Dodano: 2007-02-28 14:56
| horseman napisał(a): |
| ... Z tego gatunku to wrecz ubóstwiam Sepulture i Pantere. |
Mrrrrrrrrrrrr :) Brat Szwagier mówi moim językiem :twisted:
Jak ktos złe słowo powie na Slayera, Sepulturę albo Panterę to rzucę w niego samolotem jak ossama :evil: :evil: :evil:
| horseman napisał(a): |
| A tak juz nie off-topujac to na Mystic Festival pewnie sie nie wybiore z powodów finansowych (no ale roznie moze byc... moze jakos zarobie ta kase i jednak pojade;])... |
Odkładaj, zbieraj, oszczędzaj Bracie Szwagrze :!: Twoja obecność na Mystic'u sprawiłaby mi prawie taka radochę, jak obecność Mości Wysokości Slayera :twisted:
I pamiętaj "alkohol tylko od 6 do 6" :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-02-28 15:24
szwagry nie szwagry hehehehehehee
niezłe to jest
Ale ci powiem noone że tez gadam moim jezykiem ehheheeh dobrze chłop mówi :) o to biega Sepa pantera i slayer gdyby jeszcze matala grała jak kiedys to doborowa czwórka
Four Horsemen :!: :!: :!:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-02-28 22:42
Ech dołączę się do tego offtopu, do tej czwórki jeźdźców apokalipsy dodałbym, a może nawet wymienił za Metallice, MEGADETH tak sprzed 10ciu lat :twisted: :twisted: :twisted: i byłoby siódme niebo.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-02-28 23:20
chłopie czujesz ten koncert Megadeth, Testament, Sepa, Pantera i Slayer
Pod szyldem Mystic Festival 2007 
Dodano: 2007-03-05 09:53
| FAFAL napisał(a): |
chłopie czujesz ten koncert Megadeth, Testament, Sepa, Pantera i Slayer
Pod szyldem Mystic Festival 2007 ![]() |
"Serve In Heaven Or Rule In Hell"
Dodano: 2007-03-05 10:25
Ta jeszcze kreator i sodom i chyba bym jajo zniusł namiejscu. Raz juz tak miałem kiedy w spodku był Metal Hammer festival igrał Megadeth, Kreator i Bruce Dickinson jako gwiazdy. Myslałem wtedy że oszaleje ze szczescia Niestety Kreator niebardzo zagrał ;/ Pomyslałem sobie wtedy co za dużo to niezrowo
heheheh
Dodano: 2007-03-05 12:05
:twisted: :twisted: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-03-07 23:08
| KabaL napisał(a): |
| (...) Slayer to moja ukochana kapela, kiedys mi sie nawet snilo ze bylem na ich koncercie i pilem piwo z Kerrym :D :lol: |
Haha, mi się kiedyś śniło, że grałem z nimi na scenie w jakiejś ciasnej knajpie :twisted: :twisted: :twisted:
Ja chce już czerwiec....
Dodano: 2007-03-07 23:16
| zet napisał(a): |
| Ja chce już czerwiec.... |
jak wszystko dobrze pójdzie i mi się poszczęści, to też się wybiorę, i będę najbardziej uhahaną gdańską morda na tym koncercie :D no może drugą najbardziej uhahaną, zaraz po Noone :twisted:
"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"
Dodano: 2007-03-09 17:42
Na Slayerze musze pojawić się obowiązkowo .
Dodano: 2007-03-09 19:24
No oczywiście, że obecność obowiązkowa. Będzie sprawdzana lista :twisted:
Nieobecność karana będzie dziesięcioletnim słuchaniem non stop całej dyskografii Slayera, dzień i noc, bez wytchnienia, bez odpoczynku na inne kapele lub na ciszę. :twisted: :twisted: :twisted:
Choć nie wiem czy to kara...choć patrząc na Diabolus In Musica to chyba częściowo tak
Rudy mam nadzieję, że będziesz i będę miał okazję poznać kompana Noone.
Dodano: 2007-03-09 20:12
Zet.Diabolus...jeszcze ujdzie,gorzej z dwiema ostatnimi płykami
Dodano: 2007-03-10 11:51
| North22 napisał(a): |
| Zet.Diabolus...jeszcze ujdzie,gorzej z dwiema ostatnimi płykami |
przed ostatnia płyta to bybyła kara ale ostatnia namietnie moge słuchac non stop kawał dobrego thrasu WKOńCU !!!!!
