Ankieta do pracy magisterskiej - prośba o wzięcie udziału!!!. Strona: 1

Ankieta do pracy magisterskiej - prośba o wzięcie udziału!!! Dodano: 2007-06-28 19:28 Zmieniono: 2007-07-09 12:48

Szanowne Gociątka (oraz Inni jakkolwiek się określający a z darkową sztuką związani) uprzejmie proszę Was o poświęcenie kilku chwil i udzielenie niezwykle istotnych, z perspektywy przetrwania naszej galaktyki, informacji. Niniejsza ankieta jest całkowicie anonimowa i służy zebraniu danych do pracy magisterskiej, która może kiedyś będzie słana w kosmos wraz z wiązanką informacyjną, prezentującą naszą kulturę :twisted: Dlatego liczę na Waszą pomoc i z góry serdecznie dziękuję!!!

Ankieta została skonstruowana w postaci strony internetowej, by jej wypełnianie uczynić prostym, szybkim i intuicyjnym oraz zachęcić malkontentów w stylu: "nieeeee, znowuuuu" (w tym miejscu serdeczne podziękowania dla mojej Pani - Informatyk za włożony wysiłek...Żaba - już zbieram siły żeby Ci to wynagrodzić...wieczorkiem :twisted: ) Mimo to system nie jest idealny, toteż proszę o rozważne wypełnianie i zwracanie szczególnej uwagi na pożądaną ilość odpowiedzi, którą precyzują pytania!!!Na koniec wystarczy kliknąć "Wyślij Ankietę" i od razu ląduje ona na mojej skrzynce. Ot tyle... :)

Aby to badanie miało sens i nie przyczyniało się do utwalania nieprawdziwego stereotypu proszę o przemyślane i szczere odpowiedzi, w których dawka humoru nie zniekształca treści :)

Badanie koncentruje się na wyszczególnieniu środowiska warszawskiego i krakowskiego, dlatego podaję 3 linki z ankietą, zależnie od miejsca zamieszkania (niekoniecznie urodzenia) (PROSZE ZWRACAĆ UWAGE NA POPRAWNY WYBÓR LINKA):

http://obrotherfreak.lua.pl/Warszawa.php - Osoby z WARSZAWY I OKOLIC

http://obrotherfreak.lua.pl/Krakow.php - Osoby z KRAKOWA I OKOLIC

http://obrotherfreak.lua.pl/pozostale.php - Osoby z pozostałych zakątków wszechświata

(Przyjmijmy, że okolice Warszawy i Krakowa będą rozciągały się do 50 km wokoło...chyba, że dana osoba W OGÓLE nie bywa na żadnych imprezach w danym mieście i nie zna żadnych ludzi z darkowego środowiska tego miasta - wtedy wybiera link dla pozostałych miejscowości!!!

Moderatorów proszę o nie usuwanie tematu, póki nie zapieje kur...czyli nie dam sygnału, że już można Ankiet potrzebuję minimum 150, ale myślę, że długo to nie potrwa..o ile gotycka wiara znajdzie chęć do pospolitego ruszenia Czego jej i sobie życzę :)

W razie niejasności lub problemów proszę o pytania..(mogą być mailem - obrotherfreak@interia.pl)

Dodano: 2007-06-28 20:01

Sorki, ale ta ankieta jest tak długa, że znudziła mi się po 11 pytaniu

Dodano: 2007-06-28 20:08

Jasne po raz kolejny czujmy się jako króliki :roll:

Dodano: 2007-06-28 20:17

Ta ankieta jest choleeernie długa. Zaczęłam wypełniać, ale mam poważne obawy, że nie zdążę do Szkła Kontaktowego, więc przekładam imprezę na jutro. W każdym razie wypełnioną ankietkę na 99% ode mnie dostaniesz :wink: .

Dodano: 2007-06-28 20:22

HANAHHH napisał(a):
Jasne po raz kolejny czujmy się jako króliki :roll:

No to niach niach Droga Hanahhh

Dodano: 2007-06-28 20:51

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Ludzie robiący prace o gotach powinni załozyc jedną stronę i z niej brac masowo informacje ... bo co chwile gdzieś widzę jakąś prośbę o wypełnienie ankiety ... z czego tylko jedna czy dwie były dosyc ciekawe

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2007-06-28 20:56

noone81 napisał(a):
[quote:5dc0c6db89="HANAHHH"]Jasne po raz kolejny czujmy się jako króliki :roll:

No to niach niach Droga Hanahhh [/quote:5dc0c6db89]

Heheheheh Noone no i uśmieszek na mej twarzy twoje dobre poczucie humorku :wink:

Pozdrawiam

Dodano: 2007-06-28 21:28

No to i ja sie wypowiem, jako reprezentant zmroczałego pokolenia z dziada pradziada, ktore twardo na swe barki bierze cięzar "bycia zbadanym" jako okaz przedziwnego zjawiska "pomrocznosci", "zamrocznosci" i "polmrocznosci" i "niedowidzenia" w aspekcie totalnego "przemroczenia". Tym samym odsylam do juz raz wypelnionej ankiety, gdyz dzis cierpie na "niedomroczenie"

Oto link:[url]www.darkplanet.pl/Ankieta-dla-odwaznych-1597_15.html[/url]

Dodano: 2007-06-28 21:40

Potraktujmy to jako żart. Nie inaczej mozna potraktowac ankiete jako metode badawczą.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-06-28 22:09

mi sie podobalo pytanie o orientacje seksualna...
co to znaczy orientacja aseksualna??
hm....
choc tak jak sobie mysle to znam pare osob...
40 letnie dziewice...

ale inna orientacja??
tzn co??
zoofilska??
ale po konsultacji z kolezanka doszedlem do wniosku za osoba prowadzaca ankiete czekja az ktos napisze nekrofilska :D:D

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Dodano: 2007-06-28 22:16

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

teoretycznie ludzie asecualni walczą o swoje prawa i chcą, aby asexualnośc była zwykłą orientacją ...

Dodano: 2007-06-28 22:19

udało mi się dobrnąć do końca, czekam na brawa :idea:

Dodano: 2007-06-28 22:49

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

<klaszcze> Jesteś Miszcz

Dodano: 2007-06-28 22:54

Paskievicz napisał(a):
udało mi się dobrnąć do końca, czekam na brawa :idea:

No to drogi Paskiwiczu, bez zadnych podtekstow i docinania Zadufany Palant Ci brawo bije - bo mi sie nawet nie chcialo otwierac owej ankiety...

Pozdrawiam

Dodano: 2007-06-28 22:56

amorphous napisał(a):
Potraktujmy to jako żart. Nie inaczej mozna potraktowac ankiete jako metode badawczą.

Za Wybiórczą (wiem wiem, 'mind the source'.. ) Pewien_Bliźniak na ankiecie próbował przecież oprzeć swój doktorat...

Dodano: 2007-06-29 05:10

Przepraszam...ale z góry nie jestem w stanie wziąść żadnej ankiety na poważnie. Nawet gdy służy ona "wyższym celom" :lol:

Dodano: 2007-06-29 07:57

za długa ta ankieta!

Dodano: 2007-06-29 09:02

Ja również nie traktuję ankiet tego typu zbyt poważnie, jest to uczucie silniejsze ode mnie :) hehe.

Wolę ankiety jane, zwarte i treściwe hahaah...jak np ankieta DP-owska pt. Jakiego programu do słuchania mp3 używasz? :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

:) Dodano: 2007-06-29 11:02

LadySavage (Primogen)
LadySavage
Bytom / Poznan / Saasenheim ( Francja )

Zrobilam ankiete mam nadzieje ze jakos ci to pomoze w pracy magisterskiej :) trzymam kciuki

Niebianska Krolowo wszystko mi jedno, Zabierz mnie stad. Jestem umarla dla swiata [ ... ] Tutaj troszcze sie jedynie o martwe ogrody [ ... ] To cena jaka place za dar posiadania marzen [ ... ] Nightwish

Dodano: 2007-06-29 11:15

wypielnilam ankiete:) troche dlugaa ale ciekawa

... jestem treścią obrazu i tłem ....

Dodano: 2007-06-29 11:36

Indra napisał(a):
Przepraszam...ale z góry nie jestem w stanie wziąść żadnej ankiety na poważnie. Nawet gdy służy ona "wyższym celom" :lol:

Buhahahahaha :D Roztaliłaś mnie :!:

Ankieta "dla gothów" służąca "wyższym celom" - cytat tygodnia :D

Dodano: 2007-06-29 11:37

Ta ankieta jest masakryczna... :)

Zbyt duzo pytan i zbyt duzo odpowiedzi do wyboru w dodatku makabrycznie odpowiedzi sa dobrane :)

I jak na moj gust za bardzo Ci sie to nie przyda do Twojej pracy :)

Ale powodzenia :]

Dodano: 2007-06-29 17:47

akiete wypelnilam, mialam przy niej lekki ubaw ale dotrwalam do konca =D Powodzenia :)

Dodano: 2007-06-29 18:08

dark_ishtar napisał(a):
akiete wypelnilam

Lubisz robic za samiczke krolika doswiadczalnego?
dark_ishtar napisał(a):
mialam przy niej lekki ubaw ale dotrwalam do konca

Gratuluje lekkiego poczucia humoru :twisted:

Dodano: 2007-06-29 18:41

ja również wypełniłam chociaż przyznam szczerze, że łatwo nie było :) musiałam się po 34 pytaniu wzmocnić obiadem gdy zobaczyłam ile jeszcze przede mną :) oczywiście pytanie o orientację ucieszyło mnie nieprzeciętnie... nawet zastanawiałam się czy czegoś nie wpisać dla zgrywu :)

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło