Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 201

Dodano: 2008-02-12 13:09

dr_Faustus napisał(a):
[quote:166169a05c="cold_sea"]
tak mi sie rzucilo jak przeczytalem jeden z Twoich wczesniejszych postow

DIAGNOZA: Nie czytac :!: :lol:

[/quote:166169a05c]

to tak jakbym udawal ze Cie nie slysze a to juz jest niegrzeczne ...
kąsaj kąsaj :D :lol:

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-12 14:13

(z korytarza ciezkim krokiem wyłazi postac z papierosem w ustach)
Witam Brac Dekadencka, whoa, to była uadana impreza
(zgarnia z baru popielniczke, kubek z kawa i siada w kacie na kanapie)

Dodano: 2008-02-12 14:24

Witaj S.

:arrow: Cold
Doktor zdrabnia tylko kobietki swoja drogą ciekawe to jest hmmm...

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-02-12 14:52

Witam nastepnego zielonego szalenca, Saluto Selenko :*

cold_sea napisał(a):
kąsaj kąsaj :D :lol:

Łeee, nie jestes w moim typie :wink: wole kobietki :wink:

EDIT: A tak wogole widzial, ktos moja Sis dzisiaj? Brakuje mi tutaj siostry, o pewnej Ani juz nie wspomne :roll:

Dodano: 2008-02-12 16:09

kurde 3 kawa , co za dzień

e tam , zero przyjemności , ani zdrabniać , ani kąsać

siemka Selenka

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-12 16:24

Witam! Coś na dezynfekcję poproszę... Ósemka mi zyć nie daje... Boli, napuchła jestem, żrec ledwo mogę...a to już boli! Jak kto słyszał moje skargi z sylwestra wie o czym mowię... :D Może jakieś lody ktoś gdzieś chowa na opuchliznę...? :twisted:

Dodano: 2008-02-12 16:38

dr_Faustus napisał(a):
EDIT: A tak wogole widzial, ktos moja Sis dzisiaj? Brakuje mi tutaj siostry...
Czułam w kościach .... no po prostu wiedziałam, że chyba się stęskniłeś Bracie mój :)

Witam całą dekadencką Brać.

Per aspera ad astra, Kochani!

Wytrzymam! Jeszcze tylko trochę :)

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2008-02-12 19:24

Little_China_Girl napisał(a):
Czułam w kościach .... no po prostu wiedziałam, że chyba się stęskniłeś Bracie mój :)

Noooo Siostra - witaj moje kochane Malenstwo :D Jestes w koncu :) Ciesze sie :)

Musisz wytrzymac koniecznie - juz niedlugo :)

:arrow: Nareo - hmm, co do Twej osemki - pozwole sobie iscie konowałową recepte wystawić. Znaj moją dobroć dam Ci do wyboru dwa lekarstwa :wink:

pierwsza: MŁOTek
druga: FLACHA, albo DWIE
no jeszcze mozemy ewentualnie remix zrobić :wink:

FLACHA - MŁOTek - FLACHA :lol:

MINISTER ZDROWIA OSTRZEGA:
OSEMKA ALBO ZDROWIE - WYBOR NALEZY DO CIEBIE

:lol: :lol: :lol:

Dodano: 2008-02-12 19:55

dr_Faustus napisał(a):

pierwsza: MŁOTek
druga: FLACHA, albo DWIE
Jak już będzie po wszystkim, to skorzystam z tej drugiej rady, Dottore... I bynajmniej nie bo ósemka.

:arrow: współczuję Narea - ale z drugiej strony pomyśl sobie: toż to ząb mądrości wyrasta.

Taaa, gdybym ja była taka mądra, to bym się zaczęła uczyć wcześniej ... a tak to teraz pękam
:roll:

Dodano: 2008-02-12 20:09

Wpadłem na momencik wychylić szatanka i śmigam na giersy online

Całuski Chineczko :**
Witam Narea :)

Dodano: 2008-02-12 20:14

Semjan napisał(a):
Wpadłem na momencik wychylić szatanka i śmigam na giersy online
:roll: ten to ma dobrze :roll: ...a ja to powinnam śmigać do roboty.
Jutro egzamin, a pojutrze dwa i wcale nie koniec na tym :roll:

Długa noc przede mną... więc też śmigam.

Dodano: 2008-02-12 20:18

Sis napisał(a):
:roll: ten to ma dobrze :roll: ...a ja to powinnam śmigać do roboty.
Jutro egzamin, a pojutrze dwa i wcale nie koniec na tym :roll:

Zatem Siostra - specjalnie w TWEJ intencji oglaszam ZBIOROWE, KAFEJKOWE TRZYMANIE KCIUKOW, kto sie wybije, temu obetne :twisted: :twisted: :twisted:

Prosze informuj mnie o postepach :*

Semjanie - gdzie na tym onlinie siedzisz? Moze tak jakis turniej? :lol:

Dodano: 2008-02-12 20:21

Zaraz kutwa zdechne z nudow, ide na papierosa i moze do sklepu, po jakas pocieszajke

Dottore BTW, ja jestem bardzo zrownowazona i zrownowazona osoba :lol: zrypałam paszczowo to, co sie darło na mnie w tle, wiesz o co kaman :wink:

Miłego wieczoru, ide sie rozkładac na schodach z fajkiem w zebach :wink:

Dodano: 2008-02-12 22:56

Ja z kolei ide sie rozkladac w swoim pueblo na zapleczu :wink:

The Sisters of Mercy cicho sie saczy z głosnikow - nic wiecej mi do szczescia w tym momencie nie potrzeba...noo prawie nic :wink:

DOBRANOC MOI DRODZY

P.S. I PAMIETAC MI - TRZYMAC PROSZE KCIUKI ZA MOJA CHINSKA SIOSTRZYCZKE, CO BY ZDALA POMYSLNIE WSZELKIE EGZAMINY...TRZYMANIE AZ DO ODWOLANIA :wink:

Dodano: 2008-02-12 23:37

kino i browary to jest to :D mily wieczorek

zapraszam na piwo :D

Dodano: 2008-02-13 01:22

Cold napisał(a):
zapraszam na piwo
Oj - ja chętnie ... w tej chwili świat na trzeźwo jest dla mnie nie do przyjęcia

Brat napisał(a):
Zatem Siostra - specjalnie w TWEJ intencji oglaszam ZBIOROWE, KAFEJKOWE TRZYMANIE KCIUKOW, kto sie wybije, temu obetnę :twisted: :twisted: :twisted:
Nie wiem drogi Dottore, czy udźwignę brzemię tej odpowiedzialności, jeśli ktoś utraci swoje zgrabne paluszki :D

Ale oczywiście dzięki za Twoje moralne wsparcie, bo to naprawdę daje kopa i czuję się w tej chwili jak ten:
:D

Dobrej nocy.

Dodano: 2008-02-13 01:47

[quote:445a0bb1a0="Cold"]zapraszam na piwo
Oj - ja chętnie ... w tej chwili świat na trzeźwo jest dla mnie nie do przyjęcia [/quote:445a0bb1a0]

zapraszam :)

Dodano: 2008-02-13 06:59

Nie wiem drogi Dottore, czy udźwignę brzemię tej odpowiedzialności, jeśli ktoś utraci swoje zgrabne paluszki :D

Np. ja :) Nie mogę pracować i zaciskać kciuki :D Jednak duchem jestem z Tobą Droga Chineczko! nie ma 2-óch zdań :twisted:

Witam Wszystkich przychodzących. Oblewam ten dzień kawą i życzę Wam sukcesów.

Dodano: 2008-02-13 07:32

Saluto wszystkim porannym ptaszkom :wink:
Tym nocnym rowniez :wink:

Zycze wszystkim milego dnia

Pozdrawiam
Dottore

Dodano: 2008-02-13 08:13

Witam Was, Semjanie i Faustusie. Buzia mi się jeszcze sama otwiera do ziewania - cóż, na razie śniadanie, herbata, muzyka ( a jak! Jest to dla mnie równie niezbędne narzędzie pracy jak komputer, na którym teraz piszę :wink: ), czyli słowem rozgrzeweczka.

dr_Faustus napisał(a):

P.S. I PAMIETAC MI - TRZYMAC PROSZE KCIUKI ZA MOJA CHINSKA SIOSTRZYCZKE, CO BY ZDALA POMYSLNIE WSZELKIE EGZAMINY...TRZYMANIE AZ DO ODWOLANIA :wink:

Trzymam trzymam aż do białości, o to się nie martw :twisted:

I prefer to remain silent

Dodano: 2008-02-13 09:03

Solitary - odnośnie trzymania kciuków za Chineczkę napisał(a):
muzyka ( a jak! Jest to dla mnie równie niezbędne narzędzie pracy jak komputer, na którym teraz piszę :wink: ), czyli słowem rozgrzeweczka.

Trzymam trzymam aż do białości, o to się nie martw :twisted:

Jaką Ty masz klawiaturę, że buszujesz po niej zaciśniętymi do białości w piąstkach kciukami 8O 8) To musi być hardcore-writing :lol:

Dodano: 2008-02-13 09:10

Witaj Solitary

Dzis tak dumam sobie, ze jak wszystko dobrze pojdzie to bede mial niesamowicie urozmaicone muzycznie lato. Z tego co mnie sluchy doszly HUNTERFEST bedzie pierwszy raz w czerwcu, zastanawialem sie czemu, ale oswiecilo mnie. Organizatorzy Wegorzewa probuja sciagnac m.in. NINE INCH NAILS i TOOLA na lipiec do siebie tak wiec takie imprezy nie moga sie pokrywac. Czuje, ze bede mial wielki come back na moje kochane Mazury :lol: potem Castle Party, a w sierpniu urodziny Vadera na ktorych ma zagrac m.in. Rotting Christ i GOREFEST :twisted: Po drodze jeszcze Kosheen, Mettalica... Normalnie geba mi sie juz w tym momencie cieszy :lol:

Dodano: 2008-02-13 09:40

:arrow: Dottore.
Lepiej kasę zacznij odkładać człowieku :D albo kredyt konsolidacyjny weź :lol: :lol: :lol:
bo jakoś Cię nie widzę w tym wszystkim 8) :wink:

Dodano: 2008-02-13 10:24

Semjan napisał(a):
:arrow: Dottore.
Lepiej kasę zacznij odkładać człowieku :D albo kredyt konsolidacyjny weź :lol: :lol: :lol:
bo jakoś Cię nie widzę w tym wszystkim 8) :wink:

Ty sie nie boooj Przyjacielu o moja kase :lol: Jakos to bedzie, powiedzmy, ze prowadze swoj fundusz koncertowy :wink:
Lepiej zdradz gdzie i w co online pogrywasz, bo zes mi wczoraj narobil smaku, a nie mam z kim, tzn zawsze ktos by sie znalazl, ale wolalbym z kims znanym mi z rzeczywistosci :wink:

Dodano: 2008-02-13 11:35

szybkie dziendobry i jeszcze szybsza kawa :)

<dzrzwi powoli zamykaja sie za znikajacym juz na horyzoncie malym punkcikiem, jaki jest juz tylko widoczny po mnie na tle dzisiejszego stalowego nieba >

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło