cybORGY 10. Strona: 1

Re: cybORGY 10 Dodano: 2007-05-14 17:43

regis napisał(a):
jakieś atrakcje z okazji jubileuszowej edycji :?:

Bedziemy grali nago.Wszyscy z wyjatkiem Nathashy :wink:

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Dodano: 2007-05-14 18:01

Ja myślę, że i Ty Regisku byłbyś zadowolony

Re: cybORGY 10 Dodano: 2007-05-14 19:10

electronaut napisał(a):
[quote:e649812744="regis"]jakieś atrakcje z okazji jubileuszowej edycji :?:

Bedziemy grali nago.Wszyscy z wyjatkiem Nathashy :wink:[/quote:e649812744]

o_O o kur... to Ci dopiero bedzie cybORGY 8O

proponuję jeszcze dla urozmaicenia i pozytywnej równowagi aby Panie przyszły w bikini : D

Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....

Dodano: 2007-05-14 20:05

O jak najbardziej jestem za ta opcją ;]

Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Dodano: 2007-05-14 21:00

Dobrze mówi, dać mu wódki!

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2007-05-15 17:43

wow ... 8O

to zapowiada sie interesujaco :lol:

Dodano: 2007-05-16 09:09

Przypominam ze 5 pierwszych osob ktore przed wejsciem na impreze poda hasło: "nadal sie waham",dostanie darmowe wejsciówki 8)

Dodano: 2007-05-16 10:10

a jak sie nie waham?

Dodano: 2007-05-16 10:33

alphar napisał(a):
a jak sie nie waham?

Pamietaj ze nie wolno klamac :lol:

Dodano: 2007-05-16 11:39

sugerujesz, że nos mi urośnie?

Dodano: 2007-05-16 11:42

alphar napisał(a):
sugerujesz, że nos mi urośnie?

Nie bede pytal o bielizne :lol:

Dodano: 2007-05-17 06:52

electronaut napisał(a):
Przypominam ze 5 pierwszych osob ktore przed wejsciem na impreze poda hasło: "nadal sie waham",dostanie darmowe wejsciówki 8)

Hihi, ja się ciągle waham, bo nie wiem czy dam radę z Malty dotrzeć

Fuck you dude!

Dodano: 2007-05-17 09:28

Też się ciągle wacham Ale jest opcja że przyjdę.

Ale pamiętajcie. Nadal się wacham... :twisted:

Dodano: 2007-05-17 11:37

A ja tam się nie zastanawiam...Nie mam ochoty znów na te same elektryczne dźwięki...Nie przyjdę i już :twisted:
Ale skoro Was to kręci - to życzę dobrej zabawy!

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-05-17 13:26

Inyaloome napisał(a):
A ja tam się nie zastanawiam...Nie mam ochoty znów na te same elektryczne dźwięki...Nie przyjdę i już :twisted:

Uwielbiam takie posty :lol: Nigdy nie bylas na cybORGY wiec co wiesz?

Dodano: 2007-05-17 17:05

Inyaloome napisał(a):

jesli Ci sie nie podoba impreza (jesli oczywiscie kiedykolwiek bylas)to nie pisz o tym w tym tonie nic w tym poscie, nie rozumiem motywów takiego rozumowania

Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....

Dodano: 2007-05-17 17:43

regis napisał(a):

a jak komuś impreza o takiej stylistyce nie pasuje, ma szeroki wybór spośród wielu innych.

No oczywiście, że można sobie wybrać imprezę wedle własnych upodobań- przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza.

ZodhiaK napisał(a):
jesli Ci sie nie podoba impreza (jesli oczywiscie kiedykolwiek bylas)to nie pisz o tym w tym tonie nic w tym poscie, nie rozumiem motywów takiego rozumowania

A ja nie rozumiem dlaczego miałaby nie pisać. To nie jest temat "wyłącznie dla wielbicieli cybORGY". Każdy ma prawo napisać tu co sądzi o imprezie, a nie wszystkim musi się podobać...

Dodano: 2007-05-17 18:29

krax napisał(a):
[quote:051e7091c1="regis"]
a jak komuś impreza o takiej stylistyce nie pasuje, ma szeroki wybór spośród wielu innych.

No oczywiście, że można sobie wybrać imprezę wedle własnych upodobań- przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza.

ZodhiaK napisał(a):

A ja nie rozumiem dlaczego miałaby nie pisać. To nie jest temat "wyłącznie dla wielbicieli cybORGY". Każdy ma prawo napisać tu co sądzi o imprezie, a nie wszystkim musi się podobać...[/quote:051e7091c1]

Merci Madame! :wink:

Widzę, że niektórzy są nieco przewrażliwieni..nie bardzo rozumiem dlaczego, ale to nie mojej głowy problem.
W obecnej sytuacji imprezowej w Poznaniu nie jest istotne czy chodzę na CybOrgy czy nie, ponieważ wystarczy mi wiedza, kto i co serwuje z dj'skiego rękawa. To mówi samo za siebie. Nie zniechęcam nikogo-każdy chyba sam wie, przy czym lubi się bawić. :wink:

(poza tym- nie sądze by był jakis duuuży wyrór imprezowy...trudno..takie czasy...)

pozdr. :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-05-17 19:14

krax napisał(a):
A ja nie rozumiem dlaczego miałaby nie pisać. To nie jest temat "wyłącznie dla wielbicieli cybORGY". Każdy ma prawo napisać tu co sądzi o imprezie, a nie wszystkim musi się podobać...

jak mozna krytykowac impreze na ktorej sie nie bywa? na podstawie relacji innych osób? to jest subiektywna relacja, bo nikomu sie do konca nie dogodzi, jednym sie podoba i polecaja impreze innym nie i mowia ze lipa, oczywiscie kazdy ma prawo do takiego zdania, ale opierac sie wylacznie na relacjach osob drugich i trzecich to bardzo nieprofesjonalne pozdrawiam

Dodano: 2007-05-17 19:17

A ja na cybORGY nigdy jeszcze nie bylam i teraz ide by zobaczyc jak jest :lol: i wypowiem sie po imprezie niah niah niah :twisted:

Ale nasluchalam sie i zlych opini nie slyszalam

Dodano: 2007-05-17 21:18

Kirke_Femme_Fatale napisał(a):
A ja na cybORGY nigdy jeszcze nie bylam i teraz ide by zobaczyc jak jest :lol: i wypowiem sie po imprezie niah niah niah :twisted:

i to sie nazywa pozytywne podejscie do sprawy

Dodano: 2007-05-18 04:24

Kirke_Femme_Fatale napisał(a):

Lizus :)

Dodano: 2007-05-18 08:06

ale macie problemy 8O
zauwazylam,ze to ostatnio czeste przy dyskusjach na temat imprez..
szkoda,bo psuje to ogolny wizerunek.. wszystkim..

NA IMPREZY SIE CHODZI PO TO BY WPRAWIC SIE W DOBRY NASTROJ I SIE BAWIC A CO KTO LUBI TO JUZ JEGO PROBLEM

Dodano: 2007-05-18 08:38

Pfff..... jaki lizus co? Oj Chomiczku! :evil:

Moja wina, ze ja tez nie przepadam jak ktos sie W OGOLE wypowiada na jakis temat go nie znajac? Czytaj jak tu, nie byl ktos na imprezie a mowi o niej?

I tak kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale rzeczywiscie lepiej je nabyc samemu niz bazowac na opini innych

Tyle w tym temacie

Dodano: 2007-05-18 10:49

Ja tam lubie lizuski :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło