Slayer na Mystic Festival. Strona: 3

Dodano: 2007-03-27 16:42

Ja chciałam zauważyć, że forma radości, jaka przekazuje ten Pan powyżej, może byc niebezpieczna dla otoczenia :twisted:

Co wcale nie oznacza, że je tej radości nie podzielam :D

Nie oczekujemy juz żadnych niespodzianek w związku ze składem Mystica. No ale jakby nikt nie przyjechał, tylko Slayer, to oczywiste, że jedziemy :D:D:D

Dodano: 2007-03-27 16:50

Noone z Poznaniaków to ja się bedę wybierał (na pewno)!!!! Po tym jak się dowiedziałem, że ma być Celtic Frost to na 666%. No i w końcu po 9 latach trza znów zobaczyć Zabójcę bo to już człek zapomina jaka to energia bije na ich koncertach (no i w końcu muszę zobaczyć ich z Dave'm Lombardo)!!!!

Keep Talking...

Dodano: 2007-03-27 17:00

No no Panie Kapelusznik (mam nadzieje że przedrostek jest prawdziwy )
Dużo wskazuje na to, że ja również z Poznania będę ruszać, po suto zakrapianym weekendzie zresztą :) Więc może skrzykniemy się całą brygadą w jeden wagon pkp i przyprawimy kilka staruszek o zawał śpiewając na cały głos wszystkie znane i nie znane nam teksty Slayera :twisted: ?

Dodano: 2007-03-27 17:16

Jestem ZA, wagon wymalujemy na czarno i będziemy na wszystkich chlapać krwią :twisted: :twisted: :twisted:

Close your eyes look deep in your soul step outside yourself a
and let your mind go :!: Frozen eyes stare deep in your mind as you dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-03-27 17:42

Jasne, że przedrostek jest prawdziwy :lol: . Co do transportu to jeszcze nie wiem jak będzie. Za wcześnie o tym gadać ale jak podejrzewam to pojadę z moją ekipą jakimś busem albo cuś!!!!! Jak będzie postaram się załatwić miejsca!!!!!! Co prawda nie bedzie moherów do straszenia ale przynajmniej można se posłuchać muzyki (bez konieczności taszczenia sprzętu i trucia ze strony końduktora :D hehehehe)

Keep Talking...

Dodano: 2007-04-05 23:17

No i proszę, nie udało mi się na Mystic Tour ich posłuchać, to będę miał okazję na Mysyc Fest :wink: Rootwater i Virgin Snach będzie.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!