Dodano: 2007-08-20 11:01
Fallout 3 będzie zupełnie czym innym niż Oblivion....często teraz w prasie branżowej pojawiają się różne informacje na ten temat lecz nigdzie nie ma żadnych konketów. Jedyne co jest na 100% pewne to to że w grze jak przystało na prawdziwe RPg będzie aktywna pauza :)
Dodano: 2007-08-27 18:35
Przeczytaj wywiady z twórcami... nazywają fallouta "następcą obliviona". swoją drogą istnieje opcja... że f3 będzie jak w oblivionie w widoku z 1 osoby.
Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. -Jim Morrison
Dodano: 2007-08-28 14:51
Oni w każdych wywiadach mówią coś innego a koncepcje co do samego Obliviona były na początku zupełnie odmienne od tego jak ta gra wygląda więc w stosunku do F3 prawie napewno będzie tak samo :)
Dodano: 2007-08-28 20:44
możesz wierzyć, dla mnie fallout został zabity przez sam fakt, że zajmuje się nim Bethesda.
To w sumie jak aborcja... zabili f3 zanim się narodził.
Może f3 ten zabieg przetrzyma, ale wątpię.
Dodano: 2007-09-01 07:01
Konserwatyzm zabija kolego - to tyczy się również gier :)
Dodano: 2007-09-08 00:48
Konserwatyzm? Po prostu skręca mnie jak banda kretynów, którzy patrzą tylko na dochód z gry zabijają tytuł, który jest dla mnie kultowy.
Dodano: 2007-09-09 22:18
| Psycho napisał(a): |
| Konserwatyzm? Po prostu skręca mnie jak banda kretynów, którzy patrzą tylko na dochód z gry zabijają tytuł, który jest dla mnie kultowy. |
A gdy zrobili Brotherhood Of Steel na xboxa to nie skrecalo Cie ani troche?
W przypadku 3ki, mysle, ze tytul tylko ewoluuje i wyjdzie mu to na dobre.
Dodano: 2007-09-10 16:48
Zgadzam się z tobą, że klimat tej gry jest niepowtarzalny, lecz nie bądź takim pesymistą…może aż tak nie sknocą tej gry. Trzeba Im dać szansę. Pyzatym jeżeli ta gra okaże się gniotem to oni dostaną w dupę :)
Dodano: 2007-09-16 13:46
wole teraz psioczyć i później mile się zaskoczyć, niż potem się zawieść.
| Cytat: |
| A gdy zrobili Brotherhood Of Steel na xboxa to nie skrecalo Cie ani troche? Wink
W przypadku 3ki, mysle, ze tytul tylko ewoluuje i wyjdzie mu to na dobre. |
Dodano: 2007-10-19 18:41
Zrobili mi z Fallouta obliviona.... NIEEEEE!!<br />
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
;] Dodano: 2007-10-19 20:38
Nie niom, wydaje się, ze aż tak źle nie będzie. Przynajmniej tak wnioskuję na podstawie zapowiedzi z CDA, że F3 jednak będzie się od Obliviona znacząco różnił i pomimo przejścia w tryb FPP zachowa klimat starych Falloutów. Pożyjemy, zobaczymy.