Dodano: 2007-10-30 19:01
A ja dodam, ze na uwage zaslugiwaly fajne wizuale kolezanki Nathashah plus niezla muza,tylko pechowo jej set wypadl w momencie gdy naszedl kryzys i w pewnym momencie wszyscy znikneli z parkietu. Regeneracja przy barze i na kanapach :)
Dodano: 2007-10-30 19:11
| RuczajDJ napisał(a): |
| A ja dodam, ze na uwage zaslugiwaly fajne wizuale kolezanki Nathashah plus niezla muza,tylko pechowo jej set wypadl w momencie gdy naszedl kryzys i w pewnym momencie wszyscy znikneli z parkietu. Regeneracja przy barze i na kanapach :) |
| Cytat: |
|
No nie wszyscy bo ja nie zniknełam :twisted: A Nathashah set mi sie podobał najbardziej (nie urażając innych) :> |
Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...
Dodano: 2007-10-30 21:22
Phantom>> Malo slyszalem? Na pewno nie slyszalem zbyt duzo, ale na pewno nie malo. I Combichrist nie jest dla mnie calym swiatem, ani tez ulubionym zespolem 
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Dodano: 2007-11-07 19:30
dzis w nocy wrzuce na youtube pamiątkowy filmy z halloween ad 2007 w Poznaniu i dam Wam link 
Dodano: 2007-11-07 22:34
oki film gothowy i jest na youtube
link
spread the news around the world :)
Dodano: 2007-11-09 20:47
zdjecia zdjecia!! gdzie sa zdjecia??
enjoy the violence
Dodano: 2007-11-24 18:03
Ciągle mi chodzi po głowie ten utwór, który leciał na imprezie:
hajku hajku, coś tam, coś tam, the rainbow, the rainbow(?)- tak zapamiętałem jak śpiewano powtarzające się słowa. Wszelka pomoc mile widziana