Dodano: 2007-12-04 10:37
Bry dzień wszystkim :). Dzisiaj mam zamiar pobić rekord wypitej kawy. Gniewko, zachomikuj sobie trochę sypanej, bo dziś może jej już nie być :).
Dodano: 2007-12-04 10:43
Aha Dottore w takim razie foch na bok odkładam ....
Ps.(jakiś przeciek by sie przydał co i jak bo to Twoje słowo "podamy" znaczy sie - ze już ktoś juz, coś tam wie a Anula w tyle hmmm??
)
Semjan- no zdążyłam raz "przelecieć" Dp i "doszłam" w końcu doszłam a tu taki "zjazd" chyba kiepski ze mnie zawodnik hihihi
Dodano: 2007-12-04 10:55
| Heniu napisał(a): |
| Bry dzień wszystkim :). Dzisiaj mam zamiar pobić rekord wypitej kawy. Gniewko, zachomikuj sobie trochę sypanej, bo dziś może jej już nie być :). |
Widze jednak, że nie połamało Cioe na tyle, aby nie przyjść do pracy. Mnie tez coś jakiś zaraz łapie, ale daje rade
.
Dodano: 2007-12-04 10:58
| HANAHHH napisał(a): |
|
Semjan- no zdążyłam raz "przelecieć" Dp i "doszłam" w końcu doszłam |
Dobrze, ze nie odwrotnie, że to nie DP Ciebie :twisted:
A tak poważniej i z innej beczki, to ja wiem jeszcze jakie będą zasady obstawiania ME...ale na razie piszę ''będą'', gdyż jeszcze wszystko nie zostało dopięte na ostatni guzik jak Dottore rzekł był :lol:
:arrow: Witaj W. <graba>
:arrow: Gniewny....ale my tylko obstawiamy w aspekcie finansowym i seksualnym :D 8) :lol: :wink: No ale w drodze wyjątku browar może być :]
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-04 11:05
| Semjan napisał(a): |
| :arrow: Gniewny....ale my tylko obstawiamy w aspekcie finansowym i seksualnym :D 8) :lol: :wink: No ale w drodze wyjątku browar może być :]
|
0_______o seksualnym ? z tego co wiem to tylko ja Ty i Faustus poki co bierzemy udział ... a z tego co ja wiem to jestem hetero :lol:
.
Dodano: 2007-12-04 11:30
| Harl napisał(a): |
| ] z tego co wiem to tylko ja Ty i Faustus poki co bierzemy udział ... a z tego co ja wiem to jestem hetero |
Widocznie nie wiesz jeszcze wszystkiego o sobie Harl, moze jakas ukryta osobowosc masz :wink:
A co do naszej zabawy, to moze jakies kobiety w koncu sie zadeklaruja? :lol:
Oferuje prywatne lekcje DLA PAŃ na zapleczu z obstawiania :twisted:
Dodano: 2007-12-04 11:45
O Faustusku ! Ja konkurencyjną szkółke robie :twisted:
.
Dodano: 2007-12-04 12:19
| Harlequin napisał(a): |
| [quote:6643215a8b="Semjan"]:arrow: Gniewny....ale my tylko obstawiamy w aspekcie finansowym i seksualnym :D 8) :lol: :wink: No ale w drodze wyjątku browar może być :]
|
0_______o seksualnym ? z tego co wiem to tylko ja Ty i Faustus poki co bierzemy udział ... a z tego co ja wiem to jestem hetero :lol:[/quote:6643215a8b]
O ile mnie pamieć nie myli <zapraszam kilka stron wstecz> to Szanowna i Droga Nam Selena sie zadeklarowała, szczególnie w aspekcie soczyście seksualnym, moi mili :lol:
Myślę, że i inne Panie sie przyłączą :] Hmmm Gniewny jak to mówią : nie skosztujesz, nie poznasz jak smkuje :twisted:
Pozdrawiam również heteralnie
Sem.
Dodano: 2007-12-04 12:26
|
TCo DO PLANU ZABICIA SĄSIADA :arrow: Zatrudnie Selene co by jak Women Cat w mini hi-załatwiła właśnie dziada !!! Ja bede zrzucać na niego nie potrzebny sprzet AGD i dobijać łapką jak Semjan podpowiedział(też chce mieć w tym swój udział)... A Dottore pożyczy ksiązke wspomnianą - jest tam coś o zabijaniu wyrzutów sumienia -prawda? Kochani jesteście wiedziałam ze w kwesti "Kill'a" moge na was liczyc :D |
Hanahhh, zrobię to dla Ciebie z dziką przyjemnością, zabiję go z premedytacją <szelmowski uśmiech>
A tak BTW witam wszystkich zgromadzonych!
Właśnie wróciłam od fryzjera i o dziwo jestem zadowolona :wink:
Palę sobie papieroska, popijam kawę i czytam poranną prasę <łapie się za głowę> w zajebistym kraju egzystuję, nie ma co... :|
Good day to you!
EDIT (bynajmniej nie Piaf
)
Jestem zdeklarowana i zdania nie zmieniam :wink:
Dodano: 2007-12-04 12:39
Ooooo Kurcak będzie nasza cheerliderką podczas ogladania meczów :wink: OK, nie mam nic przeciw :D
.
Dodano: 2007-12-04 12:49
Witaj Selene :*
Zakupy, fryzjer laska, co jest grane -prezent na mikołaja ???
Ja jutro sobie funduje kosmetyczke a co mi tam tydzień temu się juz z nią umówiłam i czekam i czekam a to juz jutro <młachachacha> ...
W zakład wchodzę- ale niech to będzie godny zakład, zero seksualnych aspektów(wystarczy mi satysfakcja dla oka, zamiany koszulek po meczu naszej druzynki - miejmy nadzieje wygranej)
USŁYSZELI CHŁOPCY- BUKMACHERZY zero seksu przed meczem !!!!!<boszzzzzzzzzz>
Dodano: 2007-12-04 12:53
| O Faustusku ! |
Harl, bo naprawde sobie pomysle, ze Ty tak nie do konca hetero :twisted:
WITAJ SELENKO :*
Jeszcze nie zdarzylas sie zaprezentowac w nowej kreacji, a tutaj juz nowa fryzura :wink: Kiedy nam sie zademonstrujesz? :wink:
:arrow: Anula - Przed meczem zero? Czyli po meczu sobie odbijemy podwojnie i z nawiazka? :lol: WCHODZE W TO :lol:
Dodano: 2007-12-04 13:08
:arrow: Faustusku - podobno wódka weryfikuje orientacje - z tego co mi kumple opowiadali to mam prawidłowa :wink:
:arrow: Anuś - do tego czasu to nam jajka a Tobie co innego odpadnie w wyniku bezuytecznosci :lol:
:arrow: Kurcak - możemy zagrać na perwersyjnie :?:
.
Dodano: 2007-12-04 13:18
| Anuś - do tego czasu to nam jajka a Tobie co innego odpadnie w wyniku bezuytecznosci
|
Mow za siebie Stary. Nam nic odpadac nie bedzie...
Poza tym jesli juz Ci odpadnie to co wtedy bedzie? Harlequinko? :twisted: Hmm, niedobrze bo wtedy juz nawet vodka w weryfikacji nie pomoze :wink:
Dodano: 2007-12-04 13:32
|
Witaj Selene :* Zakupy, fryzjer laska, co jest grane -prezent na mikołaja ??? |
Co jest grane? Może bogaty Sponsor :lol: :lol: :lol:
Jak sexu nie ma, to ja nie wchodzę w obstawianie :twisted:
Dodano: 2007-12-04 13:37
| dr_Faustus napisał(a): |
| [quote:ede0dbe5b6="Harl"] Anuś - do tego czasu to nam jajka a Tobie co innego odpadnie w wyniku bezuytecznosci
|
Mow za siebie Stary. Nam nic odpadac nie bedzie...
Poza tym jesli juz Ci odpadnie to co wtedy bedzie? Harlequinko? :twisted: Hmm, niedobrze bo wtedy juz nawet vodka w weryfikacji nie pomoze :wink: [/quote:ede0dbe5b6]
Ooooo Doktorku, widze ze chcesz grac nie fair :lol: jesli ma byc sex przedmeczowy, a zakładamy się z naszymi zacnymi Kawoszkami, to chyba pod stołem nie bedziesz lewych "kart" rozdawał :lol:
:arrow: Kurcak, tylko nie mów że masz fryz na Beenhakera
.
Dodano: 2007-12-04 14:12
nie nowa fryzura, a poprawiona, obciachała mi z 10 cm i grzywke i wyglada to nawet niezle :wink: Harl, nie na Beenhakera, a na Olivera Kahna :lol:
Za cheerliderke moge porobic, lubie tanczyc :twisted:
A w moja mini-mini wbije sie, jak ja przerobie :wink:
Bogatych sponsorow nie potrzebuje, wole sama sobie sponsorowac :wink: w koncu sie ciezko pracowało w zeszłym miesiacu, cos mi sie tez od zycia nalezy, no nie? :wink:
Kurde, Hanahhh, jak nie ma seksu, to ja nie gram, bez takich :lol: :wink:
Dodano: 2007-12-04 16:08
Hmm - mam rozwiazanie Waszego problemu - spragnieni moga grac z sex-dopingiem, pozostali z innymi dopalaczami. U nas nie bedzie zadnych kontroli anty-dopingowych. W koncu w Decadence wszelkie uzywki i przyjemnosci mile widziane. Przy zgloszeniach proponuje podawac rodzaj wspomagacza, ktory Was zadowoli, a takze wybranca ktory owego wspomagania dostarczy, chyba, ze ktos woli wlasnorecznie sobie zapewniac wspomaganie :wink:
:arrow: Harl - o co Ty mnie podejrzewasz :?: :wink: Jak gramy to gramy uczciwie, zadnych lewych, zadnych podstolikowych asów, dam i waletow etc. :twisted:
Dodano: 2007-12-04 21:28
Dobrze prawisz Dottore :) Ale musicie/ musimy to jakos ujednolicic i uporzadkowac, co, za co i dlaczego :wink:
Siedze sobie w biurze, jeszcze... :roll:
Nudzi mi sie niemiłosiernie, wiec wstapiłam do DC na cos znietrzezwiajacego, a tu zonk, musze nie dosc, ze obsługiwac sie sama, to; o zgrozo, siedziec tu sama :evil:
<siada w kacie, ktory w minute przysłania chmura dymu papierosowego z kieliszkiem wybornego czerwonego wina w reku, tupie glanem pod stolikiem w takt piosenki, ktora uczepiła sie mnie w weekend>
Dodano: 2007-12-04 21:37
Taki los....<Semjan wpadł do środka i wypadł na zewnątrz, szurając nogami i zabierając ze sobą dwie butelki zielonego trunku>
Dodano: 2007-12-04 22:21
<wystawia nos z zaplecza>
Za tą chmura dymu nikt inny nie moze sie skrywac jak tylko Selenka. Pozwol, ze sie przysiade do Ciebie, ciekaw jestem jakiej to piesni tak ochoczo rytm wybijasz :?: :wink:
Jesli chcesz mozemy podyskutowac o tym co, za co i dlaczego :lol: Z checia wyslucham propozycji... A jesli chodzi o ujednolicenie i uporzadkowanie to spokojna Twoja czarna i potargana :wink: wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, w tempie szybszym niz planowanie budowy nowych stadionow na EURO 2012 :wink:
Dodano: 2007-12-05 07:10
Witam prozaicznym stwierdzeniem :,,Kawa z rana jak śmietana" :lol:
Dodano: 2007-12-05 08:12
| dr_Faustus napisał(a): |
Witaj Brachu
ide skryć się w ciemnym kacie... |
Co jest misiek? 8) Coś nie ten teges?
Dodano: 2007-12-05 08:17
Dzień dobry :*:D
Z racji tego ze nie mam czasu to uciekam kochani..
Pozdrawiam i do popołudnia :D
Ps. ależ się wyprodukowaliście z tym seksem wczoraj,przecież seks to profanacja przed meczem a i po meczu witki opadnięte są bo zmeczone. Selene i Ty tez przeciw mnie ehhhhh - celibat by wam się przydał.... hihihihi :lol:
Faustusie no troszeczke usmiechu w ten szary dzień -poprosze :*