!!! :D:D:D:D:D TRZYMAJMY KCIUKI!
Ps.: Aż się nie chce wierzyć, że mr.Rakowsky zakupił tyle gwiazd :D:D:D:D
Ps.2:
ALIENsexFIEND!!?? nie nie nie... To z pewnością niemożliwe... ale nie obraziłbym się gdyby wystąpili ( ba, SZAAALEŃSTWO!!!! ).
PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D
Dodano: 2008-01-04 09:34
nic dodać nic ująć Jahu :D
no może tylko to dodam że teledysk z Castle Party 2007 promujący 2008 jest już w sieci, można znaleźć do niego link np na http://www.myspace.com/dj_attack
Dodano: 2008-01-04 10:24
| Attack napisał(a): |
| nic dodać nic ująć Jahu :D
no może tylko to dodam że teledysk z Castle Party 2007 promujący 2008 jest już w sieci, można znaleźć do niego link np na http://www.myspace.com/dj_attack |
Hmmm...please don't go... pod murem zamkowym jest stanowczo za krótkim "epizodem" :twisted: Łeee :wink:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-04 10:43
Dobrze, że pod Diaromę w końcu nie jest teledysk, bo nam kazałeś się strasznie do kamery wykrzywiać :D:D:D
PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D
Dodano: 2008-01-04 11:15
nie byłbym tego taki pewny
(tej dioramy)
nie bede ukrywał że teraz zaczne swoje prywatne prace na tym do czego Was namówiłem 
Dodano: 2008-01-04 11:38
Uhuuuum 8) :twisted: Czyli jednak będzie "please don't go!" w wersji rozszerzonej 8) Hehe..no..ciekawam jest cóż to Attack wymyślił 8) <bać się, nie bać>
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-01-04 11:51
| Attack napisał(a): |
nie byłbym tego taki pewny (tej dioramy)
nie bede ukrywał że teraz zaczne swoje prywatne prace na tym do czego Was namówiłem ![]() |
Właśnie. Jak to sie stało ze nas namówiłeś? :D Daj znać jak skończysz swe niecne majsterkowania nad clipem :wink:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-04 12:49
"The LOVE IS NOT THE WAY!!!"---> śpiewane przez nas przed zamkiem, między zagryzaniem tłustej kiełbachy, a popijaniem czegoś alkoholowego... :D TRU :D