Dodano: 2007-12-22 09:03
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:cae1cfc128="Mandy"]10 lat nie jadłam mięsa, wczoraj pożarłam kotlety na obiad i pizzę z szynką na kolację i zajeb.ście mi z tym :D |
brawo, napisz do przyjaciela 8)[/quote:cae1cfc128]
Tak, zgadza się, mamy tutaj dentystę, który obcina głowy.
Dodano: 2007-12-22 11:55
| Wampgirl napisał(a): |
To jedyny plus zbliżających się świąt ![]() |
Jak dla mnie święta nie mają plusów. No może tylko to że jest okazja do tego żeby sie z rodziną pogryźc :). AVE EBENEZER!!(oczywiście ten przed odwiedzinami duchów
)
Dodano: 2007-12-22 22:32
Nie muszę czekać do świąt, żeby się z nimi pogryźć, mam to na co dzień 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-17 14:46
| Wampgirl napisał(a): |
Nie muszę czekać do świąt, żeby się z nimi pogryźć, mam to na co dzień ![]() |
Mam to samo xD
Dodano: 2008-01-18 21:50
wszelkie jarzynki gotowane na parze. Lubię, kiedy dużo jest tam czosnku, pora i cebuli.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-18 22:20
Dodano: 2008-01-19 09:34
oj czosnek potrafi zabijać^^ ta świeżość domestosa z ust... ehhh... aż mi się ciepło na sercu zrobiło :D
Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce.
Dodano: 2008-01-30 13:19
Skądże znowu :D Może ewentualnie wampiry energetyczne