Dodano: 2007-03-10 13:29
Racja "God hate..." nie jest zbyt porywający poza dwoma, trzema kawałkami. Jednak "Christ Illusion" jak dla mnie jest naprawdę świetne i godne miana slayerowego albumu pierwszej jakości.
Tak czy siak w czerwcu nie będziemy w końcu słuchać jedynie kawałków najnowszych, tylko również klasyków takich jak South Of Heaven, Postmortem, Season... :twisted: czy Angeal of Death, bo podejrzewam, iż tych numerów tam nie zabraknie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-03-10 13:33
Nie zabraknie.
Christ Illusion nie jest tak podle beznadziejne,jak God hates...Ale co tu porownywac z Reign in blood czy show no mercy ??
Dodano: 2007-03-10 13:44
Angeal of Deathhhhhhhhhhhhhhh tak tak zet to jest to :D:D
Dodano: 2007-03-12 22:25
Kur...................a, ale dziś miałem tragiczny koszmar.
Śnił mi Mystic Festival i koncert Slayera. Wszystko ładnie pięknie, tylko że tak się nawaliłem totalnie, że zamroczony ocknąłem się po koncercie i niczego z niego nie pamiętałem. Horror, mówię Wam. Obudziłem się zlany potem i z wielką ulgą odetchnąłem kiedy uświadomiłem sobie, że to nie było na jawie.
Mam tylko nadzieję, że nie był to sen proroczy...
Dodano: 2007-03-13 00:46
Noooo Zecik :evil: To nie był sen proroczy, to była reakcja wtórna na to, że powiedziałam w sobotę w Valhalli że nie pojadę z Tobą bo nie piję
Zapewniam Cię, że ja piję na Mysticu, a Ty go nie przesypiasz po pijaku :twisted: :twisted: :twisted:
AMEN
Dodano: 2007-03-13 00:58
Hahaha, no może i racja. Chciałbym byś się nie myliła, ale jakby co to w czerwcu nie pozwalaj mi za dużo pić
Ten sen był na prawdę przerażający i nie chce by się wcielił on w życie. W czerwcu nie piję 8) a przynajmniej nie do piątego :twisted: nie za wiele 
Dodano: 2007-03-13 01:13
Uwierz mi, że jakbyś załapał zgona, to przerażająca byłabym ja :twisted:
Nie po to człowiek czeka tyle czasu na taki świetny koncert, żeby wtrakcie zwłok Twoich pilnować
I już ja widzę, jak my się nawzajem pilnujemy :D Ty nie zapijasz, ja się nie gubię <hahaha>
Dodano: 2007-03-13 02:17
Ja się nie zapiję, to pewne :twisted: dopiero jak Kerry z Jeffem zejdą ze sceny zacznę ostro łoić
Te poprzednie wpisy, to po prostu była reakcja na ten złowieszczy sen.
Noo, ale jak Ty mi się tam zgubisz to nie ręczę za siebie, bo wiesz, ja również mam tendencje do kłopotów z odnajdywaniem (samego siebie : P )
Dodano: 2007-03-27 15:54
Właśnie się dowiedziałem, że nie będzie Mastodona na Mysticu, ponoć z przyczyn logistycznych, jak podają na stronce, nie mogą dotrzeć do Europy :roll:
W każdym razie mi to zwisa i powiewa 8) bo praktycznie nie znam tej kapeli, ale co mnie cieszy, to fakt iż wystąpi tam Celtic Frost :twisted: :twisted: :twisted:
Acha, za Mastodona będzie występ Behomotha.
Dodano: 2007-03-27 16:15 Zmieniono: 2007-03-27 16:16
| zet napisał(a): |
| Acha, za Mastodona będzie występ Behomotha. |
A to mnie akurat baaaaardzo ucieszyło :D:D:D
Ja Ci mówię Zecik, że się w trupa pewnie zalejemy z tego szczęścia.
Tylko oby po koncertach, nie przed :twisted:
Dodano: 2007-03-27 16:16
ch** by to strzelił!!!!!!!!!! jasna cholera Behemoth teraz to jeszcze bardziej nienawidzę tej kapeli :/ jeśli to w ogóle możliwe :/ :evil: :!: :!: :!: :evil:
"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"
Dodano: 2007-03-27 16:29
| noone81 napisał(a): |
| (...)Ja Ci mówię Zecik, że się w trupa pewnie zalejemy z tego szczęścia.(...) |
Hell Yeah :twisted: :twisted: :twisted:
Coby nie było, najważniejsze, że główna gwiazda się nie zmieni, Slayer fucking rocks !!!
Angel of death, Monarch to the kingdom of the deeeeeeeeeeeeeeeead :!: