Dodano: 2007-12-20 13:37
Skoro wleciałas tu, to siurpnij ze mną kawę :)
.
Dodano: 2007-12-20 13:39
well jestes za daleko nim by do mnie dotarla to bylabym ICE CoFFEE jak me SRECE :lol: :lol:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-12-20 13:43
Ice coffee :)a jak serce zimne to pewno chore
ja tam mam 36,6C :lol: farelke kupie Ci na urodziny, aby zimno nie było :lol:
.
Dodano: 2007-12-20 14:00
ja ze stycznia, wiec to normalny objaw postepujacej martwoty centralnego ukladu krazenia..buahaha i znow offtopy..
:lol: :lol: :lol:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-12-20 14:03
Dlatego pije kawe, aby moje cisnienie było choc odrobine powyżej 0 :D :wink: :lol:
.
Dodano: 2007-12-20 14:10
Witam Dekadencka Brac, jestem dzis totalnie dojechana, mało spałam i jeszcze po browarkach... Spac mi sie chce nieprzecietnie... hilfe! Krolestwo za kawe!
pozdrawiam
Dodano: 2007-12-20 14:23
Witam Selenkę :) <wręcza kubek kawy> Po królestwo zgłoszę się później :wink:
Dodano: 2007-12-20 14:25
:arrow: Selena
smacznego.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-20 14:26
Semjan rozpieszczasz :lol: :lol:
Witaj Selenko:)
Dodano: 2007-12-20 16:42
No cóż, moi drodzy. Nadszedł czas się pożegnać. Jutro jadę do domu, gdzie neta brak :/.
Zatem już teraz życzę wam zdrowych, spokojnych świąt, spędzonych w prawdziwie rodzinnej atmosferze. Niech Mikołaj zadziwi swoją hojnością, od jedzenia ugina się stół, a problemy codzienne odejdą na bok.
A w Sylwestra szalejcie jak nigdy dotąd. Na ten dzień zapomnijcie o kawie i pijcie coś mocniejszego :wink:
Do zobaczenia w styczniu :)
Dodano: 2007-12-20 18:30
Dodano: 2007-12-21 06:55
Witam.
kawa? pączek?
Pozdrawiam.
Dodano: 2007-12-21 09:20
| Semjan napisał(a): |
| Witam.
kawa? pączek? |
Cześć ludziu :*
Ja chętnie się załapię i na to i na to :D
Dodano: 2007-12-21 09:26
Dziś tylko przelotem wpadam, za 2h do domciu powrót i przygotowania do świąt :) siurp :)
.
Dodano: 2007-12-21 09:27
| HANAHHH napisał(a): |
| [quote:86258770bf="Semjan"]Witam.
kawa? pączek? |
Cześć ludziu :*
Ja chętnie się załapię i na to i na to :D[/quote:86258770bf]
To stawiam i to i to :) PROSZĘ CIE BARDZO
Tak wogóle to...witaj Ludziku sympatyczny.
Dodano: 2007-12-21 09:36
...wiec pije kawusie i zapycham sie paczusiem...Wszystko smakuje wyśmienicie <mrrrr mruczy nawet podniebienie, czując smak słodkości>
Harl nie wpadaj !!! hihihiihi
Dodano: 2007-12-21 12:58
a ja sobie wlasnie popijam mala czarna na lotnisku i zaraz bede w naszej pieknej stolicy 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-12-21 13:05
| amorphous napisał(a): |
a ja sobie wlasnie popijam mala czarna na lotnisku i zaraz bede w naszej pieknej stolicy ![]() |
Witaj Amor
a ja właśnie siedzę i nudzę się w pracy. Popijam kawę, zjadam czekoladki z orzechami. Pozdrawiam.
Dodano: 2007-12-21 13:27
Coś mnie dopada - coś nie dobrego...
Zle się z tym czuje i słowa, nostalgia/ przygnębienie/ nicość/ pustka- to tylko zalążek całości, czuje brak czegoś co daje o sobie znać...
Cholera nooo :cry:
Dodano: 2007-12-21 13:46
| HANAHHH napisał(a): |
|
Coś mnie dopada - coś nie dobrego... Zle się z tym czuje i słowa, nostalgia/ przygnębienie/ nicość/ pustka- to tylko zalążek całości, czuje brak czegoś co daje o sobie znać... Cholera nooo :cry: |
<Sem przytula ramieniem..pod nos podsuwa kawę z rumem...> nie smuć się..proszę.
Dodano: 2007-12-21 14:32
jasna dupa, godzine do pracy jechałam, myslałam, ze jajo w autobusie zniose, kocham komunikacje miejska, ja juz chce motocykl!!! :wink:
Ide na poczatek na papierosa, kawa juz sie robi :D
Pozdrawiam kawoszy!
Dodano: 2007-12-21 15:04
| Semjan napisał(a): |
| [quote:a5e0393db5="HANAHHH"]
Coś mnie dopada - coś nie dobrego... Zle się z tym czuje i słowa, nostalgia/ przygnębienie/ nicość/ pustka- to tylko zalążek całości, czuje brak czegoś co daje o sobie znać... Cholera nooo :cry: |
<Sem przytula ramieniem..pod nos podsuwa kawę z rumem...> nie smuć się..proszę.[/quote:a5e0393db5]
Kawe z rumem -na rum z kawą zamienie i przetrwam kolejny dzień
Semjanie ehhhh...<zerka - upsss rekaw chyba, krokodylimi Ci zmoczyłam >...<meskie ramie, jak zawsze niezastapionym jest...:* - daje buziaka i ucisza się oddalając >
Witaj Selene - a Ty gdzies byla, kochana cały bozy dzień :roll:
Dodano: 2007-12-22 11:50
Witam serdecznie moich kawoszy :)wigilia blisko - kompot z kawy trza przygotowac :) prezenty porobione ?
.
Dodano: 2007-12-22 15:43
Bry moi drodzy kawopijcy :D
:arrow: Harl, ofkors prezenty popakowane, skrzętnie ukryte itd, itd. 8)
:arrow: HAniu <
rzytula do serducha, głaszcze> Nie smutaj się misiek
Dla rozweselenia przyśle Ci serię zdjęć z kategorii humor sytuacyjny, czyli jak Nomay piecze ciasto...wiesz..wszędzie mąka, rozlana śmietana, jajka na podłodze i urobiona garstka ciasta
Dziękuję ślicznie za przepis ;* Poziom trudności wykonania wydaje się być przystosowany do moich kulinarnych umiejętności
Ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Tymczasem całuję wszystkich Was (tych obecnych i nie) pomarańczowo-cynamonowo-przedświątecznie :*:*:*:*:*:*
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]