Ankieta do pracy magisterskiej - prośba o wzięcie udziału!!!. Strona: 2

Dodano: 2007-06-29 21:39

Ankieta ankietą... wypełnilam

re tamat Dodano: 2007-06-30 10:41

Już dłuższa ta aniketa nie mogła byc?? o.o Ale wypełniłam :D

Aniele ciemości patrzący na umarłych cierpiący za dnia bracie nocy. W cieniu twoich skrzydeł ginie świat.

Dodano: 2007-07-01 21:04

Link do krakowskiej nie działa.

Certa amittimus, cum incerta petimus.

Dodano: 2007-07-01 22:39

wypełniłem swój obywatelski obowiązek i dotrwałem do końca ankiety

In Nomine Noctis

Dodano: 2007-07-01 23:32

Odpaliło.
Wypełnione i wysłane.

A czy - gdy już zbierzesz materiał i napiszesz te 60 stron - można będzie przeczytać Twoją pracę?
Jestem bardzo ciekawa, czy moje odpowiedzi nakładają się na te wybierane przez innych, czy wręcz przeciwnie.

Certa amittimus, cum incerta petimus.

Dodano: 2007-07-01 23:40

melidien napisał(a):
A czy - gdy już zbierzesz materiał i napiszesz te 60 stron - można będzie przeczytać Twoją pracę?
Jestem bardzo ciekawa, czy moje odpowiedzi nakładają się na te wybierane przez innych, czy wręcz przeciwnie.

Proponuję zamieścić pracę na naszej stronie w formie felietonu.

Będziemy mogli rozpocząć do niego dyskusję i znów się rozwodzić nad odwiecznym problemem "jestem czy nie jestem truuu?"

Pamiętajcie: niach niach :D

Dodano: 2007-07-02 05:53

Niedługo trzeba będzie stworzyć odpowiedni nowy dział na forum: 'Ankiety na prace magisterskie'.

Tematu może i nie usunę, ale tolerować go w tym dziale nie zamierzam. Zwłaszcza, że dyskusja nie dotyczy muzyki, choc ten dział jest do tego przeznaczony.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-07-03 17:53

Bardzo bym chciala aby autor ankiety wyslal mi odpowiedzi czy nawet opracowane na emailo , gdyz nie mam zamiaru znowu tu meczyc ludzi moja ankietą =) ktora potrzebna jest mi na maturę
Mam nadzieje ze autor sie zgadza

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-07-18 21:56

amorphous napisał(a):
Potraktujmy to jako żart. Nie inaczej mozna potraktowac ankiete jako metode badawczą.

Bzdura. Ankieta jest normalna metoda/technika badawcza w nauce, tylko nie taka jak ta, i nie samodzielnie . Z tego co widze, zdecydowana wiekszosc pytan oparta na skalach nominalnych (plus tu i owdzie porzadkowa), to i z zaawansowanych wyliczen raczej dupa..

W paru miejscach mialem watpliwosci co do rozdzielnosci logicznej odpowiedzi (wydawalo mi sie ze nie sa rozlaczne i zachodza na siebie), ale trudno, moze wg autora bylo w porzadku. Nie upieram sie.
Oczywiscie tutaj wszyscy czekaja na wyniki, wiec sie czlowieku pospiesz :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło