Dodano: 2008-01-11 15:20
Hehe... Już po egzaminie. 87/100 więc tak jakby zdałem :D. Dzięki Nomay za wsparcie :wink:
Dodano: 2008-01-11 15:22
SALUTE WSZYSTKIM
| cold_sea napisał(a): |
|
ps. Dr_ sa okrety ktore nie maja portu ... |
Czyzbys cos wiedzial na ten temat Cold? Jesli tak to witaj w knajpie pijanych zeglarzy, ktorzy port swoj, gdzies po drodze zagubili.
A tak poza tym to Dottore jestem :wink:
| Mr. W napisał(a): |
| O, Semjan. Nie zauważyłem nawet jak wszedłeś |
A mnie nie zauwazyles lezacego po drugiej stronie baru :wink:
A tak na marginesie to co Wy z tym Matrixem? Wczoraj podejrzewano mnie o NEO :wink: dzis latajace cyferki - czyzbyscie jakies pixy zazywali? :twisted: Zaraz zaczniecie sie zyletkowac :wink: W koncu podobno o niczym innym nie myslimy :twisted:
A tak swoja droga suszy mnie niemilosiernie, przespalem raptem dwie godziny, ale oddalbym wszelkie godziny snu, za wiecej takich wiadomosci jaka ta, ktora na mnie czekala dzis po przebudzeniu...
LUX IN TENEBRIS bracie Semjanie :lol:
P.S. Mr. W. - gratuluje zatem
Dodano: 2008-01-11 15:32
| dr_Faustus napisał(a): |
| A mnie nie zauwazyles lezacego po drugiej stronie baru :wink: |
A no bo widzisz, wziąłem Cię za jakąś postmodernistyczną rzeźbę... :wink:
PS. Dziękuję :)
Dodano: 2008-01-11 15:38
Dottore :)
wiem troche na ten temat wiec chetnie wychyle cos mocniejszego , ale jak to mowia Post Tenebras Lux
co do matrixa , to jakos niedawno przypomniala mi go polska TV i od tego czasu tak jakos sie wkreca ... dzisiaj ide na Jestem Legenda ... co bedzie jutro ? 
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-11 16:32
Praca koszmar....uf...dobyłem do domu:)
18:00 startuję po whiskacza made in Ireland i dziś sobie *ebnę coś porządnego.
Miłego wieczoru. Ja spadam na myjkę :lol: :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-11 17:37
| Semjan napisał(a): |
|
18:00 startuję po whiskacza made in Ireland |
A ja startuje Braciszku nad morze, na dlugi wieczorny spacer. Musze mysli do kupy pozbierac i nieco sie wyciszyc...
Milego wieczoru Wam zycze moi Dekadenci...
Dottore
Dodano: 2008-01-11 17:52
Ufff...kolejna chwila wytchnienia...
Wypadałoby coś wrzucić na ruszt...odsmażane ziemniaczki mi się marzą :D
Pracownik głodny = pracownik bezproduktywny, myślący wyłącznie o tym jak by tu nadgryźć współpracowników, ewentualnie szefa, ewentualnie roślinkę biurową lub...co się nawinie...:roll:
:arrow: Semjan - miłej zabawy
:arrow: Dottore - miłego i efektywnego spaceru (tylko szalika nie zapomnij, bo cała kuracja weźmie w łeb!)
BTW...widzę, ze posłuchujesz sobie właśnie jednego z bardziej zakręconych muzycznie zespołów...nie powiem...zainspirowałeś mnie...chyba też Desidersów sobie puszczę 8)
:arrow: Cold_Sea - oby film okazał sie być wart pieniędzy wydanych na bilet
:arrow: Wain - gratulejszyn 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-01-11 21:42
na film poszedlem z kolezanka i sie okazalo ze ona nie lubi horrorow hehe , mialem 45 minutowego trajlera
... prawde mowiac to nawet nie wiedzialem ze to horror a ona taka nagrzana byla na łila smisa
ale widac strach wzial jednak gore :). Sie innym razem zobaczy tylko czy warto nie wiem.
czyli wyszlo na to ze niezle sie nasmialem :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-11 22:09
:arrow: To trzeba kolezankę zmienić 8) Żart.
A tak poważnie...to "łil smis" gra w horrorach? Hmmm...nie widziałam u nas zajawki "Jestem Legendą" (jeszcze...zresztą nie jest to novum, że świeże produkcje pojawiają sie w boskim multikinie z pewnym opóźnieniem), ale widząc nazwisko simisa w obsadzie pewnie miałabym duże opory żeby sie wybrać...
On i horror? Toż to się wyklucza, choć z drugiej strony nawet dżordż klunej grał w "od zmierzchu do świtu" więc...:roll:
<kolejna kawa...co by nie usnąć na wydrukach>
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-01-11 22:21
no wiesz , znam ja juz troche i niemialem pojecia ze ona tak sie wystraszy paru bladych kolesi robiacych UUU UUU UUU w ciemnosci :) , i jakos tak wole isc z kolezanka niz z kolega do kina
co do łila tez bylem w szoku ze to horror , zobaczylem plakaty w kinie jak bylem ostatnio i stwierdzilem ze moze byc warto. I wlasnie w multikinie u nas graja od dzisiaj.
Od zmierzchu do switu to dla mnie byla raczej komedia. Chociaz jak poszedlem ze znajomymi na Silent Hill to tez mielismy niezly ubaw:)
Dodano: 2008-01-11 22:41
"Od zmierzchu do świtu" to jak najbardziej komedia niemniej z uwagi a temat przewodni oparta na konwencji horroru. Być może "Jestem legendą" to także tego typu film...nawet jeśli autorzy w zamyśle chcieli nakręcić TRU horror
A "Silent Hill" widziałam tylko fragmentarycznie na zajawkach przed jakąś inną projekcją i przyznam, ze dość zaciekawiły mnie, niemniej brałam poprawkę na to, ze te fragmenty są najlepszymi i najbardziej godnymi uwagi w odniesieniu do całości...teraz Ty piszesz, że to w sumie "kupa" śmiechu (choć pewnie nie tylko).
Zaufanie do kinowych rewelacji spod znaku thriller/horror straciłam po "Znakach", na które się nakręciłam a po wyjściu z kina plułam sobie w brodę, ze już lepszy interes zrobiłabym kupują kilka piw i oglądając ze znajomymi w domu stare, ale jare horrory...
Dodano: 2008-01-11 23:00
z opisu na stronie wychodzi na to ze to S/F wiec chyba poprostu przemieszanie gatunkow. Przy okazji zobacze sobie druga polowe :D przynajmniej bylo wesolo :).
Silent Hill to pamietam jak gralem w gre , czesc pierwsza , nie polecam grac w nocy i samemu w domu :) , a jezeli idzie o film to poprostu zrobilismy z niego komedie , wiec w innych okolicznosciach moglby moze nawet kogos wystraszyc.
"Znaki" to jeden z lepszych filmow na ciezkiego kaca , cos sie niby dzieje ale tak powoli ze da sie wszystko zarejestrowac
, bez zwrotow akcji , bez szybkosci , w glowie sie nie kreci :)
Dodano: 2008-01-12 07:28 Zmieniono: 2008-01-12 18:18
EDIT
Ten post byl dobrym przykladem tego, ze jak czlowiek pija... tzn zmeczony to postow nie powinien pisac :wink:
A tak na marginesie to na w miare trzez.o tzn w miare wypoczety twierdze dalej, ze Łil Smif kiepskim aktorem byl... i jest...
Dodano: 2008-01-12 08:50
| dr_Faustus napisał(a): |
| Zapewne dostane po dupsku od Was, ale przyznaje sie bez bicia...Nie czytalem wczesniejszych postow z racji,ze zobaczylem = Łil SmiF co wg mnie oznacza żenua - kazdy film z tym nazwiskiem dla mnie jest sadomasochistycznym odejsciem od normy. Jesli ktos z Was uwaza tego pana za aktora, to moje najszczersze kondolencje...Ten pan ze smiesznym wasem i rownie ciekawa cera co najwyzej nadaje sie do sprzedawania gowna w pieknie brzmiacej restauracji ktorej smrod brzmi Mc'Gowno...
Szczesliwej drogi juz czas dla zagubionych.... |
nie zgodze sie z Toba , zobacz z nim film "W pogoni za szczesciem" moim zdaniem naprawde dobre kino
Dodano: 2008-01-12 17:15
Pozdrawiam wszystkich w chwili wolnej od przygotowań na studniówkę :twisted: jeszcze tylko mała czarna by nie zasnąć gdzieś pod stołem i... :twisted: no, w każdym razie, pozdrowionka dla wszystkich spijaczy kawy :D
Dodano: 2008-01-12 17:52
Trzeźwieję...nie szukajcie mnie, wszystko pod kontrolą :lol: :lol:
Dodano: 2008-01-12 18:13
| cold_sea napisał(a): |
|
nie zgodze sie z Toba , zobacz z nim film "W pogoni za szczesciem" moim zdaniem naprawde dobre kino |
Jedna jaskolka wiosny nie czyni...
Semjanie wez no sie podsun, bede umieral kolo Ciebie, glowe mam w kawalkach, do tego suszi i tak mniej wiecej oblalem powrot do zdrowia... ostrosc widzenia bedzie mi wracala do normy ruski miesiac... Wczoraj wytrabilem sam dwie butle zielonego specyfiku :twisted:
Tak wiec prosze...
SILENCE, 'CUZ I'LL KILL YOU
Dodano: 2008-01-12 18:59
O szubrawco obmierzły! Miałeś dwie butelki i nawet kropelką się nie podzieliłeś z ludem pracującym (czytaj mną zanurzoną w papierach o suchym pysku)?! :evil:
<wrzeszczy, krzyczy, silence zakłóca>
Dodano: 2008-01-13 02:10
swiat mi sie z lekka zawiesza ... spokojnej nocy :)
Dodano: 2008-01-13 14:16
Witam! o zdrowie nie pytam:)
Zasiadam do kawki, zrelaksowany jak młody Bóg!
To był świetny weekend...<rozmarzyłem się>
Pozdrawiam.
Dodano: 2008-01-13 15:16
Witaj Semjanku:* ale puchy w kafejce.
Właśnie zasiadłam do popołudniowej kawki:) Również uważam ten weekend za baaardzo udany:) Lecę coś wrzucic na ruszt, żołądek zaczyna na mnie warczec...
Dodano: 2008-01-13 16:15
Saluto wszystkim
Widze Brachu, zes doszedl do siebie. Ja ogolnie tez powoli wracam do zywych, choc ostrosc widzenia tak jak przewidywalem - fatalna. Lecze sie zimnym Heniem i troche mine mam nietega - jutro do pracy. Koniec zwolnienia, eeh...
Pod jednym wzgledem weekend moge zaliczyc do udanych. Jesli caly rok bedzie taki jak wiadomosc, ktora dostalem to moge stwierdzic, ze wszystko moze jeszcze sie ulozy :lol:
Wasze zdrowko moi wspaniali dekadenci :lol:
Dodano: 2008-01-14 07:01
Witam.
Pozdrawiam
ZOMBIE
Dodano: 2008-01-14 08:16
| Semjan napisał(a): |
| Witam.
Pozdrawiam ZOMBIE |
Witaj Bracie
Dzis pierwszy dzien w pracy. Alez mnie ten przymusowy urlop rozleniwil.
Tak patrze na ten Twoj podpis, czyzby Ci sie weekend przedluzyl? :twisted:
Swit zywych trupow? :lol:
Pozdrawiam
Dottore juz-nie-zombie
Dodano: 2008-01-14 11:53
nowy tydzien, nowe mozliwosci
pije kawe i pozdrawiam :)