Fallout 3. Strona: 1

Fallout 3 Dodano: 2007-06-06 10:47 Zmieniono: 2007-06-07 01:44

Pojawił się pierwszy oficjalny trailer Fallout 3. Szkoda że na gre trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać..

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-06-06 11:18

Tak to jest w życiu, na niektóre, jak nie na wiekszość, mega fajnych rzeczy trzeba poczekać :) .
Na Fallout'a 3 ...mym skromnym zdaniem...warto :) To gra, która już swą pierwszą cześcią dokonała we mnie pozytywnego spustoszenia :lol: , tworzy Klimat, w który do dziś lubię się zatopić przed monitorkiem.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Re: Fallout 3 Dodano: 2007-06-06 13:20

amorphous napisał(a):
Pojawił się pierwszy oficjalny trailer Fallout 3. Szkoda że na gre trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać...

eeeeeeeeeeeee...

Jakiś error jest bo "This video is no longer available" I link też kaput

Dodano: 2007-06-06 13:34

U mnie tabula rasa zamiast tego video :/

Ciekawe czy Diablo 3 też wydadzą

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-06-06 13:40

:D a ja obejrzałem :lol: ale fakt...teraz mi nie startuje 8) :lol: popsułem ?? 8O

Dodano: 2007-06-06 23:52

Z samego rana dziś wszedłem na stronkę żeby obczaić teaser No niestety jesień 2008 ale za grę odpowiedzialna jest bethesda więc może być ciekawie. Fallout I i II należą zdecydowanie do ścisłej czołówki moich ulubionych gier :) W dwójkę jak miałem 17 lat grałem tyle, że później w realu przeszło mi przez myśl czy starczy mi punktów akcji na przejście przez ulicę. Nie żartuję :) O Diablo 3 coś tam czasem słychać. Widziałem nawet jakiś plakat ale zrobiony zdaje się przez jakiegoś wytęsknionego fanatyka

Meine Ehre heißt Treue

Dodano: 2007-06-07 01:20

Bóg wysłuchał moje modlitwy :) :D :D

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2007-06-07 10:25

No niezłe, niezłe. Już wiemy ze filmiki będą fajne w grze... szkoda tylko, że nie wiemy nic poza tym :> Wiem, wiem czepiam sie... ale do F3 mam bardzo sceptyczne podejście. Może to dlatego, że przy jedynce jak i dwójce o mało co nie zasnąłem z nudów

Dodano: 2007-06-07 14:02

Fajny render.. Ciekawe jak gameplay będzie wyglądał. I chyba będzie trzeba sobie na jesień 2008 nowy komputer skołować :D

Dodano: 2007-06-07 15:18

CHMK napisał(a):
Fajny render.. Ciekawe jak gameplay będzie wyglądał. I chyba będzie trzeba sobie na jesień 2008 nowy komputer skołować :D

Otoz to..

Swoja droga, ciesze sie, ze nie zrezygnowali z singla i nie poszli w strone postapokaliptycznej wizji MMORPG

Dodano: 2007-06-07 22:37

gdyby zrobili mmorpg to watpie w to ze wyjdzie jakas gra pokazujaca cos nowego

ale tak czy inaczej...niech tylko wyjdzie :twisted:

Dodano: 2007-06-10 12:37

widze ze filmiki i muzyka nie zmienily sie od odleglych czasow pierwszej czesci, dla mnie to wielki plus. Jesli 3 czesc bedzie przypominala 1 i 2 to bedzie super bo tactic byl taki sobie.
Na ta czesc czekam juz jakies 5 lat hehe o ile mnie pamiec nie myli wtedy byla pierwsza wzmianka o fallout 3 wypuszczona przez black island. Szkoda ze oni nie beda robili tej gry, no i szkoda ze sie rozlecieli kilka lat temu

albo mi pamiec szwankuje albo dobrze ale chyba to byla interplay

Dodano: 2007-06-11 06:41

Zapraszam do podpisania się pod petycją o wydanie Fallouta 3 pod linuksem:
http://www.petitiononline.com/fo3linux/petition.html
Podobna petycja o natywny instalator dotyczy też "Wiedzmina".

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-06-11 07:57

amorphous napisał(a):
Zapraszam do podpisania się pod petycją o wydanie Fallouta 3 pod linuksem:
http://www.petitiononline.com/fo3linux/petition.html
Podobna petycja o natywny instalator dotyczy też "Wiedzmina".

ja bardzo chętnię się zaasygnuję.

Dodano: 2007-06-12 11:07

e tam na linuxa, niechce mi sie zawalac kompa dwoma systemami

Dodano: 2007-06-12 12:21

NorwegianWinter napisał(a):
e tam na linuxa, niechce mi sie zawalac kompa dwoma systemami

Twoja sprawa.

Ja mam powody by podpisać petycję :twisted:
1. Są tacy, którzy wolą Linuxa niż o kant dupy rozstrzaskać :/ Windowsa. :twisted:
2. Z dwóch systemów wolałem i wolę pracować w środowisku linuxa. Proszę nie pytać dlaczego hahaha :lol:

b.t.w. 2 systemy to nie zaśmiecenie...jak już to udogodnienie wg mojej skromnej opini, no chyba, że komputer wykorzystuje się tylko i wyłącznie jako maszynę rozrywkową. Ot taka dygresyjka.

Dodano: 2007-06-12 14:34

Fall 2008. Niech ich szlag trafi. Do tego czasu będziemy żyli w prawdziwej postapokalipsie.

Watson out.

Dodano: 2007-06-12 22:23

Semjan akurat z linuxem mialem stycznosc na uczelni a raczje z jego odmiana knopix i mnie wkuzal bo po co pod takim czyms robic sieci skoro mozna na windzie gdzie jest duzo ;latwiej i jest wiecej zabezpieczen. Zrazilo mnie to linuxa a ogolnie do jego wiersza polecen hehe

Dodano: 2007-06-12 23:05

Windows-więcej zabezpieczeń? Oj.. bluźnisz...
Linuxa bym miał od dawna... Gdyby nie problemy ze sterownikami ASIO i aplikacjami, które są mi potrzebne.

Dodano: 2007-06-13 06:13

:D Dorgi Kolego :D
Nie będę tu bił piany na temat wyższości Linuxa nad Windowsem. To nie jest odpowiednie do tego miejsce :wink: Zapraszam natomiast na fora o tej tematyce, ewentualnie wortale tematyczne z opiniami użytkowników.
Odpowiem tylko w jednej kwesti, którą poruszyłeś...Windows bezpieczniejszy od Linuksa?? Człowieku...sieciowcy na taki tekst zjadają swoje myszki :lol: Wybacz ale widzę, że masz małe pojęcie w tej kwesti :twisted:
Pozdrawiam i jednak namawiam w ,,przyszłosci" do zapoznania się jednak z inną aplikacją niż Windows.

Dodano: 2007-06-13 09:26

Fallout'owa 3 niespodzianka z komixu Kokoart.net

Fallout 3

Tak mi sie przypomniało...

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-06-13 15:34

Napewno wiecie ze F3 robią tworcy Obliviona, wiec prawdopodobne bedzie ze nowy Fallout ukaze sie jako FPP (cos na styl Stalkera) a nawet jesli nie to niewyobrazam sobie F3 w stylu Neverwintera.
Mam dziwne przeczucia ze tak czy tak F3 moze stracic bardzo duzo ze swojego klimatu.
Pozdrawiam

Dodano: 2007-06-27 20:19

Nie mam pojęcia co większość poniższych postów ma do F3, ale co tam.

Ja osobiście czekam.
Może dlatego że chcę.
Może dlatego iż nie ma na co czekać

Ale dla mnie plusem jest to, że grę "robi" Bethesda (czyli firma The Elder Scrolls( tak na marginesie to Morrowind zabrał mi trzy lata życia, a Oblivion z Knights of the Nine i Shivering Isles nadal zabiera...)).

Może być ciekawie...

Dodano: 2007-08-19 16:37

A wiadomo chcoiaż w przybliżeniu, kiedy ma wyjść?

Dodano: 2007-08-19 16:47

eee... ja po F3 dużo się nie spodziewam- twórcy Obliviona, który wysokich lotów nie był... mało tego- w wywiadach podkreślali podobieństwa do powyższego monstrum. Moim skromnym zdaniem to nie będzie ten sam klimat i będzie to zupełnie inna gra... bardziej Oblivionowa ( :lol: )
Za to polecam wszystkim sprawdzić projekt Afterfall. Rodzima produkcja która może (choć nie musi) okazać się hitem. Jeżeli ktoś by zaglądał, to nie dajcie się zwieść pozorom podobieństw do Fallouta- ta gra jest w kilmacie Post-apo jednak jest wiele różnic pomiędzy Falloutem a Afterfallem.
:arrow: [url]www.afterfall.pl[/url] --> Strona projektu

Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. -Jim Morrison

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło