Homoseksualizm. Strona: 10

Dodano: 2007-06-26 15:19

niech lepiej zajmie się swoją pracą - czyli nauką angielskiego, lub sama zejdzie ze stanowiska jak wspomniałeś

szkoła nie powinna być miejscem propagandy homoseksualnej :idea:

Dodano: 2007-06-26 16:25

Termin "propaganda homoseksualna" jest tak samo wirtualny, jak Twoja postać na tym forum. I całe szczęście.
"Innych przykładnych"?! Czy pokazywanie uczniom, czym jest tolerancja i tak mocne angażowanie się w życie szkoły też jest w/g Ciebie propagandą homoseksualną?

BTW, dlaczego wyczyściłeś pole "zawód" w swoim profilu? Wstydzisz się swojego zawodu?

Dodano: 2007-06-26 17:10

CHMK napisał(a):
BTW, dlaczego wyczyściłeś pole "zawód" w swoim profilu? Wstydzisz się swojego zawodu?

Ciekawe pytanie :twisted: Może się wywołany do odpowiedzi USTOSUNKUJE do niego :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-06-26 19:39

nie usówałem tego pola w danych, coś się musiało zjebać podczas dni gdy Darkplanet szwankowało

udowodnij, że moja postać jest tutaj wirtualna :idea:

Dodano: 2007-06-26 19:45

Jasne, jak tylko przestaniesz walić ortografy, panie psorze

Dodano: 2007-06-26 19:48

to nie polskiego języka nauczam więc nie muszę się zbytnio o to martwić, tymbardziej na forum takim jak to 8)

poza tym zaktualizowałem dane

Dodano: 2007-06-26 19:55

Paskievicz napisał(a):
nie usówałem...

Uważaj bo ktoś kiedyś w jakiejś ciemnej uliczce zasÓnie Cię znienacka. Przydało by Ci się...

Paskievicz napisał(a):
udowodnij, że moja postać jest tutaj wirtualna

Chcesz dowodu?
Oto on: - jeszcze się nie narodził taki debil...Poza tym Twe teksty są tak kretyńsko naciągane jak tfuuuj "homofobism".

Jest jeszcze inna opcja - lubisz bawić się w debila, a tym samym wyprowadzać z równowagi innych...

Dodano: 2007-06-26 20:15

Paskievicz napisał(a):
to nie polskiego języka nauczam więc nie muszę się zbytnio o to martwić, tymbardziej na forum takim jak to

na KAŻDYM forum w języku polskim powinieneś się o to martwić, bo inaczej wystawiasz świadectwo swojej inteligencji, tudzież jej braku :!:

na dodatek twierdzisz, że jesteś nauczycielem 8O 8O 8O już widzę, jak wchodzisz do klasy, podchodzisz do tablicy i piszesz:

15 GRÓTNIA 2006, TEMAT: RUFNIA POHYŁA.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a na kontraktowego zdajesz? komisja umrze ze śmiechu, jak zobaczy Twoje sprawozdanie z planu rozwoju zawodowego :twisted:

Dodano: 2007-06-26 20:37

aco zasÓnął (widze, że się wam spodobało) cie kiedyś kto w ciemnej uliczce, że tak ostrzegasz? 8)

shwei, co ma przestrzeganie zasad pisowni do inteligencji?? toś mnie tym poruszyła ... żądam dowodów

a tak zwięźle - kategorycznie mnie jebie wasza opinia hehe 8)

tymczasem może by powrócić do głównego wątku? strasznie offtopujecie 8)

Dodano: 2007-06-26 21:18

Paskiewicz napisał(a):
aco zasÓnął (widze, że się wam spodobało) cie kiedyś kto w ciemnej uliczce, że tak ostrzegasz? 8)

Oszczedzić ci chcialem tego przed czym tak uciekasz, ale szybko sie rozmyslilem...

Paskievicz wytężył szarą komórkę i napisał(a):
a tak zwięźle - kategorycznie mnie jebie wasza opinia hehe

Zwięźle to się zjeb*la robota panstwu Paskiewiczom.. i jeszcze do tego skutki Czarnobylu... Eeh

Paskievicz napisał(a):
tymczasem może by powrócić do głównego wątku? strasznie offtopujecie 8)

Mysle, ze najwiekszym offtopem bylo pojawienie sie tutaj "tfej" kreatury...

Dodano: 2007-06-26 21:29

Kurwa mać, nie wiem jak to się dzieje, że Paskievicz nie będąc u władzy trzyma się na swoim miernym stołku i jeszcze bana nie dostał ! A swoja droga - wez ty kurwa chłopie pisz bez ortografów, bo powoli przestaje rozumieć co piszesz ...

.

Dodano: 2007-06-26 21:32

Paskievicz napisał(a):
shwei, co ma przestrzeganie zasad pisowni do inteligencji?? toś mnie tym poruszyła ... żądam dowodów

chyba sam sobie odpowiedziałeś w tym momencie .....

Dodano: 2007-06-26 22:10

SCHWEIGENDE napisał(a):
[quote:173be6ca0a="Paskievicz"]shwei, co ma przestrzeganie zasad pisowni do inteligencji?? toś mnie tym poruszyła ... żądam dowodów

chyba sam sobie odpowiedziałeś w tym momencie .....[/quote:173be6ca0a]

chyba jednak nie, nie wykręcaj się

Harlequin napisał(a):
Kurwa mać, nie wiem jak to się dzieje, że Paskievicz nie będąc u władzy trzyma się na swoim miernym stołku i jeszcze bana nie dostał ! A swoja droga - wez ty kurwa chłopie pisz bez ortografów, bo powoli przestaje rozumieć co piszesz ...

a jak to się dzieje, że grono osób które jawnie uprawia piractwo jeszcze nie dostało od nikogo czegoś gorszego od bana, jak to się dzieje, że portal który jawnie wspiera piractwo i homoseksualizm pod szyldem tolerancji jeszcze istnieje :?:

a swoją drogą - wez ty chłopie nie zwracaj uwagi na ortografy albo nie czytaj, żaden chyba problem

gdyby nie moja obecność tutaj pewnikiem lizalibyście sobie nieustannie dupsztyle, a każda rozmowa kończyłaby się na wymienieniu 20 superlatyw bo nikt nikogo nie chciałby przypadkiem urazić

Faust - swoich starych się czep, za te twoje mierne wiersze za dzieciństwa pewnie dostawałeś u nich cięgi

Dodano: 2007-06-26 22:59

Paskievicz napisał(a):
[quote:3ce1f488e6="SCHWEIGENDE"][quote:3ce1f488e6="Paskievicz"]shwei, co ma przestrzeganie zasad pisowni do inteligencji?? toś mnie tym poruszyła ... żądam dowodów

chyba sam sobie odpowiedziałeś w tym momencie .....[/quote:3ce1f488e6]

chyba jednak nie, nie wykręcaj się[/quote:3ce1f488e6]

nie zrozumiałeś 8O czy człowieka, który nie zna WŁASNEGO JĘZYKA OJCZYSTEGO, można nazwać inteligentnym?

Dodano: 2007-06-27 02:41

Schwei, inteligentnej osobie nie trzeba twojego poprzedniego posta tłumaczyć.
Czym wy się tu zajmujecie? IMO temat umarł śmiercią naturalną wspomaganą przez paska.

Dodano: 2007-06-27 06:04

Może kolega pYskievicz jest poprostu inteligentnym DYSORTOGRAFEM hahahaa :lol: to teraz takie TRENDY :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-06-27 06:33

Indra napisał(a):
Schwei, inteligentnej osobie nie trzeba twojego poprzedniego posta tłumaczyć.
Czym wy się tu zajmujecie?

Masz rację.

Dodano: 2007-06-27 07:26

Paskievicz napisał(a):

Faust - swoich starych się czep, za te twoje mierne wiersze za dzieciństwa pewnie dostawałeś u nich cięgi

Widze biedaku, ze celna riposta jest juz ponad mozliwosci twojej samotnej szarej komorki. Poza tym jesli twoi rodzice sa starzy juz, to nie znaczy ze moi tez musza byc. Czepiac sie ich tez nie musze. Nie wiem jak to jest u ciebie, ale w mojej rodzinie nasze stosunki sa partnerskie i traktujemy sie jak przyjaciele. A co do ciegow, to znow nie wiem czy ty myslisz ze jak ty skrzywdzony za mlodu byles to znaczy ze wszyscy musza miec takie traumatyczne doswiadczenia z dziecinstwa. No, ale z drugiej strony nie mozna duzo wymagac od jednokomorkowca.

Dodano: 2007-06-27 07:42

shwei - co to za nacjonalistyczna postawa? wciąż nie jesteś mnie w stanie przekonać, podajesz strasznie kiepskie arguemnty, co ma świadomość narodowa do inteligencji?

reszte wypowiedzi zlewam 8) nie jesteście warci dalszej rozmowy tutaj

Dodano: 2007-06-27 08:07

Paskievicz napisał(a):
reszte wypowiedzi zlewam 8) nie jesteście warci dalszej rozmowy tutaj

"dooon't gooooo aaawaaaaaayyyyyyyyy ....." :cry: :cry: :cry: :twisted:

Dodano: 2007-06-27 08:11

napisałem - resztę wypowiedzi

z tobą jeszcze shwei nie skończyłem, nie wytłumaczyłaś się z powiązań z nacjonalistycznymi ruchami i łączonej z nimi inteligencji 8)

Dodano: 2007-06-27 08:18

Paskievicz, są 4 aspekty ciebie, jak czytam twoje posty:

1.Albo należysz do PiS-u, bo drążysz temat do bólu
2.Albo należysz do LPR, bo robisz masę awantur i zawsze czegoś się przyczepisz
3.Albo jesteś zajebiśće ograniczony, rze robisz masę ortografuf, masz skrajne poglondy, jesteś wólgarny i nietolerancyjny oraz szókasz sobie problemuf
4.Albo jesteś zajebiście inteligentny, robisz to celowo, prowokujesz - tylko kurcze skądmasz tyle pomysłów i że chce ci sie o tym pisać ....

.

Dodano: 2007-06-27 08:29

Paskievicz napisał(a):

jak to się dzieje, że portal który jawnie wspiera piractwo i homoseksualizm pod szyldem tolerancji jeszcze istnieje :?:

No Pasek, teraz się prosisz o bana. Ale twoje sztuczne prowokacje na mnie nie działają " :idea: " :lol: Jak chcesz, to możemy o tym porozmawiać na priwie,a tymczasem wróć i ty i reszta do tematu, bo w końcu podejmę jakieś kroki zaradcze 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-06-27 08:35

ja się waham pomiędzy opcją 3 a 4 :twisted:

Paskievicz:

- jeśli robisz błędy, bo nie chciało Ci się nauczyć zasad poprawnej pisowni, to jesteś ignorantem
- jeśli masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię, czy inne dys..., to wynikają one głównie z mikrouszkodzeń mózgu

a co do moich poglądów, jak twierdzisz - nacjonalistycznych, to zastanawiam się nad takim fajnym podpisem jak Twój :twisted:

tak jest, Pani Admin, wracamy do tematu "homoseksualizm" :)

Dodano: 2007-06-27 09:17

Temat zostaje zablokowany. Dlaczego? Nie chce mi się tłumaczyć, ale jakąś cześć powodów zajmuje troska o "zdrowie psychiczne użytkowników DP, jak i fizyczne poprzez podnoszenie ciśnienia krwi, poziomu adrenaliny, wywołując stres." oraz błędy ortograficzne. Reszta powodów jest widoczna powyżej.

Zbyt wiele brudów jest tu wyrzucanych, zbyt wielki syf się z tego robi. To przestaje być temat na forum ale pole do walki pomiędzy użytkownikami. To nie pierwszy i nie drugi raz. Kolejnego nie będzie. Nie tu bynajmniej.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